Hírkategória - Zene
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Semmit nem hallgattak még az emberek egy nap alatt, mint az énekesnő új albumát. The post Taylor Swift több Spotify-hallgatottsági rekordot is megdöntött új lemezével first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Kultúra Tizenhat év szünet után készített új lemezt a KFT zenekar. A Még mit nem című hatszámos anyag (EP) pénteken jelenik meg az online felületeken. “A történet 2020 decemberére nyúlik vissza, amikor a Covid idején tartott online zenekari megbeszélésen felvetettem, hogy megint írjunk új számokat, és a többiek ezt lelkesen fogadták. A következő évben jó sok […] A Még mit nem: új KFT-lemez tizenhat év után bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://player.hu/ Tudomány A mesterséges intelligencia egyre inkább a mindennapok részévé válik, és ahogyan egyre többféle célra használjuk ezt a folyamatosan fejlődő rendszert, úgy fedezzük fel magunkban is a kreativitást. Az egyik mostanában felkapott app egy zeneszerző alkalmazás, amit ezúttal a legemlékezetesebben megírt cikkeinkre eresztettük rá, és lehet, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk elég jók lettek a számok.
Player.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Kultúra A késő romantika, illetve a századforduló zenei palettájának különféle árnyalatait mutatja be a Szent István Filharmonikusok együttese karmesterük, Horváth Gábor vezényletével. A koncerten a zenekar otthonául szolgáló alma mater két kórusa is közreműködik, Saint-Saëns művének csellószólóját pedig a Szent István Király Zeneművészeti Szakgimnázium egykori növendéke, a Bécsi Szimfonikusok szólócsellistája, Temesvári Bence játssza. Műsor: Wagner: Parsifal […] A Szent István Filharmonikusok – Stephanus 4. bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Kultúra A spontán összeállásról a férj, David Beckham készített videót, amit imádnak a rajongók.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Szórakozás Egy idő után Bettyvel rájöttünk, hogy mi nem akarunk sztárok lenni - mondta az egykori megasztáros énekes.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Kultúra 31 új dal, tizenöt új a már kiszivárgottak mellé. The post Taylor Swift mindenkit meglepve egy dupla albummal rukkolt elő first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Kultúra Brian Eno Bowie 1995-ös dalát, a Get Realt dolgozta fel. A befolyó jogdíj egy része környezetvédő szervezeteket támogat egy olyan kezdeményezés részeként, amely a zenészek mellett a természetet is társelőadóként jegyzi.
Qubit
Forrás: https://player.hu/ Kultúra James Hetfield bizarr sztorit osztott meg az együttes követőivel a Metallica hivatalos Instagram-oldalán.
Player.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Neked is tele volt a szobád poszterekkel? Emlékszel még Rick Astleyre vagy Samantha Foxra? Lássuk felismered-e a kvízben lévő képekről
Keresztlabda.hu
Forrás: https://player.hu/ Kultúra James McCartney és Sean Ono Lennon le sem tagadhatnák világhírű felmenőiket. Még a hangjuk is hasonlít.
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Egy dokumentumfilm hatására a Nickelodeonról kiderült, hogy toxikus munkakörnyezetet teremtettek, ahol nemcsak megalázták a dolgozókat, hanem az ott megforduló gyerekekre szó szerint pedofilok vadásztak. Még a legnagyobb gyereksztárokra is. Egy film, ami feltüzelte Amerikát. The post Milyen gyerekműsor az, melynek stábjában két pedofil is dolgozhat? first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Ha a Beatles tagjai már nem is, a gyerekeik még összeállhatnak. The post Közös dallal jelentkeztek Paul McCartney és John Lennon fiai first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Beyoncé is kapott hideget-meleget a rocksztártól. The post Courtney Love: Taylor Swift biztonságos teret ad a fiatal lányoknak, de művészként nem érdekes first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Zenei kvízünkben most letesztelheted a 60-as évek három legikonikusabb beat zenekaráról a tudásodat. A számaikat szinte a mai napig ismeri
Keresztlabda.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Az MVM Dome felépítése, akusztikája, hangosítása és Beton.Hofi szertelensége összeesküdött Beton.Hofi ellen. Az eredmény nincs előre eldöntve. Mi lesz a Beton.Hofi-Beton.Hofi meccs vége? The post Tizenegyesrúgás és falunapi mulatós zökkentett ki az eufóriából Beton.Hofi arénakoncertjén first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Az énekesnő számai 10 hete tűntek el a népszerű videómegosztóról. The post Újra elérhetők Taylor Swift dalai TikTokon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Te is várod már a nyarat? Egészítsd ki a legnagyobb magyar nyári bulislágerek szövegét. Ha emlékszel még rájuk biztosan könnyedén
Keresztlabda.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Bohemian Betyars dalpremier a 24.hu-n. The post Kelet-európai életérzést és sírva vigadást ígér a Bohemian Betyars legújabb dala first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Technika Közel három hónapnyi jogvita után megegyezett a platform és az énekesnő.
telex
Forrás: https://444.hu/ Kultúra De azoké még nem, akiket januárban vele együtt vont vissza az Universal, így továbbra sincs Rihanna, Ariana Grande vagy Billie Eilish. A friss milliárdos különalkut köthetett a kínaiakkal a következő milliárdja miatt.
444
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Sokat mutat magából.
Origo
Forrás: https://player.hu/ Kultúra Te láttad mostanában Christina Aguilerát? Nem ártana! A hölgy megosztott néhány képet és videót az Instagramon az egyik korábbi Las Vegas-i showjáról, nekünk pedig leesett az állunk.
Player.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Kultúra PG Csoport. Egy tipikus olyan együttes, aminek nevét halva az ember a fejéhez kap. „De régen hallottam róluk!” A több évtizedes múltra visszatekintő debreceni kúltbanda most egy nagyon aktuális üzenetet hordozva hallat magáról.   Ez a 4 dalt tartalmazó lemez azért készült, mert nem szabad és nem lehet elfogadni, hogy ennyi ember halt meg az orosz-ukrán […] A PG Csoport: Csak háború ne legyen… – Üzenet Magyarországról! (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Felismered egy-egy sorból a 80-as 90-es évek leghíresebb magyar rockdalait? Kvízünkből kiderül! Sok sikert és jó szórakozást hozzá 🙂 Könnyen
Keresztlabda.hu