Hírkategória - Dollár
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Eközben az euró-forint árfolyam a pénteki záróérték közelében mozog. The post Tovább erősödött a forint a dollárral szemben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az amerikai jegybank szerepét betöltő Federal Reserve (Fed) a piaci várakozásoknak megfelelően nem változtatott az 5,25-5,50 százalékos irányadó dollárkamat-tartományon szerdán végződött kétnapos kamatdöntő ülésén. A Fed közleménye szerint a célsávot 23 éves csúcson, 5,25-5,50 százalékon hagyta, immár a hatodik egymást követő alkalommal. Lépését a Fed monetáris politikai döntéshozó testülte, a FOMC szerdai közleményében azzal indokolta […] A Nem változtatott a Fed az irányadó dollárkamaton bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Fél éve nem látott mélységek. The post Idei mélypontjára lökték a forintot a dollárral szemben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A dollárral szemben. The post Bajban a forint, mélypontra került first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A reggeli erősödés után megbillent az árfolyam. The post Nem bírta a nyomást a forint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A zenekartól nem kértek engedélyt ehhez – derült ki. The post Reagált a Dead Kennedys énekese arra, hogy a kormány egy plakáthoz használta fel az ikonikus fotójukat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A hónap elejéhez képest viszont látványosan gyengült a devizákkal szemben. The post Nyúlfarknyit erősödött a forint reggelre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://g7.hu/ Külföld Március 26-án már 15-ik magyarországi koncertjét adja az együttes, érdemes megnézni, mi történt ezeken a napokon, mennyibe került egy dollár, és főleg mennyire pumpálta fel a jegyárakat az infláció és a világhírnév. The post Kis magyar Depeche Mode infláció, így nőtt 39 év alatt 260-szorosára a jegyek ára first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Három óra körül már átvitte a 395-ös szintet a kurzus. The post Nem úszta meg a forint, ismét ütni kezdték first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A baloldal európai parlamenti képviselői mellett a volt miniszterelnök-jelöltjük, Márki-Zay Péter is a brüsszeli vezetők szempontrendszere mellett foglalt állást, amikor a hazánknak járó uniós pénzek visszatartásáról beszélt a 2022-es kampányban és a választások után. A Magyar Nemzet cikke azt mutatja be, hogy Márki-Zay számos megszólalásában hivatkozott, és győzelme esetén ígéretet is tett olyan feltételek teljesítésére, […] A A baloldal volt miniszterelnök-jelöltje is maga szeretné “elosztani” az uniós forrásokat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Amint egymás után kerülnek nyilvánosságra az Action for Democracy működését leleplező videók az X-en, egyre inkább bebizonyosodik: az alighanem Soros-pénzekkel kitömött szervezet egész Európában, sőt azon túlmenően is igyekezett irányítani a geopolitikai folyamatokat – írja a Mandiner. A lap hozzáteszi: ezt a kontrollt például hazánk és más szuverén országok választásainak a befolyásolásával kívánták elérni, amihez […] A Kiderült, hogy egész Európát befolyásolná a Karácsony tanácsadója által vezetett Action for Democracy bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Civil ruhás nyomozók lepték el az ellenzéki vezetésű III. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatalának óbudai épületét – értesült a Magyar Hírlap. A lap szerint a nyomozók kiérkezése összefüggésben állhat a 2022-es országgyűlési választás előtt kirobbant üggyel. A közvélemény által akkor Anonymous-videóként megismert hanganyagban többek közt Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusának és országgyűlési képviselőjének kampányáról is beszélnek. […] A Külföldről érkező pénzek miatt lephették el rendőrök a DK-s vezetésű óbudai önkormányzat épületét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az Action for Democracy Karácsony Gergelyékkel közösen lobbizott Brüsszelben azért, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat– számolt be a Magyar Nemzet a MagaBabe nevezetű X-oldalon megjelent videóra hivatkozva. Ez az a csatorna, ahol az elmúlt hetekben az A4D több tisztségviselője is arról beszélt, külföldi pénzeket juttatak a magyarországi kampányba, és a […] A Korányi bevallotta, Karácsonnyal közösen lobbiztak Brüsszelben, hogy Magyarország ne kapjon uniós forrásokat (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Meggyanúsíthatta a 99 Mozgalom félmilliárdos bűnügyével összefüggésben Karácsony Gergely pénzhordó emberét, Perjés Gábort a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – tudta meg a Magyar Nemzet. Perjés volt az, aki félmilliárdnyi „mikroadományt” készpénzben befizetett az egyesület számlájára. Tavaly novemberben Perjésnél már tartottak házkutatást is, azt követően a PestiSrácok.hu stábja próbálta megszólaltatni a befizető embert, amiből az elmúlt […] A Meggyanúsíthatta a NAV Karácsony pénzhordó emberét (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A NAV vizsgálódott a Mindenki Magyarországa Mozgalomnál. Szalma Botond kampányfőnök szerint nekik semmilyen takargatnivalójuk sincs.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy tanulságot már most leszűrhetünk a baloldal dollárbotrányából: valaki biztosan hazudik. Viszont az is lehet, hogy mindenki. Nem véletlen, hogy a teljes baloldal hallgatásba burkolózik, miután a magyar sajtót is végigjárta a felvétel, amelyen három prominens Soros-ügynök, név szerint Kati Marton, Wesley Clark és Korányi Dávid arról beszélnek, hogy Sors küldte a magyarországi baloldal kampányába […] A Igazat mondott Márki-Zay, tényleg az adományozók között volt Soros – Hiába a hallgat a baloldal a dollárbotrányról, szorul a hurok az Action for Democracy hazai lerakata körül bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gúnyos kuncogással ismerte el három Soros-ügynök, hogy valójában Gyuri bácsi gurította a dollárokat a magyarországi baloldal kampányába. Erre az értelemszerű reakció az érintettek esetleges pozícióiból való lemondása lenne, helyette egészen izgalmas “viszontválasz” érkezett a Soros-galaxistól: Magyarországon kanyarban előzi korrupció Romániát. Éleslátó megfigyelés ez attól a Transparency Internationaltől, amelynek főnök, Soros pénzzel próbált befolyást szerezni a […] A (Kész, vasárnap mehet) Öt perc — Már annyira sem méltat minket a baloldal, hogy hazudjon a külföldről guruló dollárokról bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gúnyos kuncogással ismerte el három Soros-ügynök, hogy valójában Gyuri bácsi gurította a dollárokat a magyarországi baloldal kampányába. Erre az értelemszerű reakció az érintettek esetleges pozícióiból való lemondása lenne, helyette egészen izgalmas “viszontválasz” érkezett a Soros-galaxistól: Magyarországon kanyarban előzi korrupció Romániát. Éleslátó megfigyelés ez attól a Transparency Internationaltől, amelynek főnök, Soros pénzzel próbált befolyást szerezni a […] A Öt perc — Már annyira sem méltat minket a baloldal, hogy hazudjon a külföldről guruló dollárokról bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A hétfő kora esti szinthez képest. The post Gyengült a forint reggel first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Erősödés irányába hatott több tényező is. The post Pattan a forint: itt az eredménye az elmúlt napok eseményeinek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Mikulás idén virgács helyett egy hasznos útmutatót hozott baloldali felebarátainknak, hiszen láthatóan nem sikerült mindenkinek megértenie, hogyan is működik egy tisztességesen levezényelt külföldi kampányfinanszírozás. Soros apó és a kiskrampusz ajánlásával tehát itt az elveszett dollárláda fosztogatóinak rövid története– és az, hogy mindezt hogy lehet következmények nélkül megúszni. Ha már végre megkerült a híres adományláda. […] A A meglelt dollárláda tanulságai baloldali miniszterelnökségben gondolkodóknak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Dublinban kivezényelték a hadsereget, mikor a helyiek utcára vonultak, mert bevándorló hátterű ámokfutók gyerekeket támadtak meg. Hollandiában a bevándorlás ellen évek óta harcot folytató Geert Wilders nyert. Elmondható tehát, hogy Európában a józanodás hetét éltük meg, azonban nemcsak a liberális demokráciák számára volt kijózanító ez a hét. Perjés Gábor, a baloldal dollárfutára szembesült azzal, hogy […] A Öt perc – A nyugati liberális demokráciák fellázadtak az illegális bevándorlás ellen bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Elmenekült, majd egy irodába zárkózott Perjés Gábor, a dollárbaloldal befizető embere, miután újságírók arról próbálták kérdezni, hogy mit találhattak a NAV nyomozói a lakásán tartott házkutatás során. Perjést a Marczibányi Téri Művelődési Központba csütörtökön délután tartott közmeghallgatáson érte el stábunk, ahol arról is szerettük volna megkérdezni, hogy miképpen kerülhetett szocialista politikusok aláírása olyan ívekre, amelyeket […] A Elképesztő futást mutatott be a baloldal “dollárfutára”, Perjés Gábor bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság A külföldről érkező kampányfinanszírozás is kérdés lesz a nemzeti konzultáción – tudatta a KDNP frakciószóvivője szerdán. Nacsa Lőrinc azt mondta: évtizedekig tartó közmegegyezés volt arról, hogy egyik párt sem fogadhat el külföldi kampánytámogatást, hiszen az a magyar belügyekbe történő durva bevatkozás lenne. A “dollárbaloldal” azonban ezt az egyezséget 2022-ben felrúgta – tette hozzá. Úgy folytatta, hogy […] A Nacsa Lőrinc: a külföldről érkező kampányfinanszírozás is téma lesz a konzultáción bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság 382-es szintet támadja az euróval szemben. The post Gyenge kezdés után erősödött a forint first appeared on 24.hu.
24.hu