Hírkategória - Európa
Hírek a mai napon: 10 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Az európaiak többsége ellenzi a hagyományos autók betiltását. Az ellenzők aránya Magyarországon is kifejezetten magas. The post Az európaiak hallani sem akarnak a belső égésű autók betiltásáról first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A berlini és brandenburgi Lidl üzletekben összesen 223 kilogramm kokaint találtak, amelyet banánosdobozokba rejtettek. The post Több mint 200 kiló kokainra bukkantak a Lidl üzleteiben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A Deutsche Bundesbahn egy-két személyes fülkéinek üvegét el is lehet sötétíteni - a többit olvasóink fantáziájára bízzuk. The post Óriási ötlet: privát fülkéket vezet be a német vasút first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Sokkal inkább sikátornak nevezhető, mintsem „rendes” utcának. És egyre csak szűkül és szűkül. Klausztrofóbiásoknak nem igazán ajánljuk... The post Csak oldalazva lehet végigmenni a világ legszűkebb utcáján first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Németországban nem elég ellenzéki alternatívát teremteni, kormányképes jobboldali erőt kell létrehozni– vélekedett a PestiSrácok.hu-nak CDU jobboldali szárnyának politikusa, Hans Georg Maassen. A német Alkotmányvédelmi Hivatal korábbi elnöke erre tett kísérletet, mikor év elején megalapította Werteunion nevezetű pártját, amelynek célja, hogy a német politikai rendszert demokratikus módon alakítsa át alapjaiban. Maassen szerint Németországban jelenleg alkotmányos válság van, […] A Hans Georg Maassen a PS-nek: Nem csupán ellenzéki alternatívára, hanem gyökeres változásra van szükség Németországban (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld Az autógyártók folyamatosan keresik a legújabb módokat, hogy a lehető leggyorsabban, legkönnyebben eljussanak potenciális vevőikhez. Az értékesítési csatornák terén rengeteg
Autónavigátor
Forrás: https://444.hu/ Külföld 34 rakétát indított el az orosz hadsereg éjszaka, 21-et tudott megsemmisíteni az ukrán légvédelem.
444
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Csütörtök kora reggel történt a tragédia. The post Összeveszett nagyapjával, majd megölte first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Példátlan kezdeményezés indult a skandináv országban...
Fociclub
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az orvosok biztatónak tartják az eddigi kezeléseket.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld “Vannak bizonyos helyek Európában, amelyek a régi Európát képviselik. Úgy gondolom, hogy a gazdálkodás nagyon-nagyon erősen, kézzelfogható módon reprezentálja a régi Európát. És valóban, ők termelik meg az ételünket. Tehát ha politikusként azokra az emberekre rúgja rá az ajtót, akik ételt tesznek az asztalára, akkor nem igazán lehet jó a szándék emögött.” – fejtette ki […] A Eva Vlaardingerbroek a PS-nek: az emberek nem kompromisszumot, hanem radikális változást akarnak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Spanyolország Patriot rakétákat ad át Ukrajnának – erősítette meg pénteken Margarita Robles védelmi miniszter az El País című helyi lap korábbi értesülését. Robles az Ukrajnát támogató, amerikai vezetésű kontaktcsoport videókonferenciáján beszélt erről. A tárcavezető viszont nem beszélt arról, hogy a Patriotokkal együtt átadnának Ukrajnának a mobil légvédelmi rendszer indítóállásaiból, illetve radar- és irányítóegységeiből is. Az […] A Spanyolország Patriot rakétákat ad át Ukrajnának bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Megsemmisített az orosz hadsereg egy nyugati fegyvereket és hadfelszerelést szállító vasúti szerelvényt a donyecki régióban lévő Udacsne közelében – közölte pénteken az orosz védelmi tárca. A hadijelentés szerint az orosz hadseregnek négy frontszakaszon sikerült előretörnie, miközben tíz ukrán ellenrohamot vert vissza. A Moszkvában közölt összesítés értelmében az ukrán hadsereg a harci érintkezési vonal mentén több […] A Megsemmisítettek az oroszok egy nyugati fegyvereket szállító vasúti szerelvényt Ukrajnában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Az olasz miniszterelnök személyesen járt közben az újszülött ügyében, hogy mihamarabb Rómába érjen. The post Bristolból Rómába szállítottak egy újszülöttet életmentő műtétre, Giorgia Meloni járt közben az ügyben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken, a csernobili atomerőműben 1986-ban bekövetkezett katasztrófa évfordulóján  felszólította a világot, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra, biztosítva ezáltal a zaporizzsjai atomerőmű felszabadítását a megszállóktól. A sugárzás nem ismer határokat, és nem tesz különbséget a nemzeti zászlók között. A csernobili katasztrófa megmutatta a világnak, milyen gyorsan képesek halálos fenyegetések feltűnni” – hangsúlyozta Zelenszkij a […] A Zelenszkij felszólította a világot, hogy gyakoroljon nyomást Oroszországra bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Az áldozatnak csak bizonyos testrészeit találták meg az átlátszó zsákban. The post Emberi maradványokra bukkantak egy parkban, két embert letartóztattak first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A fel nem robbant bombát építési munkálatok során találták meg. The post Második világháborús bombát találtak egy német futballstadion közelében first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Miután az amerikai szenátus megszavazta az újabb, 60 milliárd dolláros segélycsomagot Kijev számára, a Fehérház már be is ismerte, hogy a fegyverek egy része már a fronton van. A szállítmány többi egysége pedig német és lengyel támaszpontokon várja, hogy néhány napon belül elérje Ukrajnát. A segély első alkalommal tartalmaz nagyhatóságú „ATACMS” rakétákat (Army Tactical Missile Systems). […] A GEOrgPOLITIKA – Nagy hatóságú rakétákat kapott Ukrajna bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Sajtóértesülések szerint III. Károly király nincs jól, a palotában pedig már készülnek a legrosszabb forgatókönyvre. The post Károly király egészségi állapota miatt a legrosszabbra készülnek a palotában first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az EP felidézi a VSquare oknyomozását, ami szerint 2020-ban Peter Pellegrini, Szlovákia akkori miniszterelnöke Orbán közbenjárását kérte ahhoz, hogy az abban az évben tartott szlovákiai parlamenti választások előtt megkapja a Kreml támogatását. Majd három nappal a választások előtt Oroszországba utazott.
444
Forrás: https://444.hu/ Külföld A belarusz diktátor szerint erre azért van szükség, mert országa komoly belső és külső fenyegetésekkel néz szembe, a Nyugat „bele akarja sodorni egy háborúba".
444
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Többen is kiakadtak a városvezetés azon döntése miatt, hogy a mai naptól kezdődően csak belépődíj ellenében lehet bejutni a városba. The post A velencei lakosok szerint vidámparkot csináltak a városukból first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A párizsi Moulin Rouge (Vörös Malom) mulató széllapátjai eddig ismeretlen okokból leszakadtak az éjszaka folyamán. The post Súlyos károk keletkeztek egy világhírű párizsi épületben (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyar Péter és az egója szinte teljes mértékben elvitte az első félidőt, pedig csak egy percre akartunk kitérni arra, hogyan látta meg a magára hagyott vidéket egy airsoftpályában. De azért maradt idő Ukrajnára és a frissen megszavazott támogatásra is. A második félidőben Csizmadia Norbert geográfus volt a vendégünk, aki beavatott bennünket a térképek világába. A Magyar Péter, a politika Alekosza – Hardcore Hobbista bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A gyanú szerint a 16 éves fiú öngyilkos merényletet tervezett végrehajtani Párizsban a közelgő olimpiai játékok idején. The post Öngyilkos merényletre készült egy 16 éves a párizsi olimpia idején first appeared on Liner.hu.
Liner.hu