Hírkategória - Vona Gábor
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar Péter azonban már korábban visszautasította a lehetőséget. The post Hárman már vitáznának Deutsch Tamással az EP-választás előtt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Szerinte a kegyelmi botránnyal és az azt követő eseményekkel Magyarországon egy új politikai korszak kezdődött, ebben szerinte lehetőségek és veszélyek is rejlenek.
Szeretlek MO
Forrás: https://index.hu/ Médiaszereplők Nemes ügyben kér segítséget a Második Reformkor Párt elnöke.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Vona Gábor és Márki-Zay Péter után a jogász is ellátogatott a Spinoza-házba.
Magyar Nemzet
Forrás: https://444.hu/ Belföld Egyszerre beszélgetne velük a köztévén.
444
Forrás: https://index.hu/ Belföld Arra kérte őt, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Mivel a Terror Háza Múzeumban már nem lehet a zöld karszalagot vörösre cserélni, ezért 2013-ban létrejött egy új átöltöző szoba Budapesten, sőt színházat is létrehoztak körülötte. A Spinoza Ház már rengeteg “csalódott jobboldalit” látott vendégül, akik valahogy mégis balosok lettek a végére, lássuk a király-jelölt csináló ház történetét. A Spinoza Színházat és a vele együtt […] A A király-jelölt csináló ház – Avagy hogyan alakulnak baloldalivá a Spinoza vendégei bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Médiaszereplők Sőt, még Vona Gábor is hozzá szaladt be a szekszárdi fesztiválról a gyengélkedő cicájával.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld A politikus szerint még mindig nem történt érdemi lépés.
Index
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Vona Gábortól Gattyán Györgyig nagyon sokan alapítottak új pártot az elmúlt években, de csak szerény sikereket tudtak elérni. Magyar Péter is beállt a sorba.
Mfor
Forrás: https://index.hu/ Belföld Szerinte most azt kellene követelni, hogy a hatóságok vizsgálják ki ezt a botrányt.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A Második Reformkor elnöke elmondta, miről vitatkozna Varga Judit exférjével.
Mandiner
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Második Reformkor elnöke politikai szerepjátszásról és pártja kampányáról is beszélt.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Sertéspörköltben világbajnok, jó könyvekkel és sorozatokkal kapcsolódik ki Vona Gábor, az ország egyik legmeghatározóbb ellenzéki politikusa, aki még Jobbik-elnökként liftvészjelző-berendezések eladásával kereste kenyerét. A Második Reformkor (2RK) elnöke beszél politikai szerepjátszásról, családja megfigyeléséről, visszavonulásról, az EP-kampányról és szüleiről is, akik a mai napig felhívják minden szereplése után. Interjú.
Blikk.hu
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Vona Gábor szerint a Magyar Péter-jelenség olyan, mintha egy Netflix-sorozatnak lennénk a szem- és fültanúi.
Magyar Hang
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Magyar Péter elfogadta Vona Gábor felkérését.
Mandiner
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Jakab Péter egy igazán mélyen szántó interjút adott a Partizánnak hétfő este. Majdnem öt órát töltött a stúdióban Gulyás Márton társaságában.
Blikk.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld „Remélem, hogy ez a vita minél hamarabb meg is fog valósulni” – mondta a Második Reformkor Párt elnöke.
Mandiner
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Nép Pártján elnöke arról is beszélt, hogy Vona Gábor mikor blöffölt. The post Jakab Péter: Gyurcsány Ferencék meghívtak az árnyékkormányba belügyminiszternek, de nemet mondtam nekik first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A Jobbik korábbi elnöke arról beszélt, hogy volt pártjából néhány kivétellel mindenki a hátába szúrta a kést. Az interjúban szóba került Vona Gábor szavahihetősége, a melegekhez való viszonya, és az is, hogy milyen pozíciót ajánlottak neki a DK-ban.
telex
Forrás: https://444.hu/ Belföld Mert amióta Varga Judit exférje „politikai szerepvállalásra adta a fejét, a helyzet megváltozott”.
444
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld Vona azt is írta: nem igaz, hogy Magyar a Második Reformkor listavezetője lesz.
Klubrádió
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld A Második Reformkor elnöke egyúttal cáfolta azt a pletykát, miszerint Varga Judit volt férje, Magyar Péter a Második Reformkor listavezetője lesz.
HVG
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld A Facebookon egyeztetett erről a két érintett.
Magyar Hang
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Egyben sok sikert kívánt neki a NER lebontásáért végzett munkájához. (Belföld)
Népszava