Hírkategória - Gépjárműadó
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Hétfőn jár le a gépjárműadó befizetésének határideje. The post Fontos határidőre figyelmeztet a NAV first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés Hétfőn éjfélig még befizetheti a gépjárműadót, aki eddig elfelejtette. Itt vannak a tudnivalók.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót. A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést.
Blikk.hu
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót, amit a legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott értesítésekben, határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a NAV applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó.
HelloVidék
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót.
Infostart
Forrás: https://hirklikk.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót - hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
HírKlikk
Forrás: https://mandiner.hu/ Közlekedés Több ponton is változtak a gépjárműadó befizetésének szabályai.
Mandiner
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
HelloVidék
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Pénzcentrum
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott ... ...
Napi.hu
Forrás: http://gazdasagportal.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót – hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV). A legegyszerűbben az elektronikus tárhelyre kapott értesítésekben, határozatokban szereplő linkre kattintva vagy a NAV applikációjában, a NAV-Mobilban fizethető be az adó. A pénzforgalmi számla nyitására kötelezettek átutalással rendezhetik a befizetést – fűzte hozzá a hivatal. ...
Gazdaság Portál
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Fontos dologra figyelmeztet az adóhivatal!
Femina
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság Április 15-én éjfélig lehet befizetni a gépjárműadót - hívta fel a figyelmet pénteki közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).
Portfolio
Forrás: https://hvg.hu/ Gazdaság A határozatokat a NAV elektronikusan vagy postai úton küldi.
HVG
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Folyamatosan érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok.
Pénzcentrum
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Idén nem március 15-ig, hanem április 15-ig kell befizetni a gépjárműadót, egyben. De lehet részletfizetést is kérni. The post Fontos értesítőt küldhet a NAV az autósoknak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A NAV korábban azt ígérte, hogy március elején megérkeznek a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok, de elismerték, hogy ez még március közepén sem történt meg. A késlekedés okát nem ... ...
Napi.hu
Forrás: https://168.hu/ Belföld Hamarosan elérhetőek a személyijövedelemadó-bevallások és részletben is befizetheti a gépjárműadót. 
168
Forrás: https://index.hu/ Belföld A gépjárműadóról is fontos dolgok derültek ki.
Index
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Március elején érkeznek a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV) a gépjárműadóval kapcsolatos határozatok a gépjárműadó fizetésére kötelezetteknek vagy képviselőjüknek.
Pénzcentrum
Forrás: https://168.hu/ Gazdaság A gépjárműadó befizetéséről tett olyan bejelentést a NAV, aminek örülni fog! 
168
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Több mint ötmillió jármű után március 15. helyett április 15-ig kell befizetni az idei gépjárműadót, de kettő helyett már egy részletben. The post Jelentős változás jön a gépjárműadóban first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Egy összegben kell rendezni, és legkésőbb április 15-ig. The post Ne felejtsen el egy fontos határidőt! – eddig lehet befizetni a gépjárműadót first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Több változás is van az elmúlt évhez képest.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Közlekedés Több mint ötmillió jármű után március 15-e helyett elegendő április 15-ig befizetni az adót.
Mandiner