Hírkategória - Dua Lipa
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Sokat mutat magából.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Kultúra
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra A szexi énekesnő szinte sellőként pózolt a kamerának.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Kultúra Az optimizmus ihlette a lemezt.
Index
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A pop koronázatlan királynője, Dua Lipa Magyarországon is hatalmas rajongótáborral rendelkezik. Most a bejelentésével hatalmasat robbantott.
Femcafe
Forrás: https://24.hu/ Kultúra Aki ezen felbuzdulva venné a jegyet, annak van egy rossz hírünk: a fesztivál teltházas. The post Dua Lipa és a Coldplay az idei Glastonbury fesztivál headlinerei first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A vörös most a legmerészebb hajszíntrend, a popsztárok teljesen rákattantak a tüzes, fűszeres árnyalatra. 2024-ben sokan kísérleteznek a természetesebb hatású és a merészebb tónusaival. A vörös most a legmerészebb hajszíntrend A klasszikus krémes barnák és nőies szőkék mellett idén a tüzes árnyalatok is tarolnak, a legmenőbb vörös tónust ráadásul a sztárok vezették be az izgalmas […] The post A popsztároktól indult a merész hajszíntrend: a fűszeres vörös feltűnően dögös appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A 2024-es Brit Awards díjátadó gála vörös szőnyegén kapták lencsevégre az albán származású Dua Lipát, szerelése láttán pedig bizony minden férfi álla a földet súrolta, nem véletlenül.
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Megkezdődött a Brit Awards 2024, a sztárvendégek már javában érkeznek a fotósok kereszttüzébe, Dua Lipa pedig olyan ruhában érkezett, hogy tátva marad a szánk. The post Eszméletlen dögös ruhát visel Dua Lipa first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nuus.hu/ Kultúra A popikon ősi albán nevének jelentése magyarul állítólag a "szeretet". Nos, valóban sokan szeretik.
Nuus
Forrás: https://index.hu/ Kultúra
Index
Forrás: https://esport1.hu/ Technika Nem egy későbbi nyertes nyűgözte le legjobban az embereket a vörös szőnyegen.
Esport1
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Eddig nem vállalták a kapcsolatukat. The post Dua Lipa és új párja már kéz a kézben érkeztek meg a BAFTA-díjátadóra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Mutatjuk, milyen ruhákat viseltek a női sztárok a 2024-es BAFTA-gálán.
Femina
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Nem sajnálta a melleit a közönségtől.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Nem sajnálta a melleit a közönségtől.
Origo
Forrás: https://femina.hu/ Életmód A sztárfodrász Dua Lipának a Grammy-díj-átadó után is üzent az Instagramon.
Femina
Forrás: https://www.origo.hu/ Kultúra Melleit is csak pár bőrpánt takarja.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Bizonyára fog is neki válaszolni. The post „Ez a hajszín nem az igazi, kicsit dobozos festékes” – írta meg magyarul Dua Lipának Frohner Fecó first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A fordulatokkal telepakolt Argylle nem játszik a nézői figyelemmel. Hozza a kliséket és a paródiájukat is, látunk itt keringőzős, gázbombától lila ködös mészárlást, de kiömlött olajon, pengén korcsolyázós késelést is. Kritika. The post Hogyan marad szexi a kémkedés, ha az ügynök egy halászsapkás krapek? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság Valami baj van Matthew Vaughnnal. A Kingsman: A titkos szolgálat óta egyre gyengébb filmekkel jelentkezik, az Argylle: A szuperkémmel pedig egyértelműen elérte eddigi karrierje mélypontját.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Tele van szörnyülködő véleményekkel a kommentszekció, amin nem is csodálkozunk, ugyanis valóban nem ez volt az énekesnő legjobb választása.
Femcafe
Forrás: https://24.hu/ Dua Lipa Kissé értelmezhetetlen, de egy Grammy előtti partihoz bizonyára tökéletes. The post Látva új ruháját, Dua Lipa a karácsonyfáról megmaradt gömböket elpakolás helyett a bőrkabátjára ragasztotta first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Kultúra Hiába kacsintana össze nézőjével az Argylle, a folyamatos irónia csak fáraszt, nem szórakoztat. A film legalább annyit elért, hogy már bemutatója előtt őrült teóriák keringtek a szerzője kilétéről.
telex
Forrás: https://index.hu/ Kultúra
Index