Hírkategória - Magyar Péter
Hírek a mai napon: 2 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem hisz az európai egyesült államokban, illetve abban, hogy az ellenzék helyett Brüsszel fogja Orbán Viktort leváltani. The post Magyar Péter cáfolta, hogy Lázár János embere lenne first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Válaszolta arra a kérdésre, hogy nem kellett-e volna 2006-ban az őszödi beszéd eseményei után lemondania, vagy most hátralépnie, ha már a Fidesz láthatóan az ő nevével operál, ha politikai ellenfeleit akarja „lemészárolni”.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A DK elnöke politológushallgatók előtt fejtegette a Magyar Péter jelenséget. The post Gyurcsány Ferenc szerint Magyar Péter többet árt az ellenzéknek, mint a kormánynak, és a legkevésbé a DK-nak okoz kihívást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Azért van annak valami diszkrét bája, hogy valahányszor talál magának a baloldal egy messiást az egyik pártjuk azonnal megszűnés közelbe kerül. Márki-Zay Péter a Jobbikot csinálta ki, Magyar feltűnése pedig a jelek szerint felszámolja a Momentumot. Minden esetre van abban némi irónia, hogy a Brüsszelt talán leginkább kiszolgáló ellenzéki párt pont az EP-választás előtt kezd […] A Megolvad a propagandista jégszíve a Momentum magányos aktivistáját látva – Mélyrepülésben Donáth Annáék (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A mélységek hete áll ismét mögöttünk, hiszen a DK-s Molnár Csaba odáig süllyedt amúgy sem túl magas pozíciójából, hogy közösségi oldalán szavaztatott arról, hogy Orbán Viktor demokrata hős, vagy egy g*ci. Ehhez még hozzá is szólt, hogy szerinte az utóbbi. A Gyurcsány-szektától semmi sem meglepő, azonban azok, akik magukat a legeurópaibb pártnak nevezik, ismét csak […] A A Momentum szerint összeomlóban a kormány, és ez az ő pártjuk érdeme – Karanténvlog bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje kiadott egy 164 oldalas könyvet, amit ő szerényen csak “programfüzetnek” nevez. Rajta kívül valószínűleg nincs élő ember a Földön, aki ezt végigolvasná, mi azonban kiemeltük a számunkra legizgalmasabb pontokat. Ha ennek a 101 programpontnak csak a tíz százaléka megvalósul a következő öt évben, Budapest lesz az új Wakanda. Természetesen a […] A Ha Vitézy Dávid terve megvalósul, Budapest lesz az új Wakanda, Magyar Péter pedig az űrkorszakig fejlesztené a vidéki airsoft-pályákat (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Talán nem volt véletlen az a vacsora az amerikai nagykövetnél. Azt ugyan nem tudhatjuk, hogy miről beszélgetett Gyöngyösi Márton és David Pressmann, de az tény, hogy a balra tolódott Jobbik most ugyanúgy beállt a legújabb ellenzéki messiás mögé, mint az amerikai nagykövet többi vendége. Úgy tűnik, hogy a párt egy árban van egy átlagos influenszerrel… […] A A Jobbik felsorakozott Magyar Péter mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Arra utal, hogy Magyar a pénteki tüntetésen azt mondta, kiáll vitázni Dobrevvel, „bár galambokkal nem szeret sakkozni”.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Belügyminisztérium elé szervezett tüntetésen újra nagyobb tömeget mozgatott meg Magyar Péter, aki beszédében felváltva szúrt oda Orbánnak és Pintérnek. The post Magyar Péter újabb segítőit rúgták ki – ilyen volt a pénteki tüntetés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Ez volt Magyar Péter az első olyan beszéde, ahol kizárólag a Fideszt és a kormányt támadta. Maszatolásnak állította be a kormány új gyerekvédelmi törvényét.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Szétszórt csoportokban továbbra is állnak a BM előtt és a tér gyepén, habár a tömeg nagy része már tovább állt. The post Vége a tüntetésnek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A beszéd végén egy csoport elkezdte skandálni Magyar jelszavát, a Nem félünk!-et, majd a tömeg döntő része velük tartott. The post A kék vonal first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld utal Orbán Viktorra Magyar, aki most már papír nélkül beszél a tömeghez. The post A bátor brüsszeli utcai harcos egy üres magtárban rúgta be a kampányt, first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld ezzel a költői képpel zárul Magyar Péter beszédének érdemi része. The post „Minden áradás az első esőcseppel kezdődik (…) a tavaszi szél Tiszát áraszt” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Hetedszerre éppen ma. The post A kormány eddig hétszer hagyta cserben a bicskei áldozatokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Már ha megkapják a választói bizalmat – jelentette ki Magyar. The post A Tisza Párt fizetésemelést ígér a gyermekvédelmi dolgozóknak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld De eljárt az idő a szemfényvesztés fölött, már senki nem veszi be a maszatolást – jelentette ki Magyar, majd azt mondta, hogy Pintér Sándornak ideje nyugdíjba vonulnia. The post A kormány csak abban érdekelt, hogy a látszatintézkedések elhallgattassák a jogos felháborodást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ezután visszakanyarodik a gyermekvédelem problémáira, többek között arra, hogy még a legelhivatottabb szakemberek is elhagyják a pályát, egyrészt a megalázó bér, másrészt a hibásan működő rendszer miatt. The post Pintérnek azonnal le kell mondania first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Magyar arról beszél, hogy több szempontból már Románia is előz minket, miközben a kormány arról beszél, hogy mikor érjük utol Ausztriát. The post „Gondolkodjunk kicsiben, miniszterelnök úr, próbáljuk meg visszaelőzni Romániát!” first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Már az EP- választásokon megmutatná, hogy elmossa az aljasokat, mert elegen vannak– derült ki Magyar Péter péntek délutáni tüntetésén. A Széchenyi téren azonban biztosan nem volt forradalmi tömeg, nagyjából 2 ezer ember itta Magyar Péter és tanítványainak szónoklatát, amelyből ismét a baloldal szlogenjei buktak élő. Hiába, ha fogy a tömeg, vissza a kályhához, hiszen a […] A A Tisza elmossa az aljasokat, mert elegen vagyunk– üzente az ellenzék messiása megfogyatkozott híveinek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ennyire egyszerű a képlet – véli Magyar. The post Ha jó a rendszer, ha minden esetre fény derül, és a lebukás szinte garantált, akkor mindjárt kevesebb a bűncselekmény first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld ezért ezeken a területeken lépni kell, miniszter úr – szólította meg Pintért Magyar. The post A gyermekvédelem és a rendőrség nem tudja hatékonyan elvégezni a munkáját… first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A kormánynak a gyermekvédelmi törvényekkel kapcsolatos módosításáról Magyar elmondta, hogy szerinte az nem jelent érdemi megoldást, hiszen az elévülés eddig sem vonatkozott ezekre a bűncselekményekre, most annyi történt, hogy a szigorítást kiterjesztették az enyhébb bűncselekményekre is. The post A gyermekvédelmi törvénycsomag nem sokat ér first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Ma Magyarországon a rendőrség csak akkor kezdi csipkedni magát, ha a nyilvánosság erre kényszeríti – jelentette ki Magyar. The post Gyorsabb intézkedés kell  first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Vagy bocsánatot kér Orbán Viktor, megnevezi a felelősöket és felelősségre vonja őket, vagy azonnal távozik a felelősökkel együtt. The post Ultimátum a kormányfőnek first appeared on 24.hu.
24.hu