Hírkategória - Tánc
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Sokáig azt sem tudták Dél-Afrikában, mi fán terem a drift, ezzel szemben manapság nemcsak a sportban, de a kulturális életben is meghatározó szereppel bír. The post Aki igazán belevaló, egyszerre driftel és táncol first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az alkotók különleges megközelítéssel dolgozzák fel Katona József Bánk Bán című drámáját. A Melinda címet viselő alkotás az egyik legérzékenyebb női karakter szemszögéből közelíti meg az ismerős cselekményt. Az április 30-án bemutatásra kerülő produkcióról Barta Dóra rendező-koreográfussal, az előadás megálmodójával beszélgettünk. The post Melinda – Bánk Bán hitvesének sorstragédiáját ismerhetjük meg a Nemzeti Táncszínház új előadásában first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód AnnaWeka, azaz Richter Anna évek óta twerket oktat – aki nem tudja mi ez: nagyon-nagyon, hogy is mondjuk, specifikus táncmozdulatok sora, hogy miért különleges, mindjárt mutatjuk –, hirdetgette szépen az óráit Facebook-oldalán, aztán az egyik hathetes alapképzést valamiért becsípte a Facebook algoritmusa. A nyilvános esemény elterjedt, boldog-boldogtalan bejelentkezett, hogy menne twerkelni, az event alatti beszélgetés pedig arról szólt, hogy poénkodva jelölik egymást a férfiak, hogy ott a helyük. Annyira népszerű lett, hogy még elleneseményt is létrehoztak azoknak, akik csak azért sem mennének twerkelni. Annát eredetileg csak arról szerettük volna megkérdezni, mi volt ez az egész és hogyan érintette, végül azonban egy kimerítő twerkügyi beszélgetés kerekedett a találkozásból. Interjú a twerkoktatóval nőiségrő, közösségről, zenéről és szexizmusról. Szóval arról, miért sokkal több ez, mint fenékrázás. The post „Sokszor a párjuk kéri a lányokat, hogy tanuljanak twerkelni” – interjú a twe
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az érintés tánca a kontakt improvizáció, aminek terápiás hatása is van. Földvári Eszter tánctanárral és táncostársaival beszélgettünk táncról, érintésről és az önismereti útról, amin elindíthat a kontakt tánc. The post „Hozd el a tested és hagyd magad“ – Egy tánc, amiben az érintésé a főszerep first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld A sofőrök dudáltak, a dudák dallamot játszottak le, az emberek pedig az úton vagy annak a szélén táncoltak rá. Ennek azonban most vége, betelt a pohár Kambodzsában. The post Jön a szigor, még a dudát is kiszerelik, ha kell first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Nem felejtette el sem az internet, sem mi.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Tóth Gabi a Dancing with the Stars színpadán mutathatja meg magát? The post Tóth Gabi lehet a Dancing with the Stars egyik versenyzője? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://hetediksor.hu/ Szórakozás Csakhogy vidámabb legyen a csütörtök! Zajlik A Sanremói Dalfesztiválon a 69 éves John Travolta volt a díszvendég (nem először). Arra számíthatott, hogy a Szombat esti láz és a Ponyvaregény táncmozdulatait esetleg meg kell idéznie, de amire nem volt igazán felkészülve, hogy kacsatáncot járjon a vendéglátókkal. A zavarodottság és a kín egyszerre leolvasható az arcáról. Tökéletesen tudta, megint mém lesz belőle.
Hetedik Sor
Forrás: https://ng.hu/ Sport A táncot tekinthetjük olyan sportnak, amelyet szórakoztató űzni, és a fogyást is segítheti. The post Hatékony testmozgás a tánc is first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az emberarcú kommunista mítosza még mindig benne élhet Kádár népében, gondolta Márki-Zay Péter, és posztolta hivatalos közösségi oldalára, hogyan ropja egy ex-miniszterelnök- jelölt polgármester szabadidejében.  A bejegyzés alá írt szöveg szerint fiúk bálján táncol a két szülő, ami szegény gyereknek épp olyan kínos lehet, mint apja miniszterelnöki kampánya– vagy maga a “tánc”, amit nem különösebb […] A A táncoló Márki-Zay Péter nem létezik, nem bánthat – Eközben a táncoló Márki-Zay (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Hannaróza az apukáját látva beleszeretett a táncba. Már túl van az első órán is.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Még annak sem feltétlenül jó ötlet rózsaszín bikiniben hótáncolni, aki tud. The post Kiakadt a net a bikinis lány hótáncától first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Örömükben fakadtak sírva T. Danny-ék is aztán, mert az idei évad első maximum pontját kapták a zsűritől.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Nem tudjuk, hogy eshetett ez volt párjának. Különösen, hogy Gabi új párjával előadott táncát promózta a műsorban.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A Trainspotting rendezője szerint a kultikus akciófilm aktuálisabb, mint valaha. The post Jön a Mátrix-táncelőadás, ráadásul Danny Boyle rendezi first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A táncművész nyolcvanhat éves volt. The post Meghalt Perlusz Sándor, az Operaház egykori táncosa first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A legújabb elmélet szerint az inspirációhoz nem kell nagyon messzire mennünk. The post Honnan ered a flamenco? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra A Nemzet Művésze címmel kitüntetett koreográfus szomorú, nem szerette volna megélni azt, ami most van. The post Novák Ferenc Tata: Nagyon jó ország tudnánk lenni, de mi ilyen „csakazértis” ország lettünk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://ng.hu/ Tudomány 1876. augusztus 7-én a hollandiai Leeuwardenben született Margaretha Geertruida Zelle, akit a világ Mata Hari néven, mint indiai származású egzotikus táncosnőt ismert meg. The post Mata Hari, a leghíresebb kurtizán first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Augusztus 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatják be azt a felújított előadást, amelyben balesete előtt Tóth Nikolett táncolta Sissi szerepét. The post Gyűjtenek a Jókai utcai házomlásban megsérült balerinának first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Van, amihez nem kellenek szavak. The post Nem ismerték egymást, mégis hihetetlenül menő koreográfiát dobott össze ez a két táncos first appeared on nlc.
nlc