Hírkategória - Dél-Amerika
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld A volt brazil elnök előremenekülne a feje fölött lebegő börtönbüntetés elől, de a tudósítás szerint kevesebben voltak a tüntetésen, mint Bolsonaro korábbi hasonló rendezvényein. The post Utcára vonultak Bolsonaro hívei Rióban, hogy Elon Muskot éltessék first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Szívszorító pillanat volt, amikor a már nem élő kutya visszakerült gazdájához. The post Rettenetes: megölte kedvencét a légitársaság gondatlansága first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A tragikus incidensben legkevesebb 10 ember életét vesztette, 11-en pedig megsérültek. The post Lángok csaptak fel egy brazíliai vendégházban, legkevesebb 10 ember életét vesztette first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Idén lép pályára utoljára...
Fociclub
Forrás: https://agroforum.hu/ Külföld „Brazília számára nagy lehetőséget jelent, hogy mezőgazdasági termelését a leromlott legelők szántófölddé alakításával növelheti” – írják amerikai elemzők a farmdoc daily blogon. The post Az agráróriás tovább nő: Brazília 35%-kal bővítheti termőterületét appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Vajon eléggé elrettentő lehet a bajnoki riválisok számára?
Fociclub
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Sokkoló történet látott napvilágot. The post Levágta édesanyja kezét, hogy annak segítségével pénzt vegyen fel a számlájáról first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Külföld Nem mindenhol a tengeri élővilágból merít ihletet a névválasztáshoz a BYD, a nemrég Mexikóban bemutatkozó szedánjuknak egyszerűen a King (=király)
Autónavigátor
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A szakember gigantikus segítséget nyújtó innovációnak tartja az eszközt. The post Apple Vision Próval a fején hajtott végre vállműtét egy orvos first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Egészen abszurd, ami egy brazíliai bankban történt, ugyanis egy nő egy 68 éves halott férfi holttestét tolta be, mondván, kölcsönt szeretne felvenni. The post Holttesttel ment a bankba hitelt felvenni egy nő first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Egy brazil nő állítólagos nagybácsiját ültette be a tolószékbe, bankhitel igénylése céljából, csakhogy a férfi már nem élt. The post Halottat vitt a bankba, hitelt akart felvenni a nevére – videó first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Még egy nagy álma beteljesítése érdekében...
Fociclub
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Magyarország szövetségre lép a világ újbóli blokkosodásában ellenérdekelt közép-amerikai államokkal, köztük Panamával, amely hazánkhoz hasonlóan a keleti és a nyugati világ találkozási pontjaként működik – jelentette ki a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Panamavárosban. A tárcavezető leszögezte, hogy napjainkban a világ számos pontján zajlanak olyan események, amelyek akár önmagukban is fenyegetést […] A Szijjártó Péter: szövetségre lépünk Panamával a világ blokkosodása ellen (VIDEÓ) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Külföld Szerződése lejártával távozik...
Fociclub
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Hiába nyert a kedvenc csapata, mégsem végződött jól a napja egy brazíliai focirajongónak. Az autója a lépcsővel már nem tudott megbirkózni. The post Elnézte a rajzot a focidrukker, elakadt az autójával first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Meglepő leletekre bukkantak a régészek Dél-Amerikában. The post Már több ezer éve is házikedvencünk lehetett a róka first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Külföld Életük egyik legjobb döntésének tartják, hogy ha csak egy kis időre is, de elhagyták az országot. The post Lakóautóval járta be Közép-Amerikát a László család, 3 év után tértek csak haza first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://ng.hu/ Külföld A brazil Atlanti-esőerdőben honos béka ultrahangokat bocsát ki félelmében, amelyeket az ember nem hall, ám a ragadozói igen. The post Nem halljuk a békák sikolyát first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://index.hu/ Belföld
Index
Forrás: https://player.hu/ Külföld Különös házat tervez a tengerszint felett 2640 méter magasan fekvő városba egy világhírű építésziroda.
Player.hu
Forrás: https://ng.hu/ Külföld 2023-ban percenként 10 focipályányi erdővel lett kevesebb bolygónkon, ami kedvezőbb a korábbi adatoknál, de még mindig rettenetesen sok. The post Percenként tíz focipályányi erdő veszett el tavaly first appeared on National Geographic.
National Geographic
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Egy ókori argentin temetkezési helyen talált rókacsontok vizsgálata alapján a tudósok azt a következtetést vonták le, hogy akkoriban háziállatként tarthatták a rőt ragadozókat.
Infostart
Forrás: https://egy.hu/ Külföld A magyar néptánc imádság: az öröm koreográfiáival szenteli meg a múltat, a jelent és – aki részt vett az idei Országos Táncháztalálkozón és Kirakodóvásáron, az abban is bizonyosságot nyerhetett, hogy – a jövőt is. A Fonó és a Papp László Budapest Sportaréna 18 ország – az egész Kárpát-medencéből, de Európától Dél-Amerikáig – több mint 20 ezer táncosától volt hangos: itt cifrázta a ritmust a magyar népzene iránt rajongó és azt amatőr vagy profi szinten művelő zenész- és táncos közönség három napon át. A színpadon közel 2000 művész lépett fel, a zárónapon pedig a Fitos Dezső Társulat 120 gyermek- és ifjúsági táncossal tanította az érdeklődőket. Mindeközben a kirakodóvásáron is gazdát cseréltek a legkelendőbb portékák.
egy.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Külföld Márciusban Brazília kávéexportja rekordot döntött, 37,8%-os növekedéssel 4,29 millió zsákra emelkedett.
Pénzcentrum
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A Föld legidősebb lakója 1900-ban született, amivel már 124 évet élhetett, miközben azon dolgoznak, hogy mindez hivatalos formában is meg tudják erősíteni. The post 124 éves lett egy 1900-ban született nyugdíjas (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu