Hírkategória - Szórakozás
Hírek a mai napon: 13 db
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A színészek, sportolók, de a zenészek is bizonyos értelemben a testükből élnek, így érthető, ha biztosítást kötnek legértékesebb testrészeikre.
Velvet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az énekes-zenész slágereivel és emlékezetes, dauerolt frizurájával is beírta magát a magyar könnyűzene történelmébe. Isten éltesse sokáig! The post Szóljon hangosan az ének! – Soltész Rezső 79 éves first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A Netflix Vaják (The Witcher) című fantasy-sorozatát megújították az ötödik évadra, de ez egyben a sorozat végét is jelenti – jelentette be a streamingszolgáltató csütörtök reggel.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nagy Ervin és az édesapja között komoly politikai ellentétek vannak, de ennek ellenére is jó kapcsolatot ápolnak. A színész most elárulta, hogy az édesapja egyszer még találkozott is Orbán Viktorral.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A walesi hercegné március végén, a közösségi médiában jelentette be, hogy rákot diagnosztizáltak az orvosok. A legfrissebb fejlemények arra engednek következtetni, hogy súlyosbodott Katalin állapota.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Akadnak énekesek, akik filmekben is kiváló teljesítményt nyújtanak, másokra inkább csak a nevük miatt építenek a rendezők. Valójában a popsztárok a hangosfilm kezdete óta ott sertepertélnek Hollywood körül, és se szeri, se száma az olyan sztároknak, akik a hangjukkal futottak be, hogy aztán a népszerűségüket és tehetségüket a filmvásznon is kamatoztassák: Elvistől, Frank Sinatrán át Cherig sorolhatnánk a hírességeket, akik mindkét területen szép karriert futottak be. És ez a trend manapság is folytatódik.
Blikk.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Tavaly decemberben szerezte meg, hogy kisfiát óvodába vihesse. Sosem izgatta, hogy volán mögé ülhessen.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Megint ő háborodott fel, amikor Peti megpróbált az érzéseiről beszélni. The post Házasság első látásra: Hiába a sok magyarázkodás, Enikő lehet, nem tudja megmenteni házasságát first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Makranczi Zalánt – bevallása szerint – soha nem töltötte el izgalommal a vezetés gondolata, sőt, számos félelme volt azzal kapcsolatban, hogy volán mögé üljön. Ám a legfiatalabb gyermeke, Benji kényelmének érdekében rájött, hogy ezen változtatnia kell, így tavaly decemberben, negyvennégy évesen, megszerezte a jogosítványt.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Szerinte ez nem megengedett a modellszakmában. The post Kiss Márk azonnal hazaküldte volna a Next Top Model Hungary két versenyzőjét first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Sosem tagadta rosszfiú mivoltát Ganxsta Zolee. A rapper mindig vállalta, miszerint szeret mulatni, illetve azt is, hogy vele sosem volt egyszerű együtt élni. Most az is kiderült, volt kitől örökölnie a hedonizmust: a négy éve elhunyt színész édesapja, Zana József még a házassága alatt is nagy kanállal falta az életet. Persze, mindent megtettek érte szülei, például a szintén színész édesanyja, Kassai Ilona hazudott is munkahelyén, hogy elindítsa a fia zenei karrierjét.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A kommentelők egyenesen odavannak a fotókért. The post Liptai Claudia megmutatta lányát, Pankát gyönyörű szép esküvői ruhába bújva first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nem gondoltuk volna, hogy amiket látunk rajta, azoknak ilyen nagy jelentőségük van. The post Kamarás Iván meghatóan mesélt családi örökségéről first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Femcafe
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Mérai Katát kezét eddig már négyszer kérték meg, de az esküvőig sosem jutott el. Most elmondta, szerinte miért nem működtek korábban a kapcsolatai.
Blikk.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Polgár Kriszta sokakat szeretne motiválni a posztjával, amelyben arról ír, hogy milyen sokat adnak neki az edzések. „Nekem ezt az érzést a sport adja meg. Az, hogy látom az eredményt. Az, hogy egy hosszú nap végén tudom, van egy óra, amit csak
Nuus
Forrás: https://index.hu/ Szórakozás Lehúzzák a rolót, de előtte még kapnak két évadot a nézők.
Index
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás A kicsi nemét is elárulta a Next Top Model Hungary zsűritagja. Augusztus 19-re van kiírva.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Vilmos herceget nagyon bántja, hogy családtagjai gonosz ragadványnevet találtak ki neki, amivel olykor-olykor cukkolni szokták őt.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Gálvölgyi János őszintén beszélt arról, hogy miért nem akar nyáron meghalni. A színész szerint a többi évszak már elfogadhatóbb lenne.
Blikk.hu
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás A Supermanagement társalapítója hosszú betegség után hunyt el.
Velvet
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Axente Vanessa és férje, Rahil boldogan osztották meg az óriási hírt, miszerint a közös gyermeküket várják.
Blikk.hu
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Ha valaki rendszerint hat órát alszik egy éjszaka, azzal a lehető legnagyobb veszélynek teszi ki önmagát a szakemberek szerint.
Velvet
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A Next Top Model Hungary zsűritagja a közösségi oldalán jelentette be a nagyszerű hírt. The post Gyereket vár Axente Vanessa first appeared on nlc.
nlc