Hírkategória - Útinfó
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A fiatalt súlyos sérülésekkel vitték kórházba.
BorsOnline
Forrás: https://pestisracok.hu/ Közlekedés Három katonatiszt életét vesztette csütörtökön, miután lezuhant egy katonai helikopter a kelet-kubai Santiago városában – jelentette a kubai Forradalmi Haderő Minisztériuma pénteken. Jelenleg a Forradalmi Fegyveres Erők bizottsága vizsgálja a baleset lehetséges okait – olvasható a minisztérium közleményében. Forrás: MTI; A vezető kép illusztráció: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Botár Gergely A Többen meghaltak egy kubai helikopterbalesetben bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Mindannyiunkkal előfordulhat, hogy hirtelen rosszullét, összeesés vagy baleset kapcsán segítséget kell nyújtanunk. Ilyen esetekben bepánikolsz vagy tudod mi a következő
Keresztlabda.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Sport A Bayern München csatára éppen a csapatával Londonban volt.
HVG
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Jelenleg a Forradalmi Fegyveres Erők bizottsága vizsgálja a baleset lehetséges okait.
Origo
Forrás: https://nepszava.hu/ Közlekedés A járművön utazó kilenc ember közül öten könnyebben megsérültek. (Bűnügy-baleset)
Népszava
Forrás: https://index.hu/ Külföld Nem ez az első eset.
Index
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Mind a három balesetben érintett jármű Tesla volt. The post Hármas Tesla-karambol történt Los Angelesben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Gazdaság A skála két szélén a BMW és a Fiat áll. No de melyikbe jobb beleülni a várható káresemények számát tekintve?
Infostart
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés Elképzelni is rettenetes.
BorsOnline
Forrás: https://www.blikk.hu/ Közlekedés Csütörtök este elgázolt egy embert egy személyvonat Ajkán, a Váralja utcánál.
Blikk.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Mentőhelikopterre is szükség volt.
Origo
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés A korábban több mint egy évtizeden át a Boeingnél dolgozó Sam Salehpour azt állítja, a cég olyan változtatásokat eszközölt a repülőgépek gyártósorán, hogy tulajdonképpen előre beléjük vannak kódolva a balesetek.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Belföld Videón az eset. The post Villamos okozott kis híján óriási balesetet a Flórián térnél, vizsgálódik a BKV first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Belföld Egy robogós és az autósok elindultak, a villamos viszont nem állt meg.
Player.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés Rettenetes baleset történt.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Közlekedés Drámai beismerést tett.
Origo
Forrás: https://index.hu/ Belföld Az M7-es autópályán 3 kilométeres a torlódás.
Index
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A tetejére borult egy autó az autópályán.
BorsOnline
Forrás: http://gazdasagportal.hu/ Gazdaság A carVertical autóipari adatszolgáltató friss tanulmánya feltárta, hogy melyik autómárkát éri a legtöbb sérülés Magyarországon: a lista élén a BMW járművek állnak. Ez hasonló a többi ország trendjére is, azaz a BMW a leginkább sérült márka világszerte. A spektrum másik végén a Fiat áll, amelyet hazánkban a legkevésbé érnek közúti balesetek. 2023 káradatainak tanulmányozása alapján ...
Gazdaság Portál
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés Az áldozat egyenesen a vonat útjába sétált.
BorsOnline
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Közlekedés A tini halálát a barátai is látták.
BorsOnline
Forrás: https://nepszava.hu/ Közlekedés Csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás. (Bűnügy-baleset)
Népszava
Forrás: https://magyarhang.org/ Közlekedés Ha a statisztikák szerint mostanában a piros autók több balesetet okoznak, akkor ott vigyük le a sebességhatárokat, a többinél pedig ne?
Magyar Hang
Forrás: https://hvg.hu/ Közlekedés A rendőrök a baleset után egy áruház parkolójában találtak rá a földön fekvő és összefüggéstelenül beszélő vétkes sofőrre.
HVG