Hírkategória - Tyson Fury
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fury úgy érzi, május 18-a lesz a koronázó pillanata, és az esélye, hogy bebizonyítsa, ő a történelem legnagyobb nehézsúlyú bajnoka.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Az óriási dumás Fury ezúttal sem fogta vissza magát.
Player.hu
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Fury legutóbbi, Francis Ngannou elleni mérkőzésén nem tudott maradandó teljesítményt nyújtani.
Sport365
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport Az angol bunyós és Olekszandar Uszik is gőzerővel készül a májusi összecsapásukra. Még az is lehet, hogy ezúttal tényleg lesz meccs.
Origo
Forrás: https://gamepod.hu/index.html Sport A méltán népszerű Ion Fury folytatás a tervek szerint jövő hónapban debütál.
Gamepod.hu
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Francis Ngannou keményen beszólt Tyson Furynek az Anthony Joshua mérkőzés sajtótájékoztatóján. Azt ígérte,…
TotalDamage
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Tyson Fury megjelölte azt a három embert, akivel szeretne összecsapni a közeljövőben, többek között…
TotalDamage
Forrás: https://player.hu/ Sport Eredetileg február 17-én rendezték volna meg az év legjobban várt bokszmeccsét, de egy sérülés miatt Fury visszalépett. Most kiderült az új dátum.
Player.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A nehézsúly jelenlegi két legjobbja a vitathatatlan bajnoki címért küzd majd meg egymással.
Origo
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Nem kellett sokat várniuk a rajongóknak.
Sport365
Forrás: https://player.hu/ Sport Tyson Fury csúnyán megsérült, így két héttel a meccs előtt lemondta az Olekszandr Uszik elleni címegyesítő világbajnoki meccset.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Sport Edzésen szakadt fel a szemhéja a brit bunyósnak. The post „Le vagyok sújtva, mert nagyon sokáig készültem erre a meccsre” – Fury sérülése miatt megint elhalasztják a bokszrajongók álommeccsét first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Offolva van az elmúlt idők egyik legjobban várt bokszmérkőzése. Tyson Fury sajnálatos módon akkorát…
TotalDamage
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Próbálják menteni a helyzetet.
Sport365
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Ez nagyon nem jó hír.
Sport365
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Minden idők egyik legjobb ökölvívó mérkőzést népszerűsítő trailere (Ngannou vs Fury) után egy teljesen…
TotalDamage
Forrás: https://player.hu/ Sport Az ukrán világbajnok csak magával foglalkozik.
Player.hu
Forrás: https://esport1.hu/ Sport Lehet, hogy a hollywoodi hírnév tette az M4A3E8 Fury népszerűvé, de az „Easy Eight” fontos szerepet játszott a szövetségesek győzelmében a második világháború végén.
Esport1
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport A "Predátor" úgy gondolja, ki fogja ütni Anthony Joshuát. 2024 még csak pár napja kezdődött el, de már…
TotalDamage
Forrás: https://www.focitour.hu/ Sport Olvasási idő: 3 perc 2024 februárját nagybetűkkel jegyzik majd az ökölvívás történetében. A ringben Fury és Usyk néz szembe egymással, a győztes pedig e királyi sportág abszolút bajnokának mondhatja majd magát. Kövesd közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg. Facebook – Instagram – TikTok Történelmi párharc előtt a bokszvilág 2024. február 17-én a szaúd-arábiai RijádOlvass tovább The post Fury vs. Usyk: Történelmi bokszmérkőzés Szaúd-Arábiában appeared first on FociTour.
FociTour.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A brutális erejű korábbi UFC-bajnok ellen senki nem mehet biztosra.
Origo
Forrás: https://totaldamage.hu/ Sport Tyson Fury után AJ-vel csap össze legközelebb a "Predátor". Nem sokkal szombat éjfél után óriási hír…
TotalDamage
Forrás: https://24.hu/ Sport Szerencsés helyzetben voltak 2023-ban a bokszrajongók, ugyanis több, régóta várt eseményt is sikerült megrendezni, még úgy is, hogy Tyson Fury és Olekszandr Uszik ütközete 2024-re csúszik. Volt nagy hazatérés, igazi slágermeccs, és az is egyértelművé vált, ki most súlycsoportoktól függetlenül a legjobb ökölvívó a világon. The post Rablás fényes nappal, a király hazatért – ezek voltak az év bokszmeccsei first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Sport Most már bánja az élvezeteket.
BorsOnline
Forrás: https://sport365.hu/ Sport Krassyuk nyitott Wilder ellen, de figyelemmel kíséri ellenfeleinek teljesítményét.
Sport365