Hírkategória - Külföld
Hírek a mai napon: 131 db
Forrás: https://index.hu/ Külföld Ügyvédje szerint romokban van az egészsége.
Index
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld Omri Miranról az október 7-i elrablása óta egészen máig senki nem adott életjelet.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://index.hu/ Külföld Október 7. óta ez az első alkalom, hogy életjelet adhatott magáról.
Index
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld A két gyermekes családapáról és egy idősebb túszról tett közzé felvételt a terrorszervezet.
Infostart
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Ez az első alkalom október 7-e óta, hogy életjelet adtak a magyar-izraeli származású kétgyermekes édesapáról.
Hír TV
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A berlini és brandenburgi Lidl üzletekben összesen 223 kilogramm kokaint találtak, amelyet banánosdobozokba rejtettek. The post Több mint 200 kiló kokainra bukkantak a Lidl üzleteiben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld A Deutsche Bundesbahn egy-két személyes fülkéinek üvegét el is lehet sötétíteni - a többit olvasóink fantáziájára bízzuk. The post Óriási ötlet: privát fülkéket vezet be a német vasút first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://index.hu/ Külföld Az Egyesült Királyság is kiadatásukat kérte, de erre csak az eljárás után kerülhet sor.
Index
Forrás: https://index.hu/ Külföld Fennáll a lehetőség, hogy az állatról emberre is átterjedhet.
Index
Forrás: https://index.hu/ Külföld A fegyveres erők tagjai beálltak a demonstrálók mellé.
Index
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Külföld Ez az első alkalom október 7-e óta, hogy életjelet adtak a magyar-izraeli származású édesapáról.
Pénzcentrum
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld A fiatalokon úszhat el Joe Biden amerikai elnök második ciklusa – írta a Reuters. A hírügynökség által az Ipsossal közösen elvégzett kutatás szerint ugyanis Donald Trump folyamatosan növeli támogatottságát a harminc évesnél fiatalabb amerikaiak körében.
Hír TV
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Sokkal inkább sikátornak nevezhető, mintsem „rendes” utcának. És egyre csak szűkül és szűkül. Klausztrofóbiásoknak nem igazán ajánljuk... The post Csak oldalazva lehet végigmenni a világ legszűkebb utcáján first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Nemrégiben egy párizsi egyetemen is távoktatást kellett bevezetni a palesztinpárti tüntetések miatt, miután a tiltakozók blokád alá vették az épület bejáratát. Az USA legrangosabb egyetemein pedig mostanra már mindennapossá váltak a demonstrációk. Van, ahol szünetel a tanítás, hogy megvédjék a zsidó diákokat, a tüntetők antiszemita megnyilvánulásaitól. Közben egyre több jel utal arra, hogy szélsőbaloldali szervezetek, […] A Egyre több jel utal arra, hogy Soros György aktivistái állnak a palesztinpárti tüntetések mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld A svéd honvédelmi bizottság pénteken ismertette az ország védelmi terveit 2030-ig tartalmazó jelentést, aminek tartalma igazán nem lepte meg a közvéleményt: várható volt, hogy történelmű léptékű fejlesztésbe kezd a friss NATO-tag.
Hír TV
Forrás: https://24.hu/ Külföld Új videót tett közzé a Hamasz palesztin terrorszervezet. The post Közzétett egy videót a Hamasz az egyik foglyul ejtett magyar túszról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://index.hu/ Külföld A kínai származású kém az AfD EP-képviselőjének asszisztense volt.
Index
Forrás: https://24.hu/ Külföld A lengyelországi Czerwonakban minden választáson más dizájn várja a voksolni érkezőket, a részvétel pedig jóval az országos átlag fölött alakul a díszítés kezdete óta mindig. A Deutsche Welle riportja. The post Hogyan kerül akvárium, origami daru vagy a nagypapa autója egy lengyel szavazófülkébe? first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Omri Mirant 204 napja rabolták el izraeli otthonából. The post Közzétett egy videót a Hamasz az egyik foglyul ejtett magyar túszról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld El is dördült egy lövés.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://liner.hu/ Belföld A kínai államfő, Hszi Csin-ping Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen jelentheti be egy új autógyár építését Baranyában. The post Egy újabb kínai autógyár építése is bejelentésre kerülhet Kína elnökének látogatása során first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Alekszej Navalnij halála után természetesen azonnal felmerült, hogy az orosz ellenzéki politikust Vlagyimir Putyin parancsára tették el láb alól, azonban mivel több jel is arra utalt, hogy az orosz elnöknek ez nem állt volna érdekében egy idő után már csak Kijev és Navalnij özvegye tartotta magát makacsul az elmélethez. Most azonban valószínűleg ők is átgondolják […] A Már a CIA szerint sem Putyin áll Navalnij halála mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A palesztin polgári védelem szerint közel 400 holttestet találtak tömegsírokban a gázai Khan Júniszban található Nasszer orvosi komplexumban. The post Közel 400 holttest került elő a gázai Nasszer kórház melletti területekről first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A gázai szolidaritási sátortábor egyik szervezője szerint hálásak lehetnek neki, amiért nem gyilkolja le csak úgy a cionistákat. A „A cionisták nem érdemlik meg, hogy éljenek” – mondta a Columbia vezértüntetője bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Mintegy 100 személyt vettek őrizetbe a hatóságok egy palesztinbarát tüntetésen egy bostoni egyetemen, miközben a gázai konfliktus elleni tiltakozások egyre intenzívebbé válnak az amerikai egyetemeken. The post 100 ember letartóztatásával végződött egy palesztin-párti tüntetés Bostonban first appeared on Liner.hu.
Liner.hu