Hírkategória - Művészet
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Megtalálta a tájat, ami előtt Leonardo megfestette a művészettörténet leghíresebb portréját. The post Egy geológus azt állítja, megfejtette a Mona Lisa rejtélyét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Paweł Kuczyński rajzai jóval többek egyszerű rajzoknál.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Merülés? Kapaszkodás? Segítségkérés?
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Kultúra Sikít-e egyáltalán?
Player.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Kultúra Mindenki olyan művet hoz létre, amilyet akar; az állam nem szól bele a tartalomba, ami pedig nem illik bele az Isten-haza-család keretrendszerbe, azt majd eltartja a kultúrafogyasztó, aki amúgy is tele van pénzzel. Igaz, amit a kulturális miniszter állít?
Qubit
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Ebben a kvízben most nem arra leszünk kíváncsiak, hogy mi a neve a szobornak, vagy ki készítette, hisz túl könnyű
Keresztlabda.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Gazdaság A növények gyökerei nagyon sokoldalúan felhasználhatóak – művészeti célokra is. Zena Holloway, a Rootfull biotervezője lélegzetelállító alkotásokkal bizonyítja be, mit lehet például a búzafű gyökereiből készíteni. The post Takarmánynövényekből műalkotások appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://player.hu/ Kultúra A szatíra már csak ilyen. John Holcrof pedig eléggé érzi a műfajt.
Player.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Kultúra A kizárólag magánpénzből létrehozott és üzemeltett budapesti fényművészeti múzeum, a LAM hiánypótló nemzetközi mesterkurzus-sorozata múlt csütörtökön indult a high-tech forradalom magyarországi zászlóshajójának számító Prezi főhadiszállásán.
Qubit
Forrás: https://444.hu/ Belföld „Nem vagyok pedofil pártban, én a Megafon egyik véleményvezére vagyok” - válaszolja Bohár, miután Márki-Zay azt mondja neki: „Dániel, egy pedofil pártban van, hát nyugodtan, hát tessék fölvállalni, ha pedofil, bátran vállalja föl”. Itt van az év párbeszédének minden pillanata!
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szabó Benedekre a korai Galaxisok közérzeti dalai miatt sokáig egyfajta 21. századi Cseh Tamásként tekintettek, egy ponton irodalom tanagyag lett egy dalukból, ezúttal haragos kormánykritikát csomagoltak szép, csilingelő gitárzenébe. Hogyan jut el odáig a dalszerző, hogy a NER 14. évének szűkös levegőjéről kelljen kiáltványszerű albumot írnia? The post Szabó Benedek: Az elkeseredettség néha teremtő dühöt is szülhet, az apátia nem szól semmiről first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Kis manipuláció, és kész is.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód Ruby Silvious az újrahasznosítás művészi módját választotta.
Player.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az év nyilvános tarhálása, egyenesen a Kremlből.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Kultúra A művész több mint száz alkotását lehet majd megnézni május 3-tól a Király utcai Komplex Kiállítóteremben.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Kultúra A vasárnapi Don Giovanni-előadás és Máté-passió hangverseny már zenekari és énekkari részvétellel megy.
444
Forrás: https://444.hu/ Szórakozás Köszönjük a kivezényelt iskolásoknak!
444
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Egy finoman szólva szebb napokat is látott Teslával üzentek Elon Musknak: egy ronccsá vált Model 3-as a legújabb turistalátványosság Mexikóban. The post Összezúzott Teslából lett művészet first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://atlatszo.hu/ Kultúra Nincsenek jó híreink a Nyugat Kapujában című szuperprodukcióra várók számára, úgy tűnik, a tavaszi bemutató elmarad. 
Átlátszó.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Egy belvárosi épület falán látható, de mégsem vált a fal részévé. The post Tenyérnyi Banksy-mű tűnt fel Budapesten first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság Idehaza inkább azzal szerzett ismertséget, hogy Matolcsy Ádám cimborájaként lapátolja ki a közpénzt az MNB-ből és annak alapítványaiból.
444
Forrás: https://player.hu/ Kultúra Igen, pontosan.
Player.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika A művészet és a BMW kapcsolata évtizedek óta meghatározó: itthon például a Magyar Állami Operaházzal van hosszú múltra visszatekintő partnerségük,
Autónavigátor
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Tudod-e milyen anyagból készült a Dávid szobor, vagy ki építette az Erzsébet kilátót? Ha igen, akkor biztosan nagyon jó eredményt
Keresztlabda.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Példátlan rosszfejség, de Li Hszien Long vidáman beleállt. Ja és az állandóan a rajongóit emlegető Swift is lazán belement az üzletbe.
444