Hírkategória - Úszás
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Milák Kristóf újra a fedélzeten, és Hosszú Katinka sem nyaralni ment a Kanári-szigetekre. Hamarosan eljön a számadás ideje, az időeredmények megmutatják a felkészülési időszak sikerességét.
Mandiner
Forrás: https://index.hu/ Sport Lanzarotén még a nap is melegebben süt.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Az UNI-Győri Úszó SE versenyzője tavalyi idejénél egy másodperccel jobb eredményt ért el szombat este a párizsi Giant Open úszóversenyen. The post Jakabos Zsuzsi 34 évesen is szárnyal, versencsúccsal nyert first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Sportolóink külföldön készülnek az év legfontosabb megmérettetéseire.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Fábián Bettina ezüstérmes lett a nyíltvízi úszók idei Világkupa-sorozatának nyitóversenyén. The post Az utolsó körre tizennegyedikként fordult, bravúros ezüstöt szerzett Fábián Bettina first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Sport A melegégövi edzőtáborból érkező információk szerint szépen halad Milák Kristóf felkészülése, azonban a párizsi szereplésére csak tippelgetni lehet, hiszen példátlan, hogy valaki egy olimpia előtt mindössze öt hónappal vágjon bele a kemény munkába - fejtette ki az InfoRádiónak adott exkluzív interjúban Wladár Sándor. A Magyar Úszó Szövetség elnöke támogatja Hosszú Katinka hatodik olimpiai szereplését, ehhez Rio legsikeresebb magyar indulójának még teljesítenie kell a szintidőt. Kitért arra is, hogy Kós Hubert és Németh Nándor miért számít már most példaképnek.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Sport Az olimpiai bajnok úszó csendben, nyugodtan szeretne edzeni. The post Edzője szerint hagyják csendben készülni Milák Kristófot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Nem volt elég gyors.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Beírta magát a Henderson State University történelmébe.
Index
Forrás: https://femina.hu/ Sport Hosszú Katinka a hosszú hétvégét a Kanári-szigeteken töltötte. Itt piknikezett egyet a kislányával.
Femina
Forrás: https://liner.hu/ Sport Mint azt mindenki láthatja, a kettő nem zárja ki egymást, és Hosszú Katinka megint beengedett bennünket a kulisszák mögé. The post Hosszú Katinka egyszerre édesanya és klasszis sportoló (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Vannak, akik szerint családi nyaralásra ment a földi paradicsomnak számító egzotikus helyszínre. Világklasszis úszónk bizonyítékot küldött.
Mandiner
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Nagyon rosszul kezdődött Kanári-szigeteken az edzőtábor.
BorsOnline
Forrás: https://index.hu/ Sport Edzője annyit kérdezett a rekord után, hogy miért aludt el az első száz méteren.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport Hullámzó teljesítményt nyújtott Kós Hubert. The post Az előfutam után haza akarta küldeni Kós Hubertet az edzője, a döntőben mégis rekordot úszott first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Sárkány Zalán pedig egy 12 éve fennálló rekordot adott át a múltnak. The post Kós Hubert megdöntötte a négyszeres olimpiai bajnok csúcsát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Sárkány Zalán 12 éve fennálló csúcsot adott át a múltnak.
Index
Forrás: https://24.hu/ Sport A Lupa-tó és a Balaton nem csak a nyári hőségben népszerű: az elszánt hidegvízúszók télen is gyakran látogatnak a tóhoz, hogy megbirkózzanak az extrém körülményekkel. Képgaléria. The post Borzongjon egy kicsit a jégemberek csobbanásain! – képgaléria first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Ana Marcela Cunha szerint el kellene gondolkodni egy másik helyszínen a nyíltvízi versenyekre. The post „A Szajna nem úszásra való” – a sportolók egészségét félti az olimpiai címvédő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport A 19 éves sportoló a biológia és a pénzügy szakirány felé is kacsingat, négy év múlva pedig legnagyobb álmát váltaná valóra.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Bűn-e, ha az élelmes profik lehajolnak a földre néhány milliócskáért?
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport
Index
Forrás: https://player.hu/ Sport Nyolcévesen elveszítette egyik lábát, mégis kétszer nyert olimpiát vízilabdában, úszásban pedig Eb-t. Az épek között. Aztán nagyon fiatalon, 37 évesen brutálisan meggyilkolták.
Player.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Hónapok óta lábfájdalomra panaszkodott az olimpiai, világ- és Európa-bajnok sportoló.
Index
Forrás: https://index.hu/ Sport Hosszú Katinkáról is kifejtette a véleményét.
Index