Hírkategória - IX. kerület
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A baloldalnak meg is van az új jelöltje a IX. kerületben.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld Látványberuházások helyett a IX. kerületi felújításra szoruló lakásokról kellett volna gondoskodnia Baranyi Krisztinának – véli Gegesy Ferenc.
Klubrádió
Forrás: https://magyarhang.org/ Belföld Valóságos állóháború alakult ki Baranyi Krisztina polgármester és a helyi képviselők között a IX. kerületben. De mi a konfliktus oka, és ki áll kinek a pártján?
Magyar Hang
Forrás: https://infostart.hu/ Belföld Baranyi Krisztina újrázni kívánó kerületvezető már reagált is a bejelentésre.
Infostart
Forrás: https://24.hu/ Belföld Baranyi Krisztina újabb kihívót kapott. The post Gegesy Ferenc volt polgármester is elindul a választáson Ferencvárosban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Ferencváros volt SZDSZ-es polgármesterét, Gegesy Ferencet indítja közös jelöltként az önkormányzati választáson a DK és az MSZP. Ezzel újabb pofont kapott Budapest hercege, Karácsony ugyanis korábban kijelentette, hogy Baranyi Krisztinát támogatja a kerületben. Nem jött össze az összefogósdi az ellenzéknek a IX. kerületben. A DK és az MSZP ugyanis elfordult Karácsony Gergelytől és az általa […] A A DK és az MSZP ráindítja a Karácsony által támogatott Baranyi Krisztinára Gegesy Ferencet bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Gegesy Ferenc 1990 és 2010 között volt a IX. kerület polgármestere.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A PestiSrácok.hu Mi kérdezünk című műsorában jelentette be Gyurákovics Andrea, a Fidesz IX. kerületi frakcióvezetője és kerületi elnöke, hogy Ferencvárosban ő lesz a Fidesz jelöltje és várhatóan a több, egymással hadakozó baloldali polgármester-aspiráns ellenfele. Gyurákovics a műsorban kifejtette, hogy az elmúlt négy és fél év katasztrofális volt a kerület szempontjából, hiszen hiába lett volna meg […] A Gyurákovics Andrea lesz a Fidesz ferencvárosi polgármesterjelöltje! – Mi kérdezünk bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld A párt szerint Baranyi becsapta a választókat, így a 2019-es ferencvárosi előválasztás tisztasága is megkérdőjelezhető. The post A Jobbik NERencvárost kiállt és Baranyi Krisztina lemondását követeli first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Egy, a IX. kerületben terjesztett szórólapról derült ki, hogy hol folytatja az a két önkormányzati képviselő, akik csütörtökön kiléptek a Momentumból.
HVG
Forrás: https://444.hu/ Belföld Pedig a főpolgármester a regnáló kerületvezetőt támogatja. Szakadár momentumosok, NER-vád, DK-MSZP-Párbeszéd-Jobbik-tengely és megannyi más. A ferencvárosi politika nagy napja volt pénteken és még hol a vége!?
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld Védelmébe vette a IX. kerületi polgármestert, akit Varga Judit volt férje kollaborálással vádolt meg.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Takács Krisztián és Takács Zoltán fájlalja, hogy a Momentum mindenben támogatja Baranyit, aki szerintük a NER-hez is kötődik. The post Baranyi Krisztina miatt kilépett a Momentumból a párt két IX. kerületi képviselője first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld A tudósításból többek között kiderül, hogy Baranyi Krisztina polgármester személyes bosszúhadjáratot indított a vele együttműködni nem hajlandó ellenzéki képviselők ellen.
Hír TV
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Nagyon intenzív és konstruktív együttműködés volt a főváros és a XIX. kerület között az elmúlt időszakban – mondta Karácsony Gergely főpolgármester sajtótájékoztatón.
HírKlikk
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Tűz keletkezett a vasúti sínek mellett, a főváros IX. kerületében, a Koppány utca valamint a Külső Mester utca közelében.
Blikk.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld A hatóságok már a helyszínen vannak.
Origo
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld A XIX. kerület a legolcsóbb, az I. kerület pedig a legdrágább.  (Gazdaság)
Népszava
Forrás: https://telex.hu/ Belföld A legolcsóbbnak számító XIX. kerületben viszont 558 ezer volt az átlagos négyzetméterár.
telex
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Az elsőrendű vádlott azzal érvelt, hogy amikor ez történt, olyan közhangulat uralkodott, amelyben a kormánypárti szavazók döntő többsége egyetértett a cselekménnyel, és Bayer Zsolt is le akarta dönteni a szobrot.
HVG
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Több mint 40 millió forintos közbeszerzési büntetést kapott Ferencváros önkormányzata - mondta a HírTV-nek a IX. kerület fideszes frakcióvezetője.
Hír TV
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Az Ecseri út érintett szakaszán forgalomkorlátozásra lehet számítani.
telex
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Lemondott a két társelnök, Kovács Gergely és Döme Zsuzsanna. Kovács vasárnap délután jelentette be, hogy nem indul az önkormányzati választáson, mert pártja nem támogatta az előválasztást– számolt be a Mandiner. A párt társelnöke, Döme Zsuzsanna (Suzy) is lemondott, ami óriási érvágás lehet a IX. kerületben láthatóan a hagyományos pártok nélküli indulást fontolgató Baranyi Krisztina számára. […] A Lemondott a Kétfarkú Kutyapárt vezetősége bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld A 2019-es előválasztáson még őt indították Baranyi Krisztina ellen.
444
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Populista, autokrata vezetőnek tartja Baranyi Krisztinát és reméli 2024-ben leválthatják -jelentette ki a Párbeszéd ferencvárosi képviselője. Árba Péter a HírTV-nek elmondta: az ellenzéki pártok csalódottak, amiért Baranyi Krisztina kihátrált a közös indulásból.
Hír TV