Hírkategória - Arsenal
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Sport Sok izgalmat tartogat az idény hajrája a Premier League-ben, még három gárda is elhódíthatja a bajnoki címet.
Magyar Nemzet
Forrás: https://liner.hu/ Sport Az Arsenal és a Real Madrid egykori klasszisa nem kicsit pattintotta ki magát, több kiló izmot vett fel a hónapok alatt. The post Látványosan kigyúrta magát Mesut Özil, a Real Madrid egykori sztárja first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A 107-szeres válogatott védőt az angol bajnokság történetének legjobb balhátvédjeként tartják számon.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ismét a riválistól igazolna a londoni klub...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Más szigetországi csapatok is érdeklődnek iránta!
Fociclub
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Miután az angol válogatott hívó szavára nemet mondott, a jelek szerint Ben White és felesége életre-halálra zajló UNO-kártyapartival múlatja az időt – legalábbis a házastárs, Milly Adams tengerparton „lőtt” Instagram storyja ezt mondja!
Sport365
Forrás: https://liner.hu/ Sport Három Arsenal szurkolót tiltottak el a tragédiával kapcsolatos megnyilvánulásaik miatt. The post A Hillsborough-tragédián gúnyolódtak az Arsenal drukkerei, saját klubjuk is elítélte őket first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Nem léphet pályára a válogatottban.
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport A QPR elleni zárt kapus felkészülési mérkőzésen végre valahára két, hosszabb ideje sérült játékos, Takehiro Tomiyasu és Thomas Partey is pályára lépett, aminek vélhetően a szurkolókon túl Mikel Arteta örül a leginkább!
Sport365
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Újabb csatár neve került fel a kiszemeltek listájára...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Ezúttal is a védelemből...
Fociclub
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Szép kis summát hozna, ha mindhárom nemzetközi kupafoci sorozatot a favorit húzná be.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Azonban nem lesz olcsó mulatság...
Fociclub
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A 25 éves focista játéka egy kimutatás szerint kísértetiesen hasonlít a magyar középpályáséhoz.
Mandiner
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport Lehet, hogy csak furcsa egybeesés, de ez a széria mégis 2017 óta tart, vajon mi lesz idén?
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Újabb nagy fogás a sirályok részéről...
Fociclub
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport Az Arsenal és a Bayern a közelmúltban többször is összeakasztotta a bajszát a BL-ben, és összesítésben mindegyik alkalommal a londoni klub húzta a rövidebbet.
Mandiner
Forrás: https://player.hu/ Sport Bizarr ok miatt csúszott a londoni rangadó.
Player.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Egy aprócska hiba miatt kis híján elmaradt a londoni rangadó, de aztán jött a megoldás.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Kitűzték a további programot...
Fociclub
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének kisorsolása után a Bayern München három játékosa, edzője és két vezérkari tagja nyilatkozott. A Premier League jelenlegi éllovasa, az Arsenal lesz az ellenfél április 9-én és 17-én a BL legjobb nyolc csapatát felvonultató körében. Hogy ez a tény milyen jelentőséggel bír a labdarúgóknak és a vezetőknek, alább elolvashatjátok, hiszen hatan is […]
BayernSzektor
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport A Bundesliga 26. fordulójában a Darmstadt otthonában kell megszereznie a három pontot a Bayern Münchennek. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolása után ismét a Bundesligán van a fókusz. Az Arsenallal majd csak három hét múlva csap össze a Bayern, a Darmstadt viszont már szombat délután 15 óra 30 perctől fogadja a bajorokat. Hessen és Bajorország tartomány […]
BayernSzektor
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az Arsenal egyik játékosa elutasította a válogatott meghívót...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Az Arsenal a Bayern Münchent kapta...
Fociclub
Forrás: https://bayernszektor.hu/ Sport A Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az angol Arsenal lesz a Bayern München ellenfele. Kialakult a Wembley Stadionig vezető út, péntek délben kisorsolták a legnagyobb klubsorozat végső ágrajzát. A legjobb nyolc között az angol bajnoki tabellát vezető Arsenallal játszik a Bayern és amennyiben továbbjut, a Real Madrid-Manchester City párharc győztesével mérkőzik meg a fináléba jutásért. A negyeddöntői […]
BayernSzektor