Hírkategória - Tesla
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Hosszú ideig tartó viszgálat eredményeit tette közzé az USA közlekedésbiztonsági hivatala, amely szerint a Tesla vezetéssegítő rendszere, az Autopilot több közúti balesetben is a kiváltó okok között szerepelt. The post Balesetek százai köthetőek a Tesla Autopilot-hoz first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Belföld Európai turné keretein belül érkezik hazánkba is hivatalosan egy Cybertruck, jelentette be nemrég a Tesla. The post Magyarországra jön a Cybertruck first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://drivemebaby.hu/ Technika A Tesla ma bejelentette, hogy az elkövetkező hetekben bemutatja a Cybertruckot a kijelölt európai helyszíneke Ez a cikk Budapestre érkezik a Tesla Cybertruck! ezen a weboldalon jelent meg először: Drive Me Baby.
Drive Me Baby
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Igazi munkamániásként teljes életvitelét átalakította egy amerikai férfi autógyári munkája miatt, de most egy e-mail üzenettel elküldték The post Csak a munkának élt, mégis kirúgták az autógyártól first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel – jelentette az állami televízió. Musk vasárnap találkozott Zsen Hung-pinnel, a kereskedelmi tanács vezető tisztségviselőjével, aki egyúttal a napokban megnyitott pekingi autókiállítás főszervezője is, majd fogadta őt […] A Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Nem arattak osztatlan sikert a Tesla első reklámjai, legalábbis Elon Musk tetszését biztosan nem nyerték el. Mindenkit kirúgott a marketingosztályról a vezérigazgató. The post Kirúgta az összes marketingesét a Tesla first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az első negyedévben 55 százalékkal csökkent a Tesla profitja a múlt év azonos időszakához képest, a részvény ára ugyanakkor több mint tíz százalékkal emelkedett a cég megfizethetőbb modellek gyártásának felgyorsítására vonatkozó bejelentése után. The post Már idén elkezdődhet az olcsóbb Teslák gyártása first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Szupersportautókhoz mérhető gyorsulásra képes a legkisebb Tesla, a Model 3 megújult kiadásának Performance változata.
Player.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Gyorsabb, erősebb, fürgébb, áramvonalasabb, feszesebb, látványosabb… Megérkezett a Tesla Model 3 Performance. The post Sportverzió készült a legkisebb Teslából first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://drivemebaby.hu/ Technika A Tesla Model 3 Performance több mint 460 lóerős, mindössze 3,1 másodperc alatt gyorsít 0-ról 100 km/h-ra, és 262 km/h a végsebessége.  Ez a cikk A legerősebb Tesla Model 3 Performance érkezik ezen a weboldalon jelent meg először: Drive Me Baby.
Drive Me Baby
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Elvileg ötvenezret kellene belőle építeni évente, de gyakorlatilag pár tucatot sem tud szállítani villanykamionjából a Tesla The post 7 éve vár Tesla kamionjaira a Pepsi, de hiába first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egyszerű hibára egyszerű válasz, a Tesla javítja a lecsúszó gázpedál borítást a Cybetruck esetén, a kérdés inkább az, hogy miért nem csinálták meg ezt már a gyártásnál The post Így javítják fél perc alatt a visszahívott Teslákat first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Megmagyarázta a Tesla, mi miatt eshetett szét menet közben a Cybertruck gázpedálja. A problémát ingyen orvosolják, igaz, nem vitték túlzásba. The post Megvan, mi okozta a Tesla életveszélyes hibáját first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.autonavigator.hu/ Technika Nem a Tesla volt az első, aki széles rétegeknek kínált elektromos autót, de a teljesítményorientált villanyautózás kétségkívül hozzájuk kapcsolható. Az
Autónavigátor
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Egyre több a probléma a Tesla szögletes pick-upjával, akár órákra is bemondja az unalmast. Ehhez pedig nem kell több annál, minthogy lemossák. The post Már a mosást sem bírja a Tesla dívája first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Két másodperc alatt százra, rekord köridő a Nürburgringen két tonna feletti négyajtóssal, kinek kell ez? The post Brutál gyorsak a prémium villanyautók, de minek? first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika Egy újraindítás megoldja a problémát, de ez öt órába telik, addig az autó használhatatlan.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika Az autóipar történetében nem először fordul elő ilyen életveszélyes baki, a Tesla Cybertruck gázpedáljának borítása lepattanhat, és ez megakaszthatja a pedált lenyomott állásban The post Széteső gázpedál miatt gyorsíthat magától a Tesla first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Technika A Tesla világszerte alkalmazottai több mint tíz százalékának elbocsátására készül. Elon Musk belső körlevélben értesítette erről a dolgozókat. The post Óriási leépítés jön a Teslánál first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika Az alkalmazottak több mint tíz százalékától készülhet megválni a Tesla vezérigazgatója. Musk költségcsökkentéssel és a termelékenység növelésével érvelt a leépítés mellett.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Technika Saját bevallása szerint a techmilliárdos utál ilyesmit tenni. The post Több ezer dolgozó kirúgására készül Elon Musk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.vezess.hu/ Külföld Egyedül beindította a Teslát, majd elütötte leendő testvérével terhes anyját egy kétéves gyerek. A nő a Teslát, a Tesla pedig a nőt hibáztatja a balesetért. The post Elütötte a kétéves gyereke, beperelte a Teslát first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://autopro.hu Technika A Model Y új változata már kapható Európában. A „Long Range Rear-Wheel Drive" változat 600 kilométeres WLTP hatótávolsággal rendelkezik, és valamivel tágasabb, mint a kisebb akkumulátorral rendelkező normál „Rear-Wheel Drive" változat.
Autopro
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Mind a három balesetben érintett jármű Tesla volt. The post Hármas Tesla-karambol történt Los Angelesben first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Technika A Reutershez eljutott vállalati levelezések szerint a Tesla leállította az eddigi legolcsóbb autójának tervezését, és inkább a Robotaxi fejlesztésére koncentrál.
Mandiner