Hírkategória - Fekete-Győr András
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Már Varga Judit volt férje szerepel a Dead Kennedystől lopott hirdetések online verzióiban.
telex
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A Momentum Mozgalom csak a kártékonyságában hasonlít a hosszú szenvedés után másfél évtizede kimúlt SZDSZ-hez, értelmiségi holdudvaruk nem mérhető össze. Még a boldogult Jobbik is izmosabb értelmiségi hátországot tudott felmutatni, mint a nómenklatúra unokák pártja, akik úgy látszik nem vegyültek családilag a szakértelemmel, sőt messze elkerülték még a kommunikációs szakembereket is. A Momentum már évek […] A Kocsmai igazságok: most úgy tűnik, hogy a Donáth Anna által vezetett Momentum lesz Magyar Péter első áldozata bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Fekete-Győr András a közösségi oldalán reagált a plakát megváltoztatására.
Blikk.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld És egyben üdvözölte a klubban Magyart.
444
Forrás: https://168.hu/ Belföld A CÖF már rá is tette a Dead Kennedys punkeggyüttestől lopott dollárbaloldalos hirdetésére Magyar Pétert.
168
Forrás: https://hvg.hu/ Belföld Nem lehet mondani, hogy ne reagálnának gyorsan az aktuálpolitikai eseményekre.
HVG
Forrás: https://24.hu/ Belföld Rekordidő alatt kötött ki Gyurcsány Ferenc mellett. The post Magyar Péter váltotta Fekete-Győr Andrást a CÖF dollárbaloldalizó reklámjában first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Belföld Kis fáziskéséssel érzékelte a fideszes álcivil szervezet, hogy immár Magyar Péter az új főgonosz, gyorsan össze is gyurcsányozták egy kicsit. (Belföld)
Népszava
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az álcivil szervezet óriásplakátjain még Fekete-Győr látható, a netes reklámszpotokban már „egy újabb dollárbaloldali politikus”.
444
Forrás: https://hirklikk.hu/ Belföld Ismét ellepték az utcákat a politikai hirdetések, ezúttal nem kék, hanem fehér plakátokkal rondították tele az országot. Az elkövető a magát függetlennek mondó, ám a kormányt minden körülmények között maximálisan támogató CÖF-CÖKA. Ők rendelték meg azokat a plakátokat, amelyeken a „Négyek bandája”, Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter egymás mellett látható. A feliratot – Megvették őket kilóra - saját ötlet híján Orbán Viktor március 15-i beszédéből kölcsönözték. De nemcsak a miniszterelnöki mondatot nyúlták le a nemzet legjobbjai, képi megjelenítésként egy amerikai punk együttes fotóját is lekoppintották.
HírKlikk
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Jobban tette volna, ha csendben marad.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Jobban tette volna, ha csendben marad.
Magyar Nemzet
Forrás: https://telex.hu/ Belföld Deutsch Tamás áskálódást, Fekete-Győr András elvonási tüneteket emlegetett az Országgyűlés EU-ügyi bizottságában, ahol egy Telex-cikktől egy e-rollerig szinte minden előkerült.
telex
Forrás: https://index.hu/ Belföld Csak szerinte nem az a lufi pukkadt ki, amelyről a miniszter beszélt.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Az előválasztások és a Fidesz mellett a Momentum korábbi elnöke nemcsak a K. Endre-botrányról, de Magyar Péterről is beszélt.
Mandiner
Forrás: https://mfor.hu/ Belföld Az EP- és az önkormányzati választások közeledtével pár napja kikerült a kormány új tacepaója, amelyen Gyurcsány Ferenc, Fekete-Győr András, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter látható. A photoshopolt képen a négy politikus mellén dollárjel virít, a plakát címe: Megvették őket kilóra. Hogy mennyire sérti a személyiségi jogaikat, az érintettek mondják el, a TASZ jogásza pedig szakértőként kommentálja a jelenséget.
Mfor
Forrás: https://index.hu/ Belföld A Momentum politikusa úgy érzi, lejárató kampány folyik ellene és az ellenzéki politikusok ellen.
Index
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Vasárnap este az egész ország egy emberként szurkolt a televízió előtt Szoboszlai Dominiknek és csapatának, ugyanis az angol labdarúgó Ligakupa után az FA-kupát is szertette volna elhódítani az idén a Liverpool. Ehhez a negyeddöntőben a Manchester Unitedet kellett volna legyőznie Szoboszlai Dominik csapatának idegenben. A Manchester United azonban hosszabbításban megverte 4–3-ra a Liverpoolt, így a […] A Fekete-Győr András nagyon örült, miután megverték Szoboszlaiékat bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld A kormány narratíváját támogató plakátokra Fekete-Győr András, Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter fért fel. A felirat: "Megvették őket kilóra".
Klubrádió
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Gyurcsány Ferenc egy videóval állt elő, amiben azt sérelmezi, hogy párttársát Varju Lászlót elítélte a bíróság, ahogyan Fekete-Győr Andrást is. A DK elnöke szerint ők ugyanis ártatlanok, koncepciós perek zajlanak ellenük. A Fidesz frakcióvezetője szerint pedig Gyurcsány megkezdte a bűncselekményekkel vádolt embereinek a mosdatását és azzal vádolja ellenfelét, amit ő követett el.  Kocsis Máté ugyanakkor […] A Kocsis Máté: A DK elnöke ma megkezdte a bűncselekményekkel vádolt embereinek a mosdatását bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Belföld Varjú László és Fekete-Győr András bírósági ítélete szerinte nem az első, és nem is az utolsó. The post Újabb eljárások jönnek ellenzéki politikusok ellen, állítja Gyurcsány rendőrségi embereire hivatkozva first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Fekete-Győr András és Varju László még mindig nem mondott le.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Varju László és Fekete-Győr András még mindig parlamenti képviselők, nem vállaltak felelősséget – hívta fel a figyelmet a nagyobbik kormánypárt.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Belefér a véleménynyilvánítás szabadságába – így kommentálta a Párbeszéd politikusa Fekete-Győr András akcióját, amikor a momentumos képviselő az intézkedő rendőrök felé dobott egy füstgyertyát.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Zsigmond Barna Pál (Fidesz) emlékeztetett: február 22-én a Fővárosi Ítélőtábla garázdaság és választás rendje elleni bűntettben jogerősen, testi sértés bűntettében pedig első fokon bűnösnek találta Varju László DK-s képviselőt. A kormánypárti politikus szerint megengedhetetlen, hogy a jogerős ítélet kihirdetése után 11 nappal a köztörvényesen elítélt Varju László még mindig a Ház padsoraiban ül, és felveszi […] A Fidesz: Varju László és Fekete-Győr András távozzon a közéletből bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok