Hírkategória - Bulvár
Hírek a mai napon: 17 db
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A mai napig mintegy négyszázezren játszanak az egyik legjobb horrorjátékkal, amit most bárki nagyon olcsón szerezhet be.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód A Femcafe.hu pénteken a Magyarország Szépe – Miss World Hungary castingján járt, ahol a két versenyigazgató többek között arról is beszélt, hogy milyen új változást eszközöltek a verseny során.
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Janicsák Veca régi vágya vált valóra, szeptember óta a Szegedi Tudományegyetem pszichológia szakára jár. The post Pszichológusnak tanul Janicsák Veca first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Feszültségből nem maradt hiány a TV2 népszerű sorozatának második évadjának zárójeleneteiben. Az egyik főszereplőre börtön, míg a másikra halál várt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Janicsák Veca hisz az életen át tartó tanulásban, így 34 évesen örömmel ült vissza szeptemberben az iskolapadba, miután tavaly felvették a Szegedi Tudományegyetem államilag finanszírozott pszichológia szakára. Az énekesnőnek régi vágya vált valóra ezzel, és a mindennapokba is könnyen be tudja illeszteni a vaskos kötetek tanulmányozását.
Blikk.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Gazdaság Míg más gazdák és növénytermesztők megfeszülnek azért, hogy a földjüket, üvegházaikat, növény- és állatállományukat kellőképpen érdekesen mutassák be, hogy a TikTok és a Youtube algoritmusa felkapja azokat és pénzt tudjanak keresni velük, addig egy óvodás gazda mindenkit maga mögé utasítva tarol a közösségi oldalakon. The post A gazdálkodó kisfiúnak több mint egymillió követője van appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Lógott már kényszerzubbonyban fejjel lefelé lángoló kötélen, húzták át hajó alatt a Balatonban és szabadult ki felrobbanó autóból – Németh Gábor ezúttal azonban minden eddigi mutatványán túltett.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nem volt könnyű sikert aratni a hölgyek körében az ország legnépszerűbb fiúegyüttesének tagjaként: erről vallott Kecskés Tibor "Kefir", a V-Tech frontembere. Az énekes és barátja, Szamóca 1998-ban írt alá több éves szerződést az egyik legnagyobb lemezkiadó céggel, és bár a filmekben ilyenkor az a rész jön, amikor a sztárok egyetlen csettintésre bármit és bárkit megkaphatnak, a valóság egészen más.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Szinte hihetetlen, de a gyönyörű, spanyol színésznő, Penélope Cruz már az ötvenedik születésnapját ünnepli április 28-án. A világsztár azonban azt állítja, sosem volt még ennyire békében önmagával, és a kerek évfordulón hatalmas bulit csap.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Lezajlott a 2024-es Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A versenyzők között egy ismerős arc is feltűnt: Kozelkin Natalia nemrég még Jákob Zoltán kegyeiért szállt ringbe a TV2 Nagy Ő című műsorában.
Femcafe
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Visszatér a nyilvánosság elé a rákkezelésen átesett III. Károly király. The post Újra munkába áll Károly király a rákkezelés után first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Michael Jackson három gyermeke, Prince, Paris, és Bigi, az egész életüket a reflektorfényben töltötték, bár van köztük olyan, aki nagyon nem kér belőle.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Életműdíjjal tüntette ki a Magyar Mozgókép Fesztivál Piros Ildikót. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja ezt nem lezárásnak tartja, mert az életművében vannak még kinyitandó ajtók. Szeretné megélni például, hogy lássa, az unokái milyen úton indulnak el az életben.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Hazaérkeztek a forgatásról az Ázsia Expressz versenyzői. Tilla mesélt a játékról. The post Tilla az Ázsia Expressz után: Buci az én testvérem lett first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Különköltözött Marics Peti és Valkusz Milán, előbbi beszélt arról is, hogy kemény menetelésben van. The post Marics Peti: Azt csinálom, amit a kicsi Peti annak idején megálmodott first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Beleuntak a celeblétbe, kipróbálják magukat a politikában – Kammerer Zoltán polgármesterként, Nagy Ervin ellenzéki támogatóként igyekszik változást elérni. The post 5 sztár, aki a politikában találta meg a helyét first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit minden bizonnyal sok testvérpár megirigyelhet!
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nyolc hónappal a halála után örök nyugalomra helyezték Koltai János feleségét. Papp Éva hamvait mindössze a színész jelenlétében, mindenféle szertartást mellőzve engedték le a családi sírba Ádándon. A Szomszédok című legendás sorozat egykori sztárja azóta is gyakran kilátogat a temetőbe, hogy mindig vigyen friss virágot neje sírhantjára.
Blikk.hu
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Hamarosan minden párnak el kell döntenie, marad-e jelenlegi férjével, feleségével, vagy inkább külön folytatja útját. Ehhez azonban kapnak egy kis egyedül töltött időt, hogy magukban ébredjenek rá arra, valójában mire van szükségük. Az eddig együtt
Nuus
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Krausz Gábor és Tóth Gabi fontos szerepet kapott ezen a listán, amin idén valószínűleg Mikes Anna is előkelő helyen fog szerepelni. Zakatolt a bulvár, és az embereket nagyon lekötötte a sztárséf és az énekesnő válása.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Joe Biden őszintén megnyílt a mentális egészségével folytatott küzdelméről: elárulta, hogy egy különösen rossz pillanatában, amikor két szerettét egyszerre veszítette el, a legsötétebb gondolatok is megfordultak a fejében.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Stílust váltott Csemer Boglárka. A 2015-ben az Eurovíziós Dalfesztiválon hazánkat képviselő énekesnő népzenei formációt hozott létre egy koreai fellépésre. Történt ugyanis, hogy a Boggie művésznéven fellépő sztárt meghívták Szöulba, ahol a szervezők azt kérték tőle, olyan dalokkal készüljön, amelyekben a magyar zenei hagyományok is fellelhetők. Bogi és társa, Petruska András egy népdalokból álló műsorral érkezett az ázsiai országba, ahol akkora sikert aratott, hogy a formáció Hunclorique néven folytatta.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás 35 év után ölték meg – és ezzel együtt írták ki a sorozatból – a Simpson család egyik ikonikus karakterét. Larry Dalrympl, a kocsma állandó vendége úgy halt meg, hogy azt csinálta, amit a legjobban szeretett: addig iszogatott Moe bárjában, míg egyszer csak elhunyt.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Nem akármilyen emléket osztott meg a közösségi oldalán Palácsik-Ráthonyi Tímea.
Blikk.hu
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Kautzky Armandot a legtöbben elképesztő szinkronszínészi és színművészi tehetségéről ismerik, ezúttal viszont a Magyarország Szépe verseny zsűritagjaként is találkozhatunk majd vele.
Femcafe
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás A Follow The Flow énekesének, Szakács Gergőnek februárban született meg az első gyermeke, aki az énekes tervei szerint hamarosan felveheti a keresztséget.
Blikk.hu