Hírkategória - Web
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.retikul.hu/ Technika Az alhas területe is szépen formálható karcsúsító edzés segítségével, de nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokat alkalmazol. Nem kell felüléseket végezni ahhoz, hogy laposabb és tónusosabb legyen a terület. Habár a karcsúbb alkat eléréséhez elsőként a zsírégető, kardióedzéseket kell beépíteni a napi rutinba, a célzott, egy-egy területre fókuszáló gyakorlatsorok sem hiányozhatnak az edzéstervből. Az alakformálást a […] The post A köldök alatti puha területet veszi célba, felülések nélkül: 10 perces karcsúsító edzés appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: http://danger Technika Nincs még vége a történetnek Elég durva feltételhez kötötték azt, hogy a népszerű közösségi oldal továbbra is működhessen az USA-ban.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Technika Az itthon is népszerű alkalmazások közül nem sok büszkélkedhet korrekt adatvédelmi megoldásokkal. The post Kiderült, melyik a legkevésbé biztonságos randi alkalmazás first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A Momentum elnöke szerint azért fontos a jogállamisági nyomás fenntartása, mert fékezi a putyini önkény kiépülését.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az amerikai szenátus április 23-án már megszavazta a törvényjavaslatot. A kínaiak még dönthetnek úgy, hogy eladják a platformot az amerikaiaknak.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nem sokat ült a törvényjavaslaton az amerikai elnök. The post Hivatalos: betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Technika Virágzanak az antiszemita és gyűlölködő tartalmakat megosztó oldalak a korábban Twitter néven ismert X-en. A Elon Musk ölbe tett kézzel nézi a neonácik tombolását bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://24.hu/ Külföld Már csak Joe Biden szignójára vár a törvény. The post Elfogadta a TikTok betiltását célzó törvényt az amerikai szenátus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A TikTok egyre több veszélyt rejt a fiatalok számára. Az egyre őrültebb kihívások már számos tinédzser életét követelték. A nemrégiben orosz rulettet játszó 15 éves magyar fiú is nagy valószínűséggel egy ilyen „TikTok challenge” áldozata lett. Az eheti őrület az, hogy ma van a „nemzetközi nemi erőszak nap” és ilyenkor büntetlenül lehet szexuális bűncselekményeket elkövetni. […] A GEOrgPOLITIKA – Nemzetközi nemi erőszak napot hirdet mára a TikTok bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Technika Közben egy halom pénzt gyűjtött jótékony célokra. The post Lefutotta a londoni maratont és közben 25 bort kóstolt meg egy férfi first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Ebből 61 milliárd dollárnyi támogatást kap Ukrajna.
444
Forrás: https://atlatszo.hu/ Technika A kormánypárti híroldalak hirdetéssel is megtámogatott cikkei szerint nagyon nem jó ott élni, ahol nem fideszes a polgármester.
Átlátszó.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az Európai Bizottság biztosa szerint a TikTok Lite olyan káros lehet, mint a dohányzás. The post Betiltaná az EU a TikTok új szolgáltatását first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Tizenkilenc éve töltötték fel a YouTube legelső videóját.
Player.hu
Forrás: https://444.hu/ Technika A kínaiak provokálásból indították el az új alkalmazást, ami kuponokkal jutalmazza, ha videókat nézel, lájkolsz vagy bekövetsz. Közben maga a Tiktok is vizsgálat alatt áll az Unióban.
444
Forrás: https://24.hu/ Technika A tiktoker nő eleinte mások bűnügyi történeteiről posztolt, míg eljutott a felismerésig, hogy ő is családon belüli erőszak áldozata. The post A TikTok mentette ki őt ki súlyosan bántalmazó kapcsolatából – állítja a brit édesanya first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Európai Bizottság eljárást indított a TikTok ellen a digitális szolgáltatásokról szóló jogszabály (DSA) alapján, mert előzetes megállapítások szerint a TikTok Lite franciaországi és spanyolországi elindítását megelőzően az üzemeltető nem hozott kockázatcsökkentő intézkedéseket a gyermekek védelmére – tájékoztatott a brüsszeli testület hétfőn. Az uniós bizottság közleménye szerint az eljárás célja annak megállapítása, hogy a kínai […] A Az EU eljárást indított a TikTok ellen bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://qubit.hu/ Technika A tavaly beharangozott GraphCast után rövid időn belül a SEEDS a cég második meteorológiai megoldása.
Qubit
Forrás: https://24.hu/ Technika A cég szerint szoftverükkel olcsóbban elkészíthető, hogy előrejelzés, mint a hagyományos módszerekkel, ráadásul akár a természeti katasztrófákat is képes lehet megjósolni. The post Időjós mesterséges intelligenciát készített a Google first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Mik most a kilátások az IT-piacon? Mitől maradnak versenyképesek a Codecool diákjai? A covid utáni leépítések nehéz helyzetet teremtettek a programozóiskoláknak is – megnéztük, hogyan vészeli át mindezt a több mint kilenc éve sikeresen működő Codecool.
Qubit
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Többeket felháborított az influenszer viselkedése. The post Bizarr gasztrovideó borzolja a kedélyeket a TikTokon first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://444.hu/ Technika A szabad, felügyelet nélküli játék visszaszorulása és az okostelefonok, közösségi média berobbanása borzasztóan megtépázta a fiatalok mentális egészségét. Ezt állítja Jonathan Haidt az év eddigi sikerkönyvében. Kutatási módszertana nem mindenkinek tetszik, de az biztos, hogy a fő állításaihoz rengetegen tudnak kapcsolódni.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai képviselőház már megszavazta a törvényjavaslatot. The post A TikTok szerint a betiltása a szólásszabadság lábbal tiprása lenne first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Elírtál egy nevet? Túléled. Reply all-ra nyomtál a munkahelyi levelezésben, amikor csak egy kollégádnak akartad szidni a főnököt? Kínos. Online könnyebben hibázunk, de ha elég gyorsak és ügyesek vagyunk, ma már megelőzhetjük a katasztrófát.
Qubit
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Már korábban is voltak az amerikai kormánynak problémái a fiatalok körében oly népszerű TikTok alkalmazással, most találtak egy módot rá, hogy végleg betiltsák, erről egy törvényjavaslatot fogadtak el, ami jövő héten kerül a szenátus elé. A problémájuk az alkalmazással az, hogy szerintük kínai propaganda megy a TikTokon és ettől meg kell óvni az amerikaiakat.  A […] A Betilthatják a TikTokot Amerikában, mert úgy vélik ez egy kémballon az amerikaiak telefonján bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok