Hírkategória - Divat
Hírek a mai napon: 1 db
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Noha sokan kizárólag emiatt tartanak tőle, az ősz haj nem feltétlenül öregít, ha nőiesen és sikkesen van tálalva. A megfelelő öltözködési trükkökkel fiatalos és vibráló lehet a megjelenés. Hosszasan lehetne vitázni arról, hogy az ősz haj öregíti a megjelenést, vagy sem, azonban az esetek többségében abszolút egyénfüggő, hogy a hamvas frizura mennyire passzol a kisugárzáshoz. […] The post 5 szuper tipp, hogy az ősz haj ne öregítse a megjelenést: a színes öltözködés sokat számít appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://player.hu/ Életmód De nem az, úgyhogy szerzünk, ha kell!
Player.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Csalár Bence divatújságíró szerint a fenntarthatóság arról szól, hogy ne vásárolj feleslegesen, hanem becsüld meg amid van. Ezt az üzenetet tűzte zászlajára a Perwoll is és a tavaly októberi siker után, már második alkalommal rendezik meg a Fenntartható Divat Napját, amit szombaton a Nemzeti Múzeumban tartanak. Az eseményen nem csak divattervezők küldik kifutóra darabjaikat, hanem vintage boltok fognak össze és öltöztetik fel nemcsak a modelleket de menő magyar influencereket is. The post Legyen menő a fenntartható divat first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A fekete szín viselése tavasszal és nyáron sem tilos! Nem lesz komor az összhatás, ha egy kicsit trükközöl a vidám árnyalatokkal. Ilyenkor bátrabban lehet kombinálni a vibráló tónusokat, a sötét alaptónus pedig szépen ellensúlyozza a tarka vagy élénk darabok harsányságát. Fekete viselése tavasszal és nyáron: így nem lesz komor az összkép A tavaszi-nyáron szezonban egyértelműen […] The post A fekete sokoldalú és mindig nőies: nem lesz lehangoló, ha trükkösen kombinálod appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Úgy tűnik, az idei nyár divatszínei között dominálnak a pasztellek és a szenvedélyes élénk árnyalatok.
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A legendásan stílusos francia nők mellett a skandináv lányoktól is érdemes néhány inspiráló ötletet ellesni, hiszen az utóbbi években nagyon sokat változott az északi országok divatja. Korábban jellemző volt rá a minimalizmus és a visszafogott színhasználat, most viszont olyan színes, izgalmas darabok is feltűntek a kifutón és a divatheteken, amiket egyszerűen be lehet illeszteni az alap ruhatárba. Ettől függetlenül a skandináv divat egyik fő szempontja a kényelem és a lazaság - erre pedig a melegebb időben is nagy szükség van. Íme néhány inspiráló outfit ötlet, amit te is összerakhatsz tavaszra és nyárra.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Technika Az alhas területe is szépen formálható karcsúsító edzés segítségével, de nem mindegy, hogy milyen gyakorlatokat alkalmazol. Nem kell felüléseket végezni ahhoz, hogy laposabb és tónusosabb legyen a terület. Habár a karcsúbb alkat eléréséhez elsőként a zsírégető, kardióedzéseket kell beépíteni a napi rutinba, a célzott, egy-egy területre fókuszáló gyakorlatsorok sem hiányozhatnak az edzéstervből. Az alakformálást a […] The post A köldök alatti puha területet veszi célba, felülések nélkül: 10 perces karcsúsító edzés appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A legdivatosabb pixie-vágások között nőies, vagány és sikkes fazonok is vannak, a repertoár hihetetlenül izgalmas. Ezek a legnépszerűbb stílusok idén. A pixie talán a legkedveltebb fazon a rövid frizurák között. A többségnek a klasszikus változat ugrik be elsőként, pedig az elmúlt években a repertoár sokkal szélesebb lett. A fodrászok mindig próbálnak valamiféle újítást vinni a […] The post Ezek a legmenőbb pixie-vágások 2024-ben: a nőies és a vagány stílus is játszik idén appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Szívmelengető jelenség, amikor anya és lánya összeillő ruhákat, ékszereket vesz fel, amivel egyre többször talákozhatunk a mai trendben. The post Kötődés a divaton keresztül: az anya-lánya trend erősíti a kapcsolatot first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://player.hu/ Életmód Megvehetjük a jegyeket?
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Nem szeretnél állandóan a háttérbe szorulni, és beolvadni a tömegbe? Akkor ideje egy kicsit alaposabban szemügyre venni az öltözékedet, hiszen az, hogy mit veszel fel, rengeteget számít a megjelenésedben. Bizonyos színek, fazonok és kiegészítők rögtön rád vonzzák a tekintetet, csak azt kell megtalálnod, ez a te esetedben pontosan mit jelent!
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A legtöbb esküvői ruhát egyetlen napon viselik, és utána csak a családi fotóalbumban nézegetjük őket. Ezeket a ruhákat azonban még évtizedekkel később is emlegeti az egész világ, és arák milliói szeretnék utánozni őket.
Bien
Forrás: https://24.hu/ Tudomány 18 hónap börtönbüntetésre ítélték a 71 éves Nancy Gonzalezt. The post Védett állatok bőrét csempészte a világhírű divattervező first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Életmód A tavasz beköszöntével elérkezett az ideje a gardróbfrissítésnek! Ahogy a szezon megkezdődik, érdemes elővenni a könnyebb ruhadarabokat, átnézni, mi hiányzik, és egy kicsit rendezni a ruhatárat. Ha új darabokat keresel, érdemes átgondolni, melyek
Nuus
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Mindenkit ért már csalódás és mindenkinek mondtak már nemet, ami persze soha nem a legjobbkor jön. A kezdetleges magányon túl, meg kell küzdeni a lelki sebekkel is, melyeket a rólunk való lemondás okozott. Csodás női tulajdonság, hogy képesek vagyunk főnixként újjászületni és megmutatni mindenkinek, hogy ennél jobbat érdemlünk. Ehhez az első lépés a gardróbunkhoz vezet.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Az almaecet nem csak a konyhában, a szépségápolásban is fontos szerepet tölt be, univerzális szépítőszerként tartják számon. A bőr és a haj is hálás a fantasztikus hatásaiért. Az almaecet régóta alkalmazott alapanyag a konyhában, a népi hagyomány szerint jóformán mindenre jó, bármilyen probléma esetén bevethető. Sokan a fogyást segítő hatása miatt fogyasztják, noha az almaecet-diétának […] The post Ráncok, pattanások ellen is jó, hámlaszt és feszesít: az almaecet univerzális szépítőszer appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A csinos pliszírozott szoknya elképesztően változatosan viselhető tavasszal, sokféle stílusban megállja a helyét a hétköznapi szettekben, ráadásul változatosan variálható a különféle kiegészítőkkel. Pliszírozott szoknya tavasszal, változatosan A csinos pliszírozott szoknya idén sem szorult a háttérbe, igazi kulcsdarabja a tavaszi szezonnak. Népszerűsége és stabil pozíciója a trendlistán nem a véletlennek köszönhető. Izgalmasan és változatosan variálható, számtalan […] The post Mindig divatos és könnyű nőiesen viselni: pliszírozott szoknya 8 izgalmas variációban appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Letícia királyné zseniális érzékkel válogat a legmenőbb divatszínek között, ráadásul mindig úgy trükközik, hogy a feltűnően színes szettek is elegánsan mutatnak rajta. Kiváló ízléssel rendelkezik, nagyon jó szeme van a divathoz. Letícia királyné stílusa egyedülálló az előkelőségek között, ugyanis bátran követi az aktuális trendeket, miközben az etikettet sem hagyja figyelmen kívül. Remek érzékkel lavírozik az […] The post 4 divatos színárnyalat, amire Letícia királyné sem mond nemet: ilyen sikkesen viseli őket appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód A fonott táskák igazi nyári kedvencek - de nem csak a strandra! Az utóbbi években újra népszerűvé váltak a szalmatáskák, hiszen remekül illenek a könnyed nyári anyagokhoz, élénk színekhez és rögtön tengerparti hangulatba kerülsz tőlük. Olyannyira közkedveltek, hogy idén hatalmas kínálatból választhatsz pusztán a színek, méretek és az alkalom szerint. Összegyűjtöttük a mi kedvenceinket, így ha nem szeretnél órákig keresgélni, elég csak végigpörgetned ezt a listát.
Bien
Forrás: https://player.hu/ Életmód Lehetne, de Olivia épp nem az.
Player.hu
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Már nagyon rég válogathattunk olyan széles skáláról a hajkiegészítőket illetően, mint idén. Nem csupán egy-egy trendi darab lett népszerű, a típusokon belül is nagy a választék.
Bien
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A szervezetünk egészséges működésének szempontjából a cink fontos nyomelem, amit elsősorban táplálkozás útján érdemes pótolni, ám az érzékeny, problémás bőrre gyakorolt pozitív hatása miatt kozmetikai hatóanyagként is elterjedt. A nyomelemek legnagyobb részeként a cink nélkülözhetetlen a szervezetünk számára, hiszen ellenállóbbá teszi a sejthártyát a káros hatásokkal szemben, segíti az anyagcsere-folyamatok optimális működését, valamint támogatja a […] The post Csökkenti a gyulladást, szabályozza a faggyútermelést: így hat a cink a problémás bőrre appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód A hatvanas évek stílushangulata erősen átszövi az idei divatot, a legtöbben a retró darabokra élezik ki a szemüket, mint amilyen ez a masnis blúz, amely máris hatalmas népszerűségnek örvend. A híres modell nevével fémjelzett Twiggy Dresses eredetileg csak kapszulakollekcióként indult el útján 1966-ban, ám csakhamar olyan érdeklődés övezte, hogy Twiggy elérkezettnek látta a márkaépítés idejét. […] The post Twiggy retró masnis ruhája ihlette a trendet: ez a csinos blúz most a legnépszerűbb darab appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://www.retikul.hu/ Életmód Kirsten Dunst modellként kezdte karrierjét, és bár erről az oldaláról csak kevés szó esik, a mai napig otthonosan mozog a divat világában. Népszerű címlapsztár, idén számos izgalmas magazinfotón és borítóképen tűnt fel. Kirsten Dunst gyerekként csöppent bele a filmezésbe, még mielőtt színésznő lett, reklámokban szerepelt és divatfotózásokon vett részt. 12 évesen már Brad Pitt és […] The post A 41 éves Kirsten Dunst divatos címlapsztár: a legjobb modellfotói idén appeared first on Retikül.hu.
Retikül
Forrás: https://player.hu/ Életmód Egy svéd-szudáni modell a nap csaja.
Player.hu