Hírkategória - Nyugdíj
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Nincs megelégedve nyugdíjának összegével a népszerű énekesnő, aki szerint valamiért a főiskolai éveket nem számolták bele a járandóságába.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság Az énekesnő beszélt arról is, hogy ma Magyarországon a színészek és a művészek milyen anyagi helyzetben vannak a sportolókhoz képest.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Akkor, ha az aktív korú nő a saját gyerekei mellett nem merítette ki a maximális gyermeknevelési időt. The post Nyugdíjtipp: a nagyszülői gyed és gyes is beszámíthat a nők 40-nél first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A nyugdíjszakértők szerint több szempontból is előnyös lehet, ha a nyugdíjasok aktívak maradnak. The post Örüljünk, vagy szomorkodjunk, hogy négyszer annyi nyugdíjas dolgozik, mint 2010-ben? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Tisza Párt listavezetője úgy látja, hogy a határon túli magyaroknak is kezd elegük lenni. The post Magyar Péter: Orbán Viktornak ideje nyugdíjba mennie first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A hazai 64-75 éves korosztályban száz nyugdíjasból tíz még dolgozik. Ez az arány nálunk a legmagasabb a visegrádi országok között.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Közzé tették a családi pótlék és nyugdíj hivatalos folyósítási időpontjait. The post Ekkor utalják a májusi családi pótlékot és nyugdíjat first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Ennyit érhet az idei nyugdíjemelés. The post Jól járhatnak a nyugdíjasok a kormány új számai szerint first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A szokásosnál valamivel előbb utal a kincstár. The post Ekkor érkezik a májusi nyugdíj és a családi pótlék first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Már 115 ezren dolgoznak nyugdíj mellett. The post Óriási ütemben nő a nyugdíjas munkavállalók száma, érik a nyugdíjkorhatár-emelés first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A lehetőségért fizetni is kell. The post Nyugdíj: sokaknak rövidebb lesz a szolgálati ideje, ha ezt nem lépik meg first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Hatalmas különbségek láthatóak. The post Kijöttek a friss nyugdíjszámok, megvan mennyit kap a legtöbb nyugdíjas most first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Hogy haladhatja meg a nyugdíj a keresetet? Erre részben az éves valorizációs szorzószámok jelentik a magyarázatot.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Mekkora most a szakadék a férfiak és a nők nyugdíja között? Melyik országrészben a legmagasabb az átlagnyugdíj, és hol a legalacsonyabb? Ezekre a kérdésekre is választ adnak a KSH vadonatúj adatbázisai. Közzétette idei nyugdíjjelentését a Központi Statisztikai Hivatal, így a legfrissebb adatok alapján vonhatunk le következtetéseket a magyar nyugdíjasok anyagi helyzetéről. Többek között kiderül, hogy […]
Bankmonitor
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A KSH közzétette, hogy idén januárban mekkora nyugdíjban hányan részesültek. A közleményből kiderült, hogy a nyugdíjasok zöme 120 ezer és 300 ezer forint közötti összeget kap.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Az egyszeri segély összege nem lehet kevesebb 15 ezer forintnál, de nem haladhatja meg az 50 ezer forintot.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld A külföldre folyósított ellátások átlagos összege jóval alacsonyabb volt, mint a belföldi ellátások. Ez azért van, mert a több országban szolgálati időt szerzők esetén fő szabályként az érintett országok megosztják a nyugdíjterheket a náluk szerzett biztosítási idővel arányosan.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság A KSH frissen közzétett adataiból kiderül, hogy nőtt a nyugdíjasok aránya a magyar lakosságon belül, és azt is megtudhattuk, hányan vannak azok, akik igazán magas nyugdíjban részesülnek. The post 24 ezren vannak a leggazdagabb magyar nyugdíjasok first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Németország, Svédország és Kanada tűnik a nyugdíjasok fellegvárának, de sokan élnek a szomszédos országokban is.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A nyugdíjba vonulás ideális időpontjának megválasztása számos tényezőtől függ, köztük a nyugdíj összegétől is.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Azok, aki postán kapják a nyugdíjat, májusban is a Magyar Posta által kiadott kézbesítési naptárban megjelölt napon számíthatnak a nyugdíj érkezésére.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Már el lehet dönteni, mikortól kérjük az ellátást. The post Nyugdíjkorhatár: fontos döntés előtt a 65 évesek júniusi határidővel first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) adatai szerint 2021-ben 93 680 személy tett sikeres B kategóriás vizsgát.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Közel 60 ezren kapnak 500 ezer forintnál is magasabb nyugdíjat Magyarországon, miközben 181 ezer idősnek a 120 ezer forintot sem éri el a járandósága.
Pénzcentrum - Nyugdíj
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Körbejártuk, hol tart most a magyar lakosság elöregedése. Az uralkodó trendek alapján a demográfiai utánpótlás sajnos nem látszik biztosítottnak, így fel kell készülnünk a társadalom drasztikus elöregedésére. Gyakran olvashatunk a sajtóhírekben az alacsony születésszámokról, illetve a társadalom elöregedéséről. Most felkutattuk a legfrissebb elérhető adatokat, hogy tisztán lássunk a magyar demográfiai helyzetet illetően. A népesedési folyamatok […]
Bankmonitor