Hírkategória - Teniszezők
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Babos Tímea és Irina Hromacsjova nyerte meg a franciaországi Rouenban rendezett, 265 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztornát, a magyar játékos karrierje 25. trófeáját szerezte meg párosban.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Párosban a 25. serlegét gyűjtötte be. The post Babos négy év után lett ismét tornagyőztes párosban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Sport A győzelemmel a világranglista 82. helyéről az 53.-ra lép a teniszező.
444
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics Márton megnyerte az 579 ezer euró (230 millió forint) összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornát, ezzel elhódította karrierje második trófeáját.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport Az ötödik kiemeltet verte a döntőben, és ezzel karrierje második trófeáját szerezte meg. The post Fucsovics megnyerte a bukaresti tenisztornát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A magyar esélyesként várja a vasárnapi finálét, de aligha lesz egyszerű dolga az argentin salakspecialista ellen.
Hathárom
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics legalább 20 helyet javít majd a világranglistás pozícióján
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Kemény meccs elé néz Marci a dél-amerikai ellenfele ellen, de a fogadók szerint megoldhatja ezt az elődöntőt.
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Már elődöntős Bukarestben a magyar teniszező. The post Fucsovics az első szettet kiengedte a kezéből, de a végére leütötte ellenfelét a pályáról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fucsovics Márton jó úton halad, hogy kiharcolja a párizsi szereplést
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Marozsán Fábián és Fucsovics Márton is főtáblán kezdhet majd az év második Grand Slam-tornáján, a Francia Nyílt Teniszbajnokságon, azaz a Roland Garroson.
Sport365
Forrás: https://24.hu/ Sport A nőknél viszont senki sem úszta meg a selejtezőket. The post Két magyar teniszező is főtáblára került a Roland Garroson first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Legjobb magyarként Marozsán Fábián a 39. helyen áll a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A világranglista első és második helyezettje, azaz Novak Djokovic és Jannik Sinner sem jutott be a monte-carlói salakpályás férfi tenisztorna döntőjébe.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Babos Tímea megnyerte első mérkőzését a franciaországi Rouenben zajló, 265 ezer dollár összdíjazású salakpályás női tenisztorna selejtezőjében.
Sport365
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Csütörtökön az egyik legizgalmasabb meccset Novak Djokovics és Lorenzo Musetti vívhatja a monte-carlói salakon.
Hathárom
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Rafael Nadal után Carlos Alcaraz is visszalépett a monte-carlói versenytől.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Évek óta nem tud jól teljesíteni Monte-Carlóban Djokovics, az idei sem lesz kivétel?
Hathárom
Forrás: https://24.hu/ Sport Nagy Adrienn így is előnyt teremtett a csapat számára. The post Babos Tímea visszalépett, de így is magyar győzelemmel indult a Billie Jean King Kupa-szereplés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Újabb mérföldkőhöz érkezett a szerb klasszis pályafutása.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport És tovább javítja még. The post Novak Djokovic két nappal megdöntötte Roger Federer rekordját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Kiadták a férfi és női teniszezők legfrissebb világranglistáját.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az Estorilban bravúrral negyeddöntős Fucsovics Márton nyolc pozíciót javított.
Origo
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A horvát Goran Ivanisevic után a korábbi tenisz páros világelső Nenad Zimonjic segíti az egyesben ranglistavezető Novak Djokovic edzéseit.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Szerb sztárt váratlanul hagyta ott Goran Ivanisevic, akinek máris megvan az utódja.
Origo