Hírkategória - Tenisz
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://index.hu/ Sport Pedig ő volt az első kiemelt...
Index
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szerdán délután az orosz Aslan Karatsev ellen lép pályára Marozsán Fábián Madridban.
Hathárom
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Két fontosabb tornán vagyunk túl a salakszezonban, így vetettünk egy pillantást a Roland Garros-szorzókra.
Hathárom
Forrás: https://index.hu/ Sport Bondár Anna pedig visszatért a legjobb 100 mezőnyébe.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Babos Tímea és Irina Hromacsjova nyerte meg a franciaországi Rouenban rendezett, 265 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát, a magyar játékos karrierje 25. trófeáját szerezte meg párosban.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Párosban a 25. serlegét gyűjtötte be. The post Babos négy év után lett ismét tornagyőztes párosban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Több mint négy évet kellett rá várnia.
Index
Forrás: https://444.hu/ Sport A győzelemmel a világranglista 82. helyéről az 53.-ra lép a teniszező.
444
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics Márton megnyerte az 579 ezer euró (230 millió forint) összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornát, ezzel elhódította karrierje második trófeáját.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Az ötödik kiemeltet verte a döntőben, és ezzel karrierje második trófeáját szerezte meg. The post Fucsovics megnyerte a bukaresti tenisztornát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar teniszező tökéletes hetet teljesített, hat év után nyert tornát a legmagasabb szinten.
Index
Forrás: https://nlc.hu/ Sport Luca Guadagnino és Zendaya új filmjét, a Challengerst nyolc hónappal az eredetileg a Velencei Filmfesztiválra időzített bemutató után láthatja a világ. The post Zendaya úgy manipulálja a férfiakat, hogy az már igazi mesterjátszma – Challengers kritika first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A magyar esélyesként várja a vasárnapi finálét, de aligha lesz egyszerű dolga az argentin salakspecialista ellen.
Hathárom
Forrás: https://index.hu/ Sport Új fejezetet akar nyitni az életében.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport A jelenlegi legjobb magyar női játékos két szettben nyert az elődöntőben.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport A vasárnapi lesz a magyar játékos negyedik döntője az ATP Touron.
Index
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics legalább 20 helyet javít majd a világranglistás pozícióján
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Kemény meccs elé néz Marci a dél-amerikai ellenfele ellen, de a fogadók szerint megoldhatja ezt az elődöntőt.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Már elődöntős Bukarestben a magyar teniszező. The post Fucsovics az első szettet kiengedte a kezéből, de a végére leütötte ellenfelét a pályáról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics Márton jó úton halad, hogy kiharcolja a párizsi szereplést
Sport365
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar teniszező fordulatos, magas színvonalú csatát vívott francia riválisával.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Legközelebb jövő szerdán láthatjuk a pályán a legjobb magyar teniszezőt.
Index
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A görög klasszis pénteken az argentin Facundo Diaz Acostával néz farkasszemet a barcelonai negyeddöntőben.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Nem sikerült nyolc közé jutnia Barcelonában. Először szerepelt kiemeltként ATP-tornán. The post Marozsán szettelőnyből kapott ki a salakspecialista ellen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A magyar teniszezőt 53. helyen rangsorolt argentin rivális győzte le.
Index