Összes hír
Hírek a mai napon: 897 db
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Kübekháza polgármestere huszonkét év után nem indul újra a választásokon, inkább újságíró vagy ápoló lenne, de azt sem zárja ki, hogy részt vesz az országos politikában. Magyar Péterről azt mondta, hogyha bárki ütést tud mérni a rendszerre, annak örül.
telex
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás A palota szerint az orvosok „nagyon biztatónak” tartják Károly király rákbetegsége gyógyításának előrehaladását, ezért az uralkodó ismét részt vesz nyilvános programokon.
168
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nem sokkal azután, hogy váratlanul visszaadta a szerepét egy tervezett premier előtt, Sztarenki Dóra boldogan árulta el, hogy kisbabája lesz.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A japán Bonin-szigeteket rázta meg egy erősebb földrengés, amiről az Egyesült Államok Geológiai Szolgálat, az USGS is beszámolt. The post 6,5-ös erősségű földrengés rázta meg Japánt first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://hvg.hu/ A belvárosi Fidesz-irodában tartott eligazítást a pesti fideszeseknek Orbán Viktor miniszterelnök, majd átmentek az Ibolya presszóba Szentkirályi Alexandrával és a többiekkel nosztalgiázni.
HVG
Forrás: https://divany.hu/ Életmód Sok pénzt takaríthatsz meg, ha magadnak készíted el a magaságyásod, és még csak ezermesternek sem kell lenned hozzá.
Dívány
Forrás: https://www.blikk.hu/ Életmód Dr. Gyöngyösi Nóra Phd. bőrgyógyász-kozmetológus adta meg a választ
Blikk.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Május 1-je idén szerdára esik, amely munkaszüneti nap lévén azt is jelenti, hogy a legtöbb bolt is zárva lesz. Itt a lista az üzletek pontos nyitva tartási idejéről.
Pénzcentrum
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Társadalmi egyeztetésre bocsátották az otthonfelújítási program pályázati kiírását. Május 6-ig bárki véleményezheti a feltételeket, előírásokat. A Bankmonitor szakértői összeszedték a fontosabb részleteket. A 2024. június 3-án induló otthonfelújítási programból a családi házak energetikai korszerűsítése finanszírozható meg. A támogatás összege legfeljebb 6 millió forint, melynek egy része vissza nem térítendő támogatás, egy része pedig kamatmentes kölcsön. […]
Bankmonitor
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Ha ezt elolvasod, soha nem veszel zöldségeket a boltban.
BorsOnline
Forrás: https://hirklikk.hu/ Közélet Talán a Bokros-csomag után volt ilyen turbulens a hazai helyzet, hogy mindenki megszólalási kényszert érzett, ez most félig érthető, mert kampányidőszakban mindenki beszélni akar, ha nincs mondandója, akkor is, de hogy a kampányba váratlanul betelepedjen két nagyon erős és két kevésbé erős mozzanat, az az elmúlt 34 évben nem volt – összegezte a politikai helyzetet Kéri László politológus a KlikkTV Mélyvíz című műsorában.
HírKlikk
Forrás: http://danger Movies Egy megvezetett lélek Az animációs sorozatok is tisztázták, hogy Maul nem is olyan gonosz, mint hittük, és most itt egy képregény, ami még inkább árnyalja a Sith lovag motivációját.
IGN Hungary
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Most következő összeállításunkban a legjobb zárt térben játszódó thrillereket vesszük górcső alá – természetesen a sorrendiség nélkül. A 13-as rendőrörs ostroma: A 13-as rendőrörs ostroma John Carpenter 1976-os remekműve, a A 13-as rendőrörs
Nuus
Forrás: https://hvg.hu/ Egy jókora fekete hálót feszítenek ki Japánban oda, ahonnan a legtöbben fotózzák a Fudzsit, annyira nem lehet lépni sem a turistáktól.
HVG
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Saját szabályzatuk tiltása ellenére engedélyezte az újpesti városvezetés az építkezést.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.napi.hu/ Tajvan szerint 22 kínai repülőgép közelítette meg a szigetet. Kína 22 repülőgépe közelítette meg Tajvant, mintegy a fele pedig át is lépte a Tajvani-szoros úgynevezett középvonalát, ami ... ...
Napi.hu
Forrás: https://index.hu/ Kultúra A színész arról is beszélt, hogy miért állt be Magyar Péter mögé.
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás "Ezt az egypercest már a shanghaji reptérről töltöm fel, tegnap befejeztük a forgatást, és már útnak is indultunk hazafelé. Amikor vágom ezeket a szösszeneteket, nosztalgiázom is kicsit, segít összegezni azt a temérdek emléket, amit gyűjtöttünk az elmúlt hetekben. A mai epizódban új, nagyobb és kényelmesebb buszt kapunk, kínaiul tanulunk, megkóstoljuk a helyi "dumpling"-ot és egy furcsa dolgokkal megpakolt jégkását, pattog a tűzijáték fényes nappal és még arra is marad energiánk, hogy a forgatás után elmenjünk Görcsivel egy helyi kifőzdébe" - írta a poszthoz az Ázsia Expressz műsorvezetője.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Belföld Nincs vége a történetnek. A képviselő azt ígéri, hogy végére jár mindennek.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Gazdaság Szerinte tévút is lenne, és már egyébként is kész terv van arra, hogy több felől is elérhető legyen a reptér vonattal.
telex
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság Megnéztük, mire és hogyan térítenek a biztosítók.
Index
Forrás: https://hvg.hu/ A TISZA Párt frontembere nem nevezte meg két segítőjét, de azt mondja, munkaügyi bírósághoz fordulnak az ügyükben.
HVG
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Magyarországon több mint egymillióan élnek bizonytalan lakhatási körülmények között.
Femina
Forrás: https://liner.hu/ Sport Nagyon jó volt a hangulat az edzőpályán, a fiatalok remek hangulatot teremtettek, és együtt táncoltak a sztárokkal. The post Így táncolnak a Barcelona fiatal szupersztárjai (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Először még csak nevetett a képen, aztán rájött, hogy ez nem vicc.
Femcafe