Hírkategória - Vajna Timi
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Andy Vajna özvegye egy pár napja Magyarországon tartózkodik. Vajna Timi egyik első útja ahhoz a reflexológiával foglalkozó testvérpárhoz vezetett, akiknek az édesapja az a Vargha Zoltán, akiről kiderült, hogy nincs is doktori címe és aki Bajor Imrét ciánnal "gyógyította".
BorsOnline
Forrás: https://nlc.hu/ Belföld Kiderült, mennyit kér érte a tulajdonos, Gattyán György. The post Árulják Andy Vajna egykori budai luxusvilláját first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Vajna Tímea vallomásából kiderült, hoszteszként közvetítették ki Andy Vajnának. Azt is elmondta, mit kellett tennie pénzért cserébe.
Femina
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Újra előtérbe került az úgynevezett „dubajozós lányok” pere a csütörtöki tárgyalás miatt, amin végül Kulcsár Edina nem jelent meg a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyben Hódi Pamela már részletes tanúvallomást tett 2023 májusában. Ma pedig az is kiderült, hogy Vajna Tímeát az ügy vádlottja közvetítette ki annak idején először a hollywoodi sztárproducernek, Andy Vajnának, mint hosztesz.
Blikk.hu
Forrás: https://cosmopolitan.hu/ Életmód Hosszú évek óta folyik a per a dubajozós lányok közvetítőjének az ügyében, most kiderült, Vajna Tímea is kapcsolatban állt az egyik vádlottal. 
Cosmopolitan
Forrás: https://168.hu/ Szórakozás Vajna Tímea vallomásából döbbenetes dologra derült fény.
168
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Döbbenetes dologra derült fény szerdán délelőtt a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. A K. Zoltán és társai, P. Szilvia és Sz. Vivien ellen kerítés vádjával folyó perben felolvasták ugyanis Palácsik Tímea vallomását, amelyet az azóta már kétszer férjez ment egykori modell még akkor tett az ügyben, amikor a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna menyasszonya volt.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Sarka Kata és Vajna Timi újra találkoztak egymással, miután Timi nemrég ismét Magyarországra utazott. The post Újra találkozott Sarka Kata és Vajna Timi, rendkívül csinosak (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Nagymamája kezét fogva küldött szomorú és megható fényképet Vajna Tímea, aki szemmel láthatóan nehéz napot él meg. The post Kórházból jelentkezett be Vajna Tímea first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Vajna Timi aggasztó fotót osztott meg a közösségi oldalán szombat délelőtt: a képen szeretett nagymamája kezét szorítja, láthatóan egy kórházból.
Blikk.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Nagyon nehéz most a családnak.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Az özvegy a kórházból jelentkezett.
Origo
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Vajna Tímea nem tagadta, hogy egy kicsit el akart menekülni minden elől. Igazi luxuskörülmények között töltődött fel Andy Vajna özvegye.
Femcafe
Forrás: https://nuus.hu/ Szórakozás Menekülés a fájdalom elől – írta az Instagram-sztorijában megosztott fotó mellé, amely egy Santa Barbarában található luxusszálloda egyik szobájának óceánra néző erkélyén készült, amelyért a hotel hivatalos oldalán elérhető információk szerint
Nuus
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Az év elejét még nagyon optimistán és bizakodva kezdte Vajna Tímea. Ám legutóbbi bejegyzése arra utal, nem minden úgy alakult, ahogy azt szerette volna.
Blikk.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Ismét beengedett bennünket Vajna Timi a kulisszák mögé, és láthatjuk, milyen egy reggel a szép otthonukban az USA-ban. The post Ilyen egy cicás reggel Vajna Timiéknél (videó) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Andy Vajna özvegye végső elkeseredettségében a neten kért segítséget. Vajna Timi otthonát ugyanis megeszi a penész.
BorsOnline
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás Egyre nagyobb a baj.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Szórakozás Az élet a híreseknek és gazdagoknak sem egyszerű.
BorsOnline
Forrás: https://www.blikk.hu/ Tudomány Elkeserítő állapotok fogadták Vajna Timit, amikor a New York-i vakációja után hazatért az otthonába. Kaliforniában az elmúlt egy hónapban heves esőzések pusztítanak, az állam több részében evakuálni kellett a lakosságot földcsuszamlás veszélye miatt. Jóllehet Tímea nem a veszélyeztetett részen él, hanem Beverly Hillsben, az időjárás az ő luxusotthonát sem kímélte.
Blikk.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Szórakozás Vajna Tímeának nagyon nehéz megküzdeni a tériszonyával, ám New York-i útján sajnos kénytelen volt szembenézni a legnagyobb félelmével.
Blikk.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Szórakozás New Yorkban volt egy ijesztő élménye.
Origo
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Csodálatos a kilátás Vajna Timi ablakán keresztül New Yorkban, ahol mint tudjuk, soha nem áll meg az élet, egy pillanatra sem. The post Ezt látja Vajna Timi az ablakából New Yorkban (fotók) first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://liner.hu/ Szórakozás Úgy tűnik, a tavaly októberben meghirdetett impozáns ingatlan valóban elkelt. The post Eltűnt az ingatlanportálról Vajna Tímea budai luxusvillájának hirdetése first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Belföld Úgy tűnik, elkelt Vajna Tímea II. kerületi luxusvillája, legalábbis az 1,3 milliárd forintért árult ingatlan hirdetése eltűnt.
Pénzcentrum - Otthon