Hírkategória - YouTube
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Technika Újabb eddig népszerű kiskaput zár be végleg a Google. The post Mindenhol kikerülhetetlenné válnak a reklámok a YouTube-on first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika A YouTube egy ideje rendesen küzd a reklámblokkolókkal, ezúttal viszont emelték a tétet a küzdelemben: a továbbiakban letiltják a videók eléréséről az olyan okostelefonos alkalmazásokat, amelyek megkímélik a felhasználót a reklámoktól.
Player.hu
Forrás: http://danger Technika Arrakis, de kicsiben A Dűne 2. már egy ideje fut a mozikban, sikeres is, úgyhogy eljött a digitális premier ideje. Íme, a részletek!
IGN Hungary
Forrás: https://www.retikul.hu/ Technika Egy intenzív Tabata-edzés nem csupán a vérkeringést pezsdíti fel és a közérzeten javít, a zsírégető folyamatokat is pozitívan befolyásolja. Ez a torna garantáltan segít a fogyásban, ha rendszeresen csinálod! Amikor valaki észreveszi a pocakján vagy a combján, hogy felszaladt néhány kiló, gyakran elköveti azt a hibát, hogy kizárólag lokális edzésekkel igyekszik karcsúsítani az érintett területet. […] The post 24 perces intenzív Tabata-edzés, ami segít a fogyásban: karcsúsít és formában tart appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Egy youtuber elment Miamiba, hogy összehozza a Rockstar előzetesének élőszereplős verzióját.
GameStar
Forrás: https://telex.hu/ Technika Sokuk már eleve a TikTokon vagy a YouTube-on keres, ha meg akar tudni valamit.
telex
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A momentumos politikus szerint a legnépszerűbb közéleti youtuber például azért nem készít már videót, mert Magyar követői nehezen viselik, ha bárki kritizálja vagy vicc tárgyává teszi őt.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Két idősödő egri férfi egy Tisza Párt-feliratú utánfutóval indult országjárásra 2021-ben, de nagy politikai terveikből aztán nem lett semmi. Összeszedtük, mit lehet tudni a Tisztelet és Szabadság Pártjáról, amibe Magyar Péter beszállt.
telex
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport A profi boksz nehézsúlyú legendája a nyáron 58 évesen lép ringbe a youtuberből lett bunyós, Jake Paul ellen.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Jelenleg 110 milliós megtekintésnél jár. The post Ez most a legnézettebb magyar videó, még Majkáék dalát is megelőzte first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Technika Már nem Majka dala a leghallgatottabb a YouTube-on a magyar zenék között. Nem fogod kitalálni, milyen szerzemény tudta letaszítani a trónról.
Femcafe
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Volt, aki Twitchen és YouTube-on is fogyasztott falloutos tartalmakat a forgatás előtt, de olyan is akadt, aki teljesen elzárkózott a videojátékok megismerésétől.
GameStar
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Április 9-e az ASMR világnapja, amelyet egyre több országban ünnepelnek a tartalomgyártók. Sokak számára furcsák lehetnek ezek a videók, azonban rengeteg embernek segítenek a relaxációban és a szorongás leküzdésében. Magyarországon is egyre népszerűbb a műfaj, egyes videókat több százezeren vagy millióan megnéznek a YouTube-on és a TikTokon. De mi is az az ASMR, és miért lett a videómegosztó platformok egyik legpopulárisabb műfaja?
Blikk.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Gazdaság A Tesla és a SpaceX vezére mellett a deepfake technológia, valamint a YouTube is szerepet kapott a napfogyatkozást kísérő kriptovalutás csalássorozatban, aminek ezrek dőlhettek be.
GameStar
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Az utóbbi évtizedben váltak igazán népszerűvé az ASMR-videók, amelyek már nemcsak a YouTube-ot, de a TikTok-ot is ellepték. A kutatások alapján pozitív hatással vannak az emberi szervezetre, azonban úgy tűnik, hogy mára már sokkal inkább a pénzszerzésről szól. The post Ellepték a közösségi médiát az ASMR-videók – miről szól napjainkban valójában a jelenség? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://femina.hu/ Technika Van egy szám, amit 30 millióval többször hallgattak meg, mint a Belehalokot.
Femina
Forrás: https://index.hu/ Technika Egymillió óránál több átírt videón tanították a GPT-4-et.
Index
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Technika Sokáig Majka és Curtis Belehalok című dala vezette a nézettségi listákat, azonban most letaszították őket a trónról.
Cosmopolitan
Forrás: https://www.origo.hu/ Technika Bajba kerülhet, ha a webhelyén lévő videók lopkodásán kapják.
Origo
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Legközelebb Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M lesz Hajdú Péter vendége a Frizbi TV YouTube-csatornán. A fiatal rapper saját bevallása szerint még keveset is mond, ha havi 20 millió forintos bevételekről beszél.
Blikk.hu
Forrás: https://femina.hu/ Technika A YouTube tanítja beszélni a gyerekeinket?
Femina
Forrás: https://liner.hu/ Technika Nagy technológiai cégek állítólag engedély nélkül használtak fel szerzői jogvédelem alatt álló tartalmakat mesterséges intelligencia rendszereik képzése céljából. The post Dühös a Google, amiért az Open AI YouTube-videókkal tanította MI-modelljét first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika A mesterségesintelligencia-modellek kiképzéséhez rengeteg adatra van szükség. A fejlesztőcégek pedig azt használják, amihez hozzáférnek. Csakhogy olykor a lenyúláshoz folyamodnak az engedélykérés vagy a vásárlás helyett. Csoda-e, ha a jogtulajdonosok perelnek?
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Sport Hogyan előzheted meg, hogy ellopják a személyes adataidat a kibertérben? A kérdésre többek között egy gamervilágban jól ismert youtuber, egy válogatott labdarúgó és egy világbajnok kardozó is válaszolt! A Digitális Szimat Kihívásban kipróbálhatod magad a hackertámadások, csaló üzenetek és adathalász-kísérletek felismerésében, emellett ismert sportolókkal és közéleti személyiségekkel is összemérheted a tudásodat!
Blikk.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Technika A Google-nél állítólag tudtak arról, hogy az OpenAI a YouTube-videók szöveges átiratát használja a saját mesterséges intelligenciája betanítására, de nem szóltak, mert a vállalat is ugyanezt teszi.
HVG