Hírkategória - PC
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Technika Nagy gólt akar lőni a Sony A Playstation bejelentette, hogy május 7-től kezdve milyen játékokat menthetnek le maguknak további ráköltés nélkül az Essential, Extra és Premium előfizetői.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Arkham árnyékában Nyolc éve jelent meg az utolsó Arkham-játék, ezt az új epizódot nem a Rocksteady készíti.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Végre megtérülnek a stúdióvásárlások? A Microsoft rengeteg stúdiót felvásárolt az elmúlt évek során, így számos játék érkezik tőlük nem csak idén, hanem a következő évek során is.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Egyelőre még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot a játékhoz.
Gamepod.hu
Forrás: http://danger Technika Munka, amit szeretünk Folytatjuk a tavalyi gyűjtésünket, ismét bemutatunk nektek tíz olyan videójátékot, amelyben kőkeményen kell dolgoznunk, mégis élvezni fogjuk azt.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A showt egy külön Direct előadás követi, ami szinte biztosan az idei Call of Duty lelepelzése lesz.
Gamepod.hu
Forrás: http://danger Technika Popkulturális kutyulék Az egyszemélyes, kooperatívan is élvezhető akció-kalandjátékot egy olyan stúdió készíti, melynek fejlesztői egykor a LEGO-játékokon dolgoztak.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Nincs már messze a leleplezés Mivel az Activision Blizzard a Microsoft tulajdonában van, így nem meglepő, hogy egy Xbox show-n fog bemutatkozni az új Call of Duty, és az is kiderült, mikor.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Hamarosan kézben tarthatjuk Bagdadot Jön az Assassin's Creed Mirage az Apple készülékeire, és az is megvan, pontosan mikor.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika A kínálat A Microsoft felfedte, mi minden érkezik május első felében a Game Passbe, és van a felhozatalban egy remek kis Tomb Raider-játék is.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika Az elkövetkező időszakban többek között megkapjuk a Kona II Brume című játékot.
Gamepod.hu
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A mai naptól hivatalosan is elrajtol a játék korai kiadása PC-n.
Gamepod.hu
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A kooperatív szörnyvadászós játékhoz a minap egy friss trailert kaptunk.
Gamepod.hu
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A játék elvileg idén debütál, első naptól elérhető lesz Game Pass előfizetők számára.
Gamepod.hu
Forrás: http://danger Technika Ambícióból nincs hiány A csapat vezetője szerint igen nagy terveik vannak a felülnézetes, Dark Souls-szerű játékkal, aminek az 1.0-ás változatát A Gyűrűk Ura-trilógia első részéhez hasonlította.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Hamarosan újra száguld a cirkusz Egy hónap múlva fog megjelenni az idei Forma-1-es játék, de az EA eddig várt azzal, hogy elénk tárja a vágatlan gameplayt.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A C2 Game Studio nemrég átnevezett játéka a tervek szerint jövő hónap végén debütál.
Gamepod.hu
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A Don't Nod legújabb kalandjáték valamikor az év folyamán érkezik PC-re és konzolokra.
Gamepod.hu
Forrás: http://danger Technika Megint lesz mit felfedezni A Bethesda sci-fi szerepjátéka elég sok aktív felhasználót vesztett a megjelenés óta, de az új tartalmak visszacsábíthatják őket.
IGN Hungary
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Technika A legújabb bemutatóban egy boss harcot láthatunk a készülő roguelike játékból.
Gamepod.hu
Forrás: http://danger Technika Elzötyög még egy kicsit a játékipar A nyári lassítás előtt a stúdiók még meglepnek minket jó pár érdekes kalanddal, amik között meglepően sok ismerőssel találkozhatunk majd.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Ezekre érdemes odafigyelni Az Xbox és az amerikai IGN tartottak egy közös bemutatót, amelynek centrumában csupa kreatív játék állt, amelyek közül több bekerül a Game Passbe is. Ezeket szedtük össze cikkünkben.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika De azért egyikre se mostanában számítsunk! A Remedy Entertainment végre életjelet adott a Max Payne 1–2 remake-jéről, a Control spinoffjáról és folytatásáról. Azért nem mindegyik hírnek fogunk felhőtlenül örülni!
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Kezdjük a hetet! Az IGN Start e heti epizódjában a hét legfontosabb filmes- és sorozatos premierjei, valamit videójátékos megjelenései mellett beszélünk a kaszkadőrök igazságtalan helyzetéről, és arról, hogy régen minden jobb volt. Vagy mégsem?
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika A megőszült ördög Tavaly nyáron jelent meg a Capcom nagysikerű verekedős játéka, nemsokára pedig az első év DLC-karakterei közül az utolsó is elérhetővé válik benne.
IGN Hungary