Hírkategória - Puskás Akadémia
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A Puskás Akadémiáról, Orbán Viktorról és Magyar Péterről is beszélt a nagyvállalkozó.
Magyar Nemzet
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 30. fordulójának nyitómérkőzésén a remek formában lévő Puskás Akadémia Zalaegerszegre látogatott. Eleinte a felcsútiak, majd a ZTE […] A Zalaegerszegen szakadt meg a Puskás Akadémia remek sorozata bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.hatharom.com/ Sport A Puskás az európai indulásért, a Zalaegerszeg pedig a szurkolókért játszhat péntek este.
Hathárom
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A mai este folyamán pályára lép többek között a Real Madrid is...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport FEHÉRVÁR FC A Nemzeti Sport a fotbolti.net nevű portálra hivatkozva arról ír, hogy Tristan Máni Orrason személyében egy 17 éves […] A Többen távozhatnak a Puskás Akadémiától, fiatal izlandit tesztel a Vidi bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Sorozatban ötödik meccsét veszítette el Bognár György csapata!
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Puskás Akadémia-Paks mérkőzéssel indult a 29. forduló az NB I-ben. Bognár György legénysége nem a legjobb hangulatban utazhatott Felcsútra, hiszen […] A Vécsei debütált, Bognár Györgyék hatalmas pofont kaptak Felcsúton bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A nap rangadója a Manchester City - Chelsea FA-Kupa elődöntő mellett várnak még ránk izgalmas mérkőzések...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport A Ferencváros bajnok lehet, az utolsó két helyezett sorsa megpecsételődhet...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Megtartották az esemény sajtótájékoztatóját...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Tovább tart az üzengetés...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Nem jelent meg a hétvégi bajnokin...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Az NB I 28. fordulójának zárómérkőzésén a sereghajtó Mezőkövesd a jelen állás szerint a 6. helyen álló Puskás Akadémiát látta […] A Tükörsimán nyert a Puskás Akadémia a kedveszegett Mezőkövesd otthonában bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Mindkét zöld-fehér csapat kiütéssel győzött...
Fociclub
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport 2019 óta szolgálja a tolnaiakat...
Fociclub
Forrás: https://nb1.hu/ Gazdaság Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga 29-31. fordulójának pontos menetrendjét: 29. FORDULÓ Április 20., szombat 14:30: Puskás Akadémia–Paksi […] A Izgalmas párharcok az esti műsorsávban, elkészült a 29-31. forduló menetrendje bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Mint ahogy arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia 2-1-re nyert vasárnap a Kecskemét vendégeként. A lefújás után a két vezetőedző értékelt. […] A Kecskemét: Szabó István elárulta, miért száműzték a fiát a keretből – reakciók bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Sport A Puskás Akadémia hátrányból fordítva 2-1-re győzött a Kecskemét otthonában az NB I 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. A vendégek ezzel […] A Nagyot fordított Kecskeméten a Puskás Akadémia bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://index.hu/ Sport Hátrányból fordított, öt meccs után nyert a felcsúti focicsapat.
Index
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Nagy Zsolt a szépségdíjas találattal üzent Marco Rossi szövetségi kapitánynak.
Origo
Forrás: https://www.fociclub.hu/ Sport Manchester United - Liverpool és Rangers - Celtic a mai nap "főmenüje"
Fociclub
Forrás: https://mandiner.hu/ Sport A Puskás Akadémia vezetőedzője az NB I csúcstartója: 2019 nyara óta irányítja a felcsúti együttest.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Sport A Fradi sorsolása a Magyar Kupában nem volt irigylésre méltó, hiszen a Puskás Akadémia után a Debrecent, a négybe jutásért pedig a Diósgyőrt kapta a magyar bajnok. Ezt a meccset is idegenben játszotta a Ferencváros és nem hagyott sok lehetőséget a miskolciaknak, akiket végül 2-0-ra vertek meg, és ezzel ismét egy lépéssel közelebb kerültek a […] A Magabiztos játékkal jutott a Magyar Kupa elődöntőjébe a Diósgyőr otthonában aratott győzelem után a Fradi bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nb1.hu/ Sport Mint ahogy arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia és a Fehérvár péntek este 0-0-s döntetlent játszott egymással az NB I-ben. A […] A A fél év után újra kezdő Fiola őszinte szavai – reakció bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://liner.hu/ Sport Több nagy lehetősége is volt a Puskás Akadémiának a Fehérvár ellen, de hiába, mert a kapus rendre a helyén volt. The post Videón a Videoton kapusának parádés védései a Fehérvár ellen first appeared on Liner.hu.
Liner.hu