Hírkategória - Budapest
Hírek a mai napon: 8 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Európai turné keretein belül érkezik hazánkba is hivatalosan egy Cybertruck, jelentette be nemrég a Tesla. The post Magyarországra jön a Cybertruck first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A főpolgármester szerint bugyuta lejárató akciók helyett a beporzó rovaroknak kellene segíteni. The post Így reagált Karácsony Gergely, miután Szentkirályi Alexandra lekaszált egy vadvirágos területet first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Továbbra is kérdés, mi lesz azzal a legalább kétszáz hátrányos helyzetű családdal, akiknek a lakhatása így bizonytalanná válik, vagy megszűnik létezni.
444
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld Május elsején nyitnak a strandok, bele kell nyúlni a pénztárcádba, ha strandolni mentek. The post Így drágul a strandolás idén nyáron first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Belföld A többletköltséget az okozott kárral együtt a felelősökre terhelik. The post Bardóczi: Csak újabb gondot okozott a „bűnös cég önkényes éjjeli” virágültetése a Deák téren first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A bűnösségét beismerő párjára 12 év fegyházbüntetést kértek. The post 22 évet kértek a volt tűzoltóra, aki nyolc éven át erőszakolta kislányait az anyjuk segítségével first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld Mi lesz a VIII. kerületnek a környéket érintő rehabilitációs programjával? The post Megszavazta a parlament a józsefvárosi kisajátítást first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld De így is versenyben maradtak még 13-an. The post Kiszállt a küzdelemből az egyik főpolgármester-jelölt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Így demonstrálta, hogy szerinte a főváros jelenlegi vezetése elhanyagolja a közterületek kezelését.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat. The post Ingyenes szűrőprogram indul Budapesten first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Teljes véletlenségből épp a kampány közepén ingyenes szűrőprogramot indít a Fővárosi Önkormányzat a Budapesten élők egészségmegőrzéséért – jelentette be a főpolgármester hétfői sajtótájékoztatóján. Karácsony Gergely elmondta, Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráltakat. A többi között laborvizsgálatra, melanómaszűrésre, látás- és hallásvizsgálatra, boka-kar index és légzésfunkció-mérésre, demenciaszűrésre lehet jelentkezni. Forrás: MTI, […] A Ingyenes szűrővizsgálatokkal kampányol Karácsony bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Mint kiderült, Tordai Csaba korábban Gyurcsány Ferencnek is falazhatott, amikor a Miniszterelnöki Hivatal üres papírokat adott ki a 2006-os zavargások idején tartott kormányülések összefoglalói gyanánt. Karácsony bizalmi embere a kormányváltás utáni években Bajnai Gordon egykori miniszterelnök projektjeiben tevékenykedett a baloldal ügyének előmozdításán, legutóbb pedig a főpogármester mozgalmának a „mikroadomány”-ügye kapcsán került a NAV célkeresztjébe Gyurcsány […] A Nem esett messze a Csaba a fájától – Gyurcsánynak is falazhatott korábban Karácsony főtanácsadója bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Folytatja ma munkáját az Országgyűlés, amin természetesen szó volt a közelgő önkormányzati választásokról és az embernek olyan érzése van, mintha nem egy városról beszélnének a képviselők. Szabó Tímea szerint ugyanis Budapest Karácsony Gergely regnálása alatt fejlődött, Dömötör Csaba szerint viszont visszaesett. Ezen kívül az egészségügy és az akkumulátorgyárak kérdése is aktuális lesz, de a gazdasági […] A Fordított világ: Szabó Tímea szerint Karácsony Gergely alatt fejlődött Budapest -Kövesse velünk az Országgyűlés munkáját (VIDEÓ!) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A gondolat szerintük csak a 2020-ban épp folyó munkák területi igényeire vonatkoztak. The post Az NKE szerint Józsefváros rosszul értelmezte a levelet, ami azt állította: nem lesz újabb beruházásuk a kerületben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A főpolgármester-jelölt szerint ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya. Karácsonyék impotens városvezetésének egyik legjobb példája ez a 6 méteres bicikliút, ami a semmiből a semmibe tart. Igen, 6 méter, még lendületet sem lehet venni rajta. Ez Karácsonyék hozzáállásának mintapéldánya. A XV. kerületben és Budapesten is változás kell” – olvasható Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán közzétett videójának leírásában. A XV. […] A Szentkirályi Alexandra videóban mutatta be Karácsony Gergelyék alig néhány méteres bicikliútját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A kormánynak fizetett védelmi pénzről adott elő egy meseszerű történetet Karácsony Gergely a minap Gulyás Márton Partizán című műsorában ahelyett, hogy érdemi magyarázatot adott volna a baloldal egyik legnagyobb korrupciós botrányára, a Városházáig érő, a Lánchíd túlárazott felújításához kapcsolódó fővárosi számlagyár ügyére – szúrta ki a Magyar Nemzet.  Gulyás, bár finoman szólva sem vádolható jobboldali […] A Lánchíd-botrány: összeesküvés-elméleteket tud gyártani, de érdemi kérdésekre továbbra sem hajlandó válaszolni Karácsony Gergely bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Egy ökotudatos, hosszútávú kerületfejlesztési stratégiának újabb elemeként újították meg a Szabadság tér délnyugati oldalában fekvő játszóteret, ahol a leginkább közkedvelt játszóeszközöket felújították, valamint új, köztük akadálymentes játékokat is telepítettek és így adták át a belvárosiak közösségének. A téren 4 új fát is elültettek, ezzel 21-re emelve a fák számát és közel 900 négyzetméterre növelték a […] A Ezt sem Karácsony intézte: Zöld, klímatudatosan megújított játszóteret adtak át a Szabadság téren (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Karácsony Gergelyék impotens városvezetésének egyik legjobb példája egy 6 méteres (!) bicikliút, ami a semmiből a semmibe tart – hívta fel a figyelmet Szentkirályi Alexandra egy “nagyon különleges” budapesti jelenségre, ami a XV. kerületben található Ez Karácsonyék hozzáállásának a mintapéldánya, a XV. kerületben és Budapesten is változás kell – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. Fotó: Hatlaczki Balázs/PS A Szetkirályi Alexandra: Íme az “impotens városvezetésének egyik legjobb példája” (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Budapesten több helyszínen tájékozódott és tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a főváros helyzetéről, problémáiról, fejlesztésekről – olvasható Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjének az MTI-hez eljuttatott hétvégi kampány összefoglalójában. A Cukor utcai Fidesz-irodában a kormány és a Fidesz fővárosi frakciójának – amely a legnagyobb frakció lesz – jövőbeli együttműködéséről tárgyaltak. Budapesti ügyeket vitattak […] A Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A PestiSrácok munkatársa, Dezse Balázs volt az M1 reggeli műsorának vendége vasárnap. Kollégánk szerint Karácsony Gergely nem tiszteli Budapestet és a fővárosban élőket, ennek ékes bizonyítéka a Lánchíd-botrány, amivel a főváros és Magyarország egyik legfontosabb szimbólumát a baloldali városvezetés egy “nokiás doboz” szintjére degradálja. Ismeretes, egyre csak duzzad a botrány a Lánchíd felújítása körül, már […] A Dezse Balázs: egy “nokiás doboz” szintjére süllyesztette Budapest legfontosabb szimbólumát Karácsony Gergely (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az egyetlen állandó dolog, amiben Karácsony Gergely kapcsán biztosak lehetünk, hogy nem hagyja ki a lehetőségét annak, hogy írjon egy Facebook-bejegyzést, amiért majd kap nagyon sok lájkot és némi figyelmet. Budapest hercege ugyanis nem csak miniszterelnök nem akart lenni, valószínűleg főpolgármester sem, és sokkal jobban érezné magát, ha influenszerként villoghatna a közösségi médiában. Csak egy […] A Influenszerek háborúja: még virágültetésben is beelőzték Karácsonyt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vitézy Dávid, az LMP főpolgármester-jelöltje kiadott egy 164 oldalas könyvet, amit ő szerényen csak “programfüzetnek” nevez. Rajta kívül valószínűleg nincs élő ember a Földön, aki ezt végigolvasná, mi azonban kiemeltük a számunkra legizgalmasabb pontokat. Ha ennek a 101 programpontnak csak a tíz százaléka megvalósul a következő öt évben, Budapest lesz az új Wakanda. Természetesen a […] A Ha Vitézy Dávid terve megvalósul, Budapest lesz az új Wakanda, Magyar Péter pedig az űrkorszakig fejlesztené a vidéki airsoft-pályákat (videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva. Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk – hangoztatta. Karácsony Gergely igazi bűne […] A Orbán Viktor budapesti kampánykörútján: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Budapest hercege közösségi oldalán büszkélkedett egy diplomáciai találkozóval, amellyel kapcsolatban kérdéseket kapott fideszes kihívójától. Szentkirályi többek között arra volt kíváncsi, hogy milyen nyelven folyt a találkozó, és Karácsony közölte-e vendégével, hogy szerinte háborúban állunk Oroszországgal. A főpolgármester a Városházán fogadta Jan Lipavský cseh külügyminisztert, a cseh kalózpárt politikusát. Karácsony Gergely bejegyzése szerint a Szabad Városok […] A Azt elmondta neki, hogy Ön szerint háborúban állunk Oroszországgal? – Szentkirályi Alexandra saját posztja alatt kérdezte fel Karácsonyt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A polgármester évek óta nem látta Kocsis Mátét a kerületben és úgy érzi, a többszörösen kikapó Sára Botond most sem tudja majd megverni őt. The post Pikó András: Engem a Fidesz 2019-ben nem vett komolyan first appeared on 24.hu.
24.hu