Hírkategória - Járműpiac
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Mindannyian vágyunk rá, de tudjuk, hogy a legtöbbet széthajtották, összetörték, elhanyagolták.
Totalcar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-középkategória a legnépszerűbb, de néhány év múlva teljesen átalakulhatnak az erőviszonyok. The post Nagy felfordulás jöhet a hazai használt autóknál first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Már az autópiacon is a Z generáció tagjai jelentik a jövőt a Porsche Hungaria Cupra és Seat márkákért felelős marketingmenedzsere,
Autónavigátor
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az elmúlt egy év statisztikáit átböngészve kiderült, hogy a magyarok milyen és mennyi idős kabriókat keresnek, és azokat mekkora átlagáron lehet megvásárolni. The post Beindult a kabriószezon, ezek most a magyar vevők kedvencei first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Gazdaság Megbukott az adóellenőrzésen az a használtautó-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit. The post A NAV lebuktatott egy adócsaló neppert, 54 autót foglaltak le first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Parkoló Parádéra készülve ismét behívtuk Imrét, a pilótát, hiszen van még gyönyörű Mercije onnan, ahonnan ez jött. Hibát viszont találtunk!
Totalcar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Több mint 5,5 millió telefonos érdeklődés alapján néztük meg, hogy melyek voltak a Használtautó.hu felületén a legkeresettebb autók hajtásláncok szerinti
Autónavigátor
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Feleslegesen minőségi és precíz volta Lexus első próbálkozása a 3-as BMW kategóriájában – közel sem tökéletes, de beírja magát a történelemkönyvbe.
Totalcar
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Hiába az egyre több elektromos modell, továbbra is a benzines és dízelautók tarolnak a magyar piacon. Árérzékenyek a vásárlók. The post Ezekre a használt autókra vadásznak a magyarok first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Korosodó luxusautónál a vételár a legkisebb költség, ezt tudjuk, de mennyibe kerül ma a kívánatos 5-ös fenntartása?
Totalcar
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Csak egy tuningolt, öreg Mitsubishinek tűnik, pedig Tommi Mäkinen világbajnok lett vele, mi kipróbáltunk egyet, és azóta menthetetlenül vágyunk rá!
Totalcar
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika A fenti összeg nem elírás, valóban egy kisvárosi panellakás árát kérik egy öreg, szocialista autóért a Használtautó.hu oldalon. Ez a
Autónavigátor
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Szögezzük le már az elején: bár én nem vennék ilyen autót, teljes mértékben meg tudom érteni, ha valaki igen. Az
Autónavigátor
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Folytatódott a csökkenő inflációs pálya, márciusban a fogyasztói árak átlagosan 3,6%-kal voltak magasabbak, mint egy éve. A drágulás mértéke azonban területenként nagy különbségeket mutat: a telefon- és internetszolgáltatás 10,8%-kal, a gyógyszerek 6,8%-kal, a múzeumi belépők 8,7%-kal, míg a lakbér 14,1%-kal lett drágább. A használt autók ára ugyanakkor 9,3%-kal lett olcsóbb, mint ahogy a hitelek ára […]
Bankmonitor
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld A kínai elektronikai vállalat pekingi üzemében hétszáz robot dolgozik, és egyes vélemények szerint az új elektromos autójuk átformálhatja a globális járműpiacot.
Infostart
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Nem szeretne 2 millió forintnál többet költeni használt autóra? Semmi gond, itt van három érdekes modell a költséghatár alatt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport Vonzó, gyárilag is sportosnak szánt modellekből rogyásig van az autópiac. Simán horogra akad egy Audi TT vagy Octavia RS is kis pénzért. The post 2 millióból sportos autót? Ez a mai kínálat! first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Volt már dolgom terepjáróval, de ilyen ősállatias gépkezelés élményt még nem éltem át földúton.
Totalcar
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Használt autók ezrei keresnek új gazdát és legalább ugyanennyi ember vágyik egy új, vagy legalább is nem túl koros járgányra. Ízlések és pofonok - kinek mi tetszik, de abban egyet érthetünk, egy jól pakolható, olcsó, ám jó minőségű kocsira kevesen mondanának nemet. Ilyen a Dacia Jogger.
Blikk.hu
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika Big Daddy Laca alapvetően motoros alkat, de még a családi S-Maxból is a legerősebbet választotta. De mennyit kellene költenie rá?
Totalcar
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A JóAutók.hu tájékoztatása szerint márciusban mintegy 12 százalékkal kevesebb import használt személyautó kapott hazai rendszámot. Ugyanakkor az újautó-eladások száma az első negyedévben több mint 7 százalékkal nőtt.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Technika Az import mértéke immár több mint egy éve képtelen elmozdulni a havi 9 ezres darabszámról.
HVG
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Miközben hónapok óta járom a kereskedéseket, illetve magánszemély autóeladóknál is megfordulok, és látom a vásárlói, illetve eladói hozzáállást, megfogalmazódott bennem
Autónavigátor
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika A használt autók kereskedelmében célszerű érteni az eladók nyelvén. Ha pedig nem értesz a technikához, akkor egyenesen kötelező.
Totalcar
Forrás: https://totalcar.hu/ Technika De nem olyan drasztikusan.
Totalcar