Hírkategória - Vlagyimir Putyin
Hírek a mai napon: 17 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld A volt német kancellár szerint Putyinnal való barátsága előnnyé válhat az orosz–ukrán háborúban.
Magyar Nemzet
Forrás: https://autopro.hu Külföld Amikor Vlagyimir Putyin ukrajnai invázióját követően nemzetközi vállalatok kezdtek elmenekülni Oroszországból, Andrej Pavlovics és Andrej Olkovszkij csatlakozott a vállalkozók azon hullámához, akik az elvándorlásból akartak hasznot húzni, és a hátrahagyott autógyárakat vásárolták fel.
Autopro
Forrás: https://24.hu/ Külföld Olaf Scholz német kancellár 2022 decembere óta nem beszélt Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – írta a Politico egy csütörtöki interjú alapjn. The post A német kancellár megmondta, mikor lehet béke az Ukrajna elleni háborúban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://alfahir.hu/ Külföld A háborút kirobbantó orosz elnök újfent megerősítette, hogy nincsenek erre irányuló terveik, agresszív szándékaik, de a nyugati vadászgépeket le fogják lőni Ukrajnában.
Alfahír
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Az orosz elnök azt mondta, nincsenek tervei egyetlen NATO-ország ellen sem, nem fogja megtámadni Lengyelországot, a balti államokat vagy Csehországot, de ha a Nyugat F-16-os vadászgépeket szállít Ukrajnába, akkor azokat az orosz erők le fogják lőni.
Infostart
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld A politikus az orosz légierő pilótáihoz szólva hangsúlyozta: Moszkva nem tervezi, hogy megtámadjon egy NATO-államot.
Hír TV
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az orosz-ukrán háború legfontosabb eseményei. The post Putyin állítja, hogy lelövik majd a nyugati F-16-osokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Oroszország nem támad meg NATO-országot, sem Lengyelországot, sem a balti államokat vagy a Cseh Köztársaságot, de ha a Nyugat F-16-os vadászgépeket szállít Ukrajnának, akkor az orosz csapatok lelövik őket, mondta Vlagyimir Putyin szerda késő este. The post Putyin szerint badarság, hogy NATO-országot támadna meg Oroszország first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Fél tucat európai hírszerző szolgálat vett részt annak a propagandahálózatnak a leleplezésében, amely többek között magyar politikusokat is pénzelhetett, és amely mögött Vlagyimir Putyin egy közeli barátja állhatott.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld Az orosz-ukrán háború kitörése óta sok emberben ott van a kérdés, hogy mi lesz, ha Vlagyimir Putyin a NATO-tagországokat is megtámadja. Most az orosz elnök nyugtató választ próbált adni, de végül a fenyegetés sem maradt el.
Blikk.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az orosz elnök figyelmeztetett, mi lesz, ha F–16-osokat vetnek be az orosz csapatok ellen.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerda késő esti beszédében kijelentette, Oroszországnak nincsenek tervei egyetlen NATO-tagországgal szemben sem, nem fogják megtámadni Lengyelországot, Csehországot vagy a balti államokat – írja a Reuters.
Portfolio
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az összegeket egy olyan hálózaton keresztül kapták, ami a prágai székhelyű Voice of Europe híroldalt működtette. Információk szerint az ügy mögött állítólag egy orosz oligarcha, Putyin barátja áll.
telex
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az orosz elnök szerint, az Ukrajnának küldött F-16-os vadászgépeknek nem lesz hatása a háborúra, ugyanúgy meg fogják semmisíteni azokat, mint ahogy a tankokat.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy nem fog háborúzni a NATO hadseregével és „teljes képtelenségnek” nevezte azokat az állításokat, amelyek szerint Oroszország megtámadná Európát, számolt be az Index. A Lengyelország, a Baltikum és Csehország elleni esetleges támadásról szóló szavak az országok lakosságának megtévesztésére szolgálnak – tette hozzá az orosz elnök. Putyin ugyanakkor kijelentette, hogy ha harmadik […] A Putyin szerint teljes képtelenség, hogy háborúzzon a NATO-val, de az ukrán F-16-osok esetleges bevetése NATO tagállamok területéről az “vörös vonal” bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://index.hu/ Külföld Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index csütörtöki hírösszefoglalója.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Azt is elmondta, hogy milyen célponttá válnak azok az F-16-osok, amiket bevetnek az orosz hadsereg ellen.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Putyin kedvenc énekese, Shaman ezzel a dallal tiszteleg az áldozatok előtt.
Magyar Nemzet
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az orosz elnök kulturális dolgozókkal találkozott.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mfor.hu/ Külföld Putyin közben rávetette magát Harkivra.
Mfor
Forrás: https://index.hu/ Külföld Iszonyatos kudarcot vallott az orosz hírszerzés.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A fehérorosz elnök azt állítja, segített Putyinnak megakadályozni, hogy a terrortámadás menekülő elkövetői belépjenek Fehéroroszországba.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld Miután az Iszlám Állam ismételten közölte (és bizonyította), hogy az ő emberei követték el a minapi moszkvai tömeggyilkosságot, Putyin állama továbbra is a Nyugatra és Ukrajnára próbálja tolni a felelősséget. Az orosz belbiztonsági szolgálat, az FSZB vezetője kijelentette: véleménye szerint Ukrajna áll – az Egyesült Államok és Nagy-Britannia támogatásával – a merénylet mögött.
HírKlikk
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Vlagyimir Putyin elnök szerint a terrortámadásban részt vehetett Kijev is. Más orosz vezetők szerint a Nyugatnak is köze lehetett a terrortámadáshoz.
Hír TV
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Az Iszlám Állam vállalta magára a 139 ember életét követelő támadást, de a Kreml egyre határozottabban tereli a gyanút Ukrajna és az országot fegyverszállítmányokkal támogató Nyugat felé. Messzire visz a találgatás arról, kinek volt érdeke a merénylet, amely az Ukrajna elleni mozgósításhoz is fontos érve lehet a vitatható tisztaságú választáson megerősített Putyinnak.
telex