Hírkategória - Párbeszéd Magyarországért
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld „Alkoholistának kinéző embereket” fizettek le a Párbeszéd politikusa szerint. The post Szabó Tímea: az összes aktivistánkat megverték a Deák téren first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt – közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában. Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren. Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek […] A Szabó Tímea feljelentést tesz, amiért bőrdzsekis emberek csöveseket fizettek le, akik aztán a Párbeszéd maroknyi aktivistájára támadtak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A magyar már csak ilyen: nem hajlik semmi szélnek. Magyar ember nem térdel, csak Isten előtt. Mégis annyian, annyiszor megpróbáltak már megtörni bennünket, eltaposni nemzetünket, pedig tudhatták volna, hogy mi mag(yar)ok vagyunk.  Belegondoltak már abba, milyen nagy a tét a június 9-i választások eredményének? Tudom, a legtöbben csak legyintenek. Pedig most tényleg a “lét a […] A Üzenjük a brüsszeli Góliátnak: a magyarok csak Isten előtt térdelnek le bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Ha szalagcímet nem is, egy mínuszos hírt megér (talán egy humoreszket is): „Nem lesz rajta a DK–MSZP–Párbeszéd – Zöldek közös EP-listáján Jávor Benedek.”
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A képviselő szerint Jávor Benedek jól döntött, hogy nem vállalta, hogy a közös EP-lista hetedik helyén „bohóckodjon”.
telex
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Az, hogy Polt Péter nem ura a helyzetnek egyértelműen arra utalt, a legfőbb ügyész nem fogja olyan erősen a munkatársait, hogy még véletlenül se, senki se végezhessen olyan becsületes, tisztességes munkát, ami a NER-rendszer ellen hat - reagált Szepesházi Péter ügyvéd Polt Péter hétfő esti parlamenti válaszaira. A legfőbb ügyészt Harangozó Tamás, az MSZP és Tordai Bence, a Párbeszéd-Zöldek országgyűlési képviselője kérdezte azzal a hangfelvétellel kapcsolatban, amelyet Magyar Péter tett közzé, és amin az ex igazságüg-yminiszter arról is beszélt volt férjével, hogy Rogán Antal neve kikerült a Schadl–Völner-ügy irataiból. Szepesházi Péterrel – aki korábban bíróként is dolgozott – arról beszélgettünk, mennyire lehetnek helytállóak Polt Péter válaszai, illetve ura-e a helyzetnek a „hamis vád” ügyében?
HírKlikk
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Elmondása szerint ezt már akkor jelezte a Párbeszédnek, amikor formálódni kezdett a három párt együttműködése. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://24.hu/ Belföld Nem elég zöld számára a közös lista. The post Saját kérésére nem szerepel a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listáján Jávor Benedek first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Ebben az együttállásban nem kíván elindulni. Eredetileg a Párbeszéd listavezetője lett volna.
HVG
Forrás: https://444.hu/ Belföld Saját kérésére.
444
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A Párbeszéd csak a hetedik helyet kapta meg, Jávor pedig nem kért ebből.
telex
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld „Zöld lista vezetését vállaltam. Ez a felállás azonban nyilvánvalóan nem ilyen lesz” – indokolta a korábbi EP-képviselő.
Magyar Hang
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Láng Balázs volt 2018–2019-ben tíz hónapig az MSZP és a Párbeszéd szövetség stratégiai kommunikációért és kampányért felelős igazgatója.
Mandiner
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Szó sincs a Párbeszéd bedarálásáról. Nóvum a Demokratikus Koalícióval (DK), valamint a Magyar Szocialista Párttal (MSZP) kötött együttműködés – mondta a Párbeszéd-Zöldek társelnöke a Népszavának adott videóinterjújában.  (17. oldal)
Népszava
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Ungár odaszúrt a Párbeszédnek, Gyöngyösi azt állítja, hogy sosem fogtak össze Gyurcsányékkal, Magyar Péter pedig még mindig a porondon van.
Hír TV
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Ő ugyanis a DK-MSZP-Párbeszéd EP-listavezetője. Ami az önkormányzati választást illeti, helyi jelöltek esetében az adott település DK-s jelöltje lehet az, aki leülne Magyar Péterrel.  (Belföld)
Népszava
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld „Ezennel kihívom Orbán Viktort és Gyurcsány Ferencet egy hármas élő vitára a köztelevízióban” – jelentette be vasárnap délután a Facebookon a magyar politikai élet legújabb üdvöskéje, Magyar Péter. A szombati tüntetés szervezője, aki Anyák Napjára ismét az utcára hívta híveit - (ezen a napon tartják az immár huszadik Élet Menete rendezvényt is - a szerk.) ezek szerint vasárnap sem pihen. A DK közleményben reagált: a pártelnök helyett Dobrev Klárát, a DK-MSZP-Párbeszéd közös listavezetőjét küldené vitázni.
HírKlikk
Forrás: https://index.hu/ Belföld A DK-val és a Párbeszéd-Zöldekkel kötött megállapodás alapján.
Index
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A DK nem megállapodást kötött az MSZP-vel és a Párbeszéddel, Kunhalmi Ágnes és Karácsony Gergely egy diktátumot írt alá.
Magyar Nemzet
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Egy, a IX. kerületben terjesztett szórólapról derült ki, hogy hol folytatja az a két önkormányzati képviselő, akik csütörtökön kiléptek a Momentumból.
HVG
Forrás: https://444.hu/ Belföld Pedig a főpolgármester a regnáló kerületvezetőt támogatja. Szakadár momentumosok, NER-vád, DK-MSZP-Párbeszéd-Jobbik-tengely és megannyi más. A ferencvárosi politika nagy napja volt pénteken és még hol a vége!?
444
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A független polgármester bejelentette, hogy egy egyesület színeiben indul, saját jelöltjeik lesznek, ebben támogatja a Momentum, az LMP és a Kétfarkú Kutyapárt is. Ezzel párhuzamosan jött létre az MSZP-DK-Párbeszéd szövetség, akik nyolc képviselőjüket már be is jelentették. Állítják: Baranyi nem akart tárgyalni velük.
telex
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Témáink: • Magyar Péter gigatüntetésre készül • Összefogott a DK, az MSZP és a Párbeszéd • Magyar szállal bíró orosz hálózatot fogott a cseh titkosszolgálat • Kitől lophatna még a Fidesz? Tóta W. Árpádot nagyon érdekli, hogy Stumpf András hozzáért-e Magyar Péterhez, amikor interjúzott vele. Lukácsi Katalin és Szerető Szabolcs is a vendége volt e héten Gulyás Balázs műsorvezetőnek.
HírKlikk
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Magyar Péter-stop a választási podcastunkban: amíg a szombati tüntetést várjuk, nem az ő felemelkedését, hanem minden mást vizsgáltunk. Kiderül, mi értelme van a baloldali összeborulásnak, beszélünk a KDNP energiaital-javaslatáról, szétszálazzuk a SPAR és a MERE körüli kérdéseket, és a török és szlovák választások apropóján megvitatjuk, van-e olyan univerzum, ahol a Fidesz külpolitikájának nem katasztrofális bukta a vége.
HVG
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Visszalép Miskolcon Hegedűs Andrea, a Demokratikus Koalíció és az LMP közös polgármesterjelöltje Barkai László független jelölt javára – közölte a DK miskolci szervezete. Azt írták, a miskolci DK és a város ellenzéki pártjai – Párbeszéd, LMP, MSZP – között jelenleg is folynak a tárgyalások az együttműködésről az önkormányzati választásokra, „utóbbi párt döntése technikailag a jövő hétre […] A Újabb gubanc a balosoknál: Visszalép a DK és az LMP közös polgármesterjelöltje Miskolcon bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok