Hírkategória - Sport
Hírek a mai napon: 115 db
Forrás: https://24.hu/ Sport Megtalálta szövetségi kapitányát a japán férfiválogatott. The post Olimpián bizonyíthat a Veszprém korábbi kézilabdaedzője first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Elővigyázatosságból kihagyja a hétvégi bajnoki mérkőzést Firenzében. The post Kjaer kihagyja a Fiorentina elleni meccset appeared first on AC Milan Club Budapest.
ACMilan.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nem csak a Liverpool játékosa lesz ott a Papp László Budapest Sportarénában. The post Szoboszlai Dominik az Arénában tart közönségtalálkozót az Európa-bajnokság előtt first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Készek kifizetni a szerződésében szereplő kivásárlási árat!
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Mint ismert, Magyarország labdarúgó-válogatottja 2-0-ra legyőzte Koszovó legjobbjait a keddi, Puskás Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozó végeredményét a Puskás […] A A Puskásnál betöltött szerepköre is segíti a válogatottban Nagy Zsoltot bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Forma-1-es McLaren-csapat 2024-re újabb kiadást kapott a Jack Daniel'sszel közös italából. A mclarenes Old No. 7 itthon is elérhető lesz. The post Itt a legújabb Forma-1-es whiskey first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A válogatott labdarúgó közönségtalálkozót szervez az Európa-bajnokság előtt.
Infostart
Forrás: https://444.hu/ Sport Élő talkshow, Aréna, meglepetés vendégek.
444
Forrás: https://liner.hu/ Sport A két klub kezdeményezése hiánypótló, célja pedig, hogy visszaszorítsák a szurkolók tragédiák kapcsán történő minősíthetetlen skandálásait. The post Közös oktatókampányt indít a Liverpool és a Manchester United first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Melbourne-ben emiatt nem állhatott rajthoz Sargeant.
Sport365
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Április 10-én indul a jegyértékesítés.
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Sport A Papp László arénában lehet találkozni a magyar futballistákkal május 30-án.
telex
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Négy hónapig húzta a tréner...
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A sztárcsapatok által figyelt tehetséges védő elégedetlen a mostani helyzetével Münchenben.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Bepillantást nyerhetünk világsztárrá válásának folyamatába – a főszereplő szemszögéből.
Index
Forrás: https://player.hu/ Sport Olimpiai bajnokkal csap össze Miamiban a szenzációsan menetelő magyar teniszező.
Player.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az MLSZ az X-en számolt be arról, hogy Szoboszlai Dominik közönségtalálkozót szervez, a program a tervek szerint május 30-án lesz […] A Szoboszlai Dominik döntésének a magyar válogatott összes drukkere örülhet bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Antonio Rudiger jogi lépéseket fog tenni, amiért egy korábbi német médiafőnök azt állította, hogy az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet támogatta.
Sport365
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A korábbi szövetségi kapitány szerint lesz keresnivalója Németországban a nemzeti tizenegynek.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nuus.hu/ Sport A Magna Cum Laude megalakulásának 25 éves évfordulóját ünnepli, ebből az alkalomból április 20-án a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi koncertet adnak. A zenekart most is ugyanaz a zenei világ jellemzi, mint kezdetekkor, és változatlanul az
Nuus
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Sport Zalánki a harmadik magyar, aki elnyerte a címet.
Hír TV
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Újabb változtatás jöhet az Eb előtt.
Origo
Forrás: https://www.eurobarca.hu/ Sport Joao Cancelo az Atlético Madrid elleni meccs előtti ijedtség után (az egyik rokonának szívproblémái voltak és orvosi vizsgálatokon kellett átesnie, hogy bebizonyosodjon, ez nem genetikai probléma) újra 100%-os állapotban van. A jobbhátvéd a válogatott szünet után visszatér a Barça keretébe, és a szezon ezen fontos szakaszában ismét kulcsjátékos lesz Xavi Hernández számára. A portugál hátvéd … "Cancelo: „Xavi fel akarta áldozni magát azért, hogy a csapat jobban elengedhesse magát”" bővebben
Eurobarca.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A Szoboszlai Live eseményre április 10-én kezdődik a jegyértékesítés.
Mandiner