Hírkategória - Magyar labdarúgó NB II
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Több másodosztályú labdarúgócsapat játszott felkészülési mérkőzést szerdán. A Vasas a keddi vereség után ma legyőzte a bolgár első osztályú Levszki Szófiát, míg a Siófok ikszelt német negyedik ligás ellenfelével. A Pécs kikapott a Kaposvártól, a Tiszakécske ikszelt a Barcikával, míg a Soroksár legyűrte a Kozármislenyt.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád GA féléves kölcsönszerződést kötött a Zalaegerszeg támadójával, Klausz Milánnal – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Kedd délután lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a Törökországban edzőtáborozó Vasas labdarúgócsapata. Az NB II-ben vitézkedő együttes a koszovói első osztály harmadik helyén álló FC Dritával csatázott, és 2–1-es félidőt követően 6–1-re kikapott – tudtuk meg a klub honlapjáról.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A dunaszerdahelyi DAC játékosa, Urblík Norbert a tavaszi idényre kölcsönbe visszatér anyaegyesületéhez, a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győrhöz – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A játékosok és a stábtagok felé munkabér jellegű tartozás már nincs, a társaság pénzügyi helyzete stabilizálódott, Séllei Árpád ügyvezető korábban benyújtott lemondását elfogadták – derült ki abból a közleményből, amelyet a Haladás Labdarúgó Kft. juttatott el szerkesztőségünknek a kedden megtartott taggyűlésről.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a szintén másodosztályú Soroksártól távozó görög-magyar kettős állampolgárságú védő, Ikonomu Konsztantinosz – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A 19 éves támadó, Patrick Ioan Gante a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika együttesében folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A Tiszakécske csapatkapitánya, a 27 éves Erdei Carlo a szintén a labdarúgó NB II-ben szereplő Szombathelyi Haladásban folytatja pályafutását – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Jámbor László lett a labdarúgó NB II-ben szereplő PMFC új sportigazgatója, míg három játékos távozott a klubtól – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Felkészülési mérkőzésen a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza 1–0-ra nyert az FC Kassa ellen, míg a Dunaszerdahelyen edzőtáborozó ETO FC háromgólos győzelmet ért el a szlovák másodosztályú Somorja ellen.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Belföld Ahogy arról korábban beszámoltunk, a labdarúgó NB II-ben szereplő Budafoki MTE-nél kezdte meg a felkészülést Zsóri Dániel. A másodosztályú klub most hivatalos oldalán jelentette be, hogy a 2019-ben Puskás-díjat nyert labdarúgó az idény végéig kölcsönbe visszatér a XXII. kerületbe.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Magyarországon a szerződéssel rendelkező, hivatásos labdarúgók számára 2024. január 18-tól február 14. éjfélig tart az átigazolási időszak, tehát addig szerződtethetnek más csapatoktól új labdarúgókat az NB II-es klubok is. Azt követően már csak szabadon igazolható, klub nélküli játékosok szerződtethetők. Az élvonal mellett kövesse nyomon a címlapunkról egész télen elérhető NB II-es piaci összefoglalónkat a keretekben történt változásokról – csapatról csapatra!
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Élcsapatba, ám nem az első, hanem a másodosztályba igazolt Nenad Lukics, aki lapunknak elmondta, számos ajánlata közül az ETO FC Győr projektje győzte meg.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Az MTK U-válogatott játékosa, Lehoczky Roland az NB II-es Tiszakécskei LC labdarúgócsapatában szerepel kölcsönben a tavaszi idényben – számolt be róla a két klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó NB II-ben 13. helyen telelő Szombathelyi Haladás hivatalos honlapján számolt be róla, hogy visszavonult az egyszeres magyar válogatott bal oldali védő, Bosnjak Predrag, aki a csapat másodedzőjeként folytatja pályafutását.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a hivatalos oldalán bejelentette, hogy Dobozi Krisztián személyében egy 190 cm magas, 19 éves belső védőt szerződtetett. A gárda első téli szerzeménye a Sepsitől érkezett.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A héten a labdarúgó NB II csapatainak nagy része elkezdte a téli felkészülést. A harmadik helyezett Szeged-Csanád Grosics Akadémia közösségi oldalán tudatta, hogy hárman érkeztek a csapathoz, de négyen távoztak a Tisza-partiaktól.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Befejezi labdarúgó-pályafutását Egerszegi Tamás, aki 2023 nyarán érkezett a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármislenyhez és az őszi szezonban öt mérkőzésen erősítette a csapatot – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Takács Tamás után Heinrich Márk, Szalka Dominik és Korbély Kristóf is elhagyta a labdarúgó NB II-ben szereplő Mosonmagyaróvárt – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Megvan a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvár első téli új szerzeménye a Puskás Akadémiától kölcsönkapott szélső, Dusinszki Szabolcs személyében – számolt be róla a klub honlapja.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Február 14-én pótolják azokat a mérkőzéseket a labdarúgó NB II-ben, amelyek december 10-én a nagy havazás miatt maradtak el a 18. fordulóban.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged-Csanád Grosics Akadémia a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy szerződtette a 22 éves Onódi Ákost.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Nikola Pantovics után újabb támadóval bővült a labdarúgó NB II-ben szereplő Ajka kerete. A klub a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtette Nagy Krisztiánt, a korábbi közönségkedvencet.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Takács Tamás személyében rutinos középcsatár csatlakozott a Tiszakécske keretéhez – derült ki az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjáról.
NSO - NB II
Forrás: http://www.nemzetisport.hu/ Sport Radó Andrással, Zimonyi Dáviddal és az NB III-as csapat kapitányával, Puskás Zsomborral is szerződést hosszabbított a Vasas – derült ki abból az interjúból, amely az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapján jelent meg csütörtökön a klub sportigazgatójával, Nagy Miklóssal.
NSO - NB II