Hírkategória - Billie Eilish
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Billie Eilish Már most filmtéma lesz Nem ritka, hogy egy még élő popsztárról készül film, Billie Eilish is kapott egyet – akkor Azahriah miért ne kaphatna? Ugyanis lesz ilyen.
IGN Hungary
Forrás: https://444.hu/ Kultúra De azoké még nem, akiket januárban vele együtt vont vissza az Universal, így továbbra sincs Rihanna, Ariana Grande vagy Billie Eilish. A friss milliárdos különalkut köthetett a kínaiakkal a következő milliárdja miatt.
444
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Már a dátum is megvan.
Index
Forrás: https://telex.hu/ Billie Eilish Nem lesz beharangozó sláger, de vannak beharangozó óriásplakátok.
telex
Forrás: https://24.hu/ Technika Billie Eilish, Nicki Minaj, Katy Perry, Stevie Wonder és még sokan aláírták a nyílt levelet. The post Világsztárok jelentették be, hogy nem kérnek a zenei mesterséges intelligenciából first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Tudomány VIlágsztárok tiltakoznak az ellen, hogy a mesterséges intelligenciát az ő szerzeményeiken tanítsák be a vállalatok. Nem ez az első eset, hogy előadóművészek nekimennek az MI-nek.
HVG
Forrás: https://telex.hu/ Tudomány A zenészek szerint a mesterséges intelligencia által generált tartalmak „tönkreteszik a zenei ökoszisztémát”.
telex
Forrás: https://www.origo.hu/ Tudomány Többek között Billie Eilish is nyílt levélben üzent.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Tudomány Több mint 200 művész kéri nyílt levélben a tech cégeket, ne fejlesszenek olyan mesterséges intelligencia-eszközöket, amelyek helyettesíthetik majd az emberi alkotókat. The post Billie Eilish, Nicki Minaj és Stevie Wonder is a mesterséges intelligenciától félti a zeneipart first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Billie Eilish
Index
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás Napi paparazzi rovatunkban rendszeresen megmutatjuk, hol járnak és mit csinálnak kedvenc hírességei.
Velvet
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Ariana Grande és Cynthia Erivo adják át a legjobb eredeti filmzene és a legjobb eredeti betétdal díjat. The post Billie Eilish és Finneas O'Connell rekordot döntöttek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://velvet.hu/ Szórakozás
Velvet
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Gyűlnek a hírességek a vörös szőnyegen, több Oscar-jelölt, köztük Billie Eilish, Finneas O’Connell és Ramy Youssef is piros kitűzővel érkezett a gázai tűzszünet melletti kiállásként. The post A sztárok piros kitűzővel állnak ki a gázai tűzszünet mellett first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A border collie korábban már elrabolta mindenki szívét, ráadásul a februárban tartott, az Oscar-gála jelöltjeinek ebédjén még Hollywood legmenőbb hírességeivel, Billie Eilishsal, Bradley Cooperrel és Ryan Goslinggal is összehaverkodott, a vasárnapi ceremónián azonban már nem lehet ott.
Blikk.hu
Forrás: https://index.hu/ Billie Eilish Különös ok miatt szakított a barátjával.
Index
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Vajon hány ilyen megvilágosodása volt már sztárszínészekről álmodva? The post Billie Eilish Christian Bale-ről álmodott, megvilágosodva felébredt, és szakított a barátjával first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://wmn.hu/ Kultúra Az idei Grammy-gálán taroltak a nők, Csepelyi Adrienn pedig bemutatja azokat a győzteseket, akik (nálunk) még nem akkora sztárok, mint Taylor Swift vagy Billie Eilish, de érdemes megismerkednünk a zenéjükkel.
WMN
Forrás: https://index.hu/ Billie Eilish
Index
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Galériába szedtük a gála legjelentősebb fotóit. The post Taylor Swift történelmi pillanata, Céline Dion visszatérése – a 2024-es Grammy-díjátadó képekben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Mutatjuk a legfontosabb kategóriák győzteseit. The post Taylor Swift történelmet írt – íme a 2024-es Grammy-díjak nyertesei first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Lejárt az előadók kiadójával kötött licencszerződés, a korábbi videókat némítják, az újakhoz nem lesznek elérhetőek a dalok.  The post Taylor Swift, ABBA és Harry Styles dalokat sem hallhatunk mostantól TikTokon first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Kultúra The Weeknd és Olivia Rodrigo zenéi sem lesznek elérhetők, mert a cég nem tudott megegyezni a Universal kiadóval. De ki a kapzsi?
444
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Nem sikerült megegyeznie az Universal Music Groupnak és a TikToknak, ezért olyan előadók dalai is felszívódtak a platformról, mint Billie Eilish, Taylor Swift vagy éppen a The Weeknd.
Blikk.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Technika Ha nem lesz megállapodás, Taylor Swift, Billie Eilish és Ariana Grande számai sem lesznek elérhetők.
Infostart