Hírkategória - Képregény
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A Watchmen szerzőjét eddig csak a képregényrajongók ismerték, a Megvilágosodások Alan Moore első, magyarul is olvasható novelláskötete. Kíméletlenebb kritikával még aligha szembesültek a szuperhősök meg a rajongóik. The post Megásta a sírjukat, és most el is temeti a szuperhősöket a képregényrajongók kedvence first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Astérix megalkotói már nincsenek köztünk, de a világhírű képregénysorozat nem érhet véget. Jean-Yves Ferri és Didier Conrad öt albumot készítettek együtt, az utolsó most jelent meg magyarul. Na, de mit keres benne Michel Houellebecq? Páros interjú. The post „Astérix univerzuma képes harmonikusan fejlődni, de az is lehet, hogy pofára fog esni” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Egy sötét bosszú története Nem sült el túl jól, ha a Tini Nindzsa Teknőcökből élőszereplős filmet készítettek, de újabban egy olyan sztorit akarnak feldolgozni, amit rengetegen kedvelnek és kellőképp felnőttes is.
IGN Hungary
Forrás: https://mandiner.hu/ Szórakozás Olyan, mint itthon, csak nagyban. Cosplay, sztárok, képregényesek és mindenféle látnivaló Prágában, ahol még mindig az óváros a legszebb városrész. Beszánoló a prágai Comic-Con-ról.
Mandiner
Forrás: http://danger Szórakozás A rajongók több mint 20 éve vártak erre A Fox X-Men-filmjeiben Hugh Jackman soha nem húzta fel magára a képregényekből és a népszerű animációs sorozatból is ismert hacukáját, de ez a Deadpool 3. részében meg fog változni. És most láthatjuk is, hogyan fog kinézni.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A piactér a Dűne: Második rész kapcsán elemezte ki, hogy az elmúlt évek vásárlásai alapján melyek a legkelendőbb sci-fi könyvek és képregények.
GameStar
Forrás: http://danger Szórakozás Kellett egy kis családi nyomás A héten érkező Fallout-sorozat társalkotója felidézte, hogy gyerekkorában egyszer fordult elő, hogy képregényt kapott ajándékba a bátyjától, és természetesen egy Batman-füzetről volt szó. Tíz évvel később a bratyó megrendezte az első Batman-filmjét, utána azonban hezitált, hogy vágjon-e bele a folytatásba.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Egy új Alien képregény szerint az arctámadók támadása nem jelenti automatikusan az áldozat halálát, csak gyorsan kell cselekedni.
GameStar
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Ez volt az a képregény, melyben először lépett színre a maszkos igazságosztó. The post Valaki 657 millió forintot fizetett egy ritka Batman képregényért first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A Deadpool alkotójának egy másik karakterét veszik kezelésbe.
GameStar
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Superman első felbukkanása ma már egy vagyont ér. The post 2,1 milliárd forintért kelt el egyetlen képregény first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Robert Kirkman megmondja Véget ért az Invincible – Legyőzhetetlen második évada, úgyhogy az alkotó kommentálta a szezont, kitérve a finálé "cameóira" is.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Az nem világos, ki fogja játszani a "vad angyalt" Egy évtizeddel ezelőtt Gina Carano főszereplésével fejlesztették Rob Liefeld képregényének az adaptációját, ám az a film nem készült el, most viszont Margot Robbie karolta fel a projektet.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika A Pick téliszalámi otthonába is ellátogat az Országos Gaming Expo, ahol ízletes felvágottakkal ugyan nem, videójátékokkal és képregényekkel azonban annál inkább találkozhatnak az érdeklődők.
Esport1
Forrás: http://danger Szórakozás Nem az "eredeti" Ezüst Utazót kapjuk A képregényekben sok Ezüst Utazóval találkozhattunk már, így női verziója is akadt; az ő történetét mesélik majd el a jövőre érkező új Fantasztikus Négyes-filmben.
IGN Hungary
Forrás: https://telex.hu/ Szórakozás Rejtett mozgás, titkos szervezet, beszervezés, üldözés – a Mind Mgmt az utóbbi idők egyik legkülönlegesebb, sajátos látványvilágú játéka.
telex
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika A legendás karakter a Tatuin sivatagában emlékezik vissza életének fontos pontjaira, amely igyekszik összefoglalni az életpályáját a kezdetektől a végéig.
GameStar
Forrás: http://danger Szórakozás A Marvel univerzuma kontrollált Jövőre érkezik az Amerika Kapitány: Szép új világ, amiben már Anthony Mackie játssza a címszereplő szuperhőst, és a színész egy friss interjúban beszélt arról, hogy a franchise-ban eléggé meg van kötve az alkotók keze.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Minek ide izom? A Batman a képregényfilmek egyik fontos mérföldköve, amelyre Michael Keaton természetesen gyúrt, de Jack Nicholson leszólta ezért – jó okkal.
IGN Hungary
Forrás: https://www.gamestar.hu/ Technika Kevés ahhoz fogható bosszútörténet készült, mint James O'Barr kultikus A holló című képregénye, ami hiánypótló magyar megjelenésben részesült.
GameStar
Forrás: https://mandiner.hu/ Szórakozás Éppen csak két hetet kell várnunk, és igazi világsztárokkal, színészekkel és képregényesekkel találkozhatunk Európa egyik legnagyobb rendezvényén.
Mandiner
Forrás: https://mandiner.hu/ Szórakozás Pókember itt punk, ott meg egy megfáradt és megzavarodott vénember, a mélyből és az ősidőkből pedig elmondhatatlan szörnyűségek leselkednek ránk.
Mandiner
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Egyre inkább a háttérbe szorul a vizuális oktatás, bár a kritikus gondolkodást leginkább ez tudná serkenteni. Ma csak a középiskola utolsó évében oktatnak médiaismeretet heti egy órában, holott a szakértők szerint már kisgyerekkorban is elkezdődhetne a vizuális oktatás.
telex
Forrás: http://danger Szórakozás Sokan nem tudnak elvonatkoztatni az 1994-es filmtől Bill Skarsgård játssza Eric Dravent az idén mozikba kerülő gótikus képregényfilmben, ami 30 évvel az első, tragikus adaptáció után érkezik, és a rajongók mellett az egykori alkotók is nehezen tudják elképzelni, hogy bárki is Brandon Lee nyomdokába léphet.
IGN Hungary
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Az ikonikus spenótfaló matróz először az 1920-as évek végén jelent meg képregényekben, de most újra nagy nyilvánosságot kaphat a Chernin Entertainment jóvoltából.
Esport1