Hírkategória - Tinder
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Több tízmillió forintnak megfelelő összeggel rövidítette meg a mit sem sejtő nőket. The post Nagy összegű kölcsönöket vett fel áldozatai nevére a Tinder brit ragadozója first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika Az itthon is népszerű alkalmazások közül nem sok büszkélkedhet korrekt adatvédelmi megoldásokkal. The post Kiderült, melyik a legkevésbé biztonságos randi alkalmazás first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Rafinált módszerekkel szédítette a párkapcsolatra vágyó nőket. The post Tízmilliókkal vert át nőket a „Tinder-csaló” Gergő first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.bien.hu/ Technika Egy olyan korban, ahol egy szempillantás alatt döntjük el, hogy Tinderen jobbra vagy balra húzunk valakit, álszerénység lenne azt állítani, hogy csak a belső tulajdonságok alapján választunk párt. Íme tíz ok, ami miatt igenis fontos, hogy néz ki a partnerünk.
Bien
Forrás: https://divany.hu/ Technika Ma jobbra vagy balra húzzuk a lehetséges párjelölteket, VIII. Henrik angol király portrékat festetett a kiszemelt menyasszonyjelöltekről.
Dívány
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A kiskorúakra is veszélyes az a szexpartner-kereső, amelyre Magyar Péter regisztrált – írja a Tűzfalcsoport. A blog ezen a ponton felidézi a HVG egy korábbi cikkét, amely szerint kiskorúak miatt szállt rá a Tinderre a brit kormány. Ennek kapcsán a Sunday Times közérdekű adatigénylésre hivatkozva azt írta: Nagy-Britanniában 2015 óta nem kevesebb mint harminc kiskorút erőszakoltak meg, […] A Magyar Péter jachtal nyomul a Tinderen, élvezi a luxuséletet Varga Judit volt férje bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Élvezi a luxuséletet Varga Judit volt férje.
Magyar Nemzet
Forrás: https://index.hu/ Technika
Index
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Nick Árpádra 70 fölött talált rá a szerelem újra, nem is akárhol: új párjával a Tinderen ismerkedett meg, ám kapcsoltuk egyáltalán nem mondható egyszerűnek, hanem egy igazi se veled, se nélküled románcról van szó.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Egy éve szerelmes az erőemelő, de igen viharos a kapcsolata. The post A Tinderen jött össze a párjával a 71 éves Nick Árpi first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Technika Jelenleg sincs együtt a még férjnél lévő nővel. The post Nick Árpi a Tinderen ismerte meg párját: Az elmúlt egy év alatt tízszer szakítottunk first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.origo.hu/ Sport A Tinderen ismerte meg a nőt.
Origo
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Technika Csak a Borsnak mesélt a szerelmi életéről az erőember.
BorsOnline
Forrás: https://wmn.hu/ Technika A WMN-csapatban többen is online társkeresőn találtak rá a szerelmükre – és olyan is akad, aki bár szórakoztató emlékeket köszönhet a műfajnak, végül nem ott várta a nagy Ő. Mindannyiunknak vannak rettenetes randisztorijaink, ám azt nem vitatjuk: még akkor is rengeteg pozitív hozadéka lehet a Tinder–Bumble-tengelynek, ha végül nem ott talál rád a szerelem.
WMN
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Vannak, akik párkereséskor nem teljesen őszinték, és ilyen csalókba bárki belefuthat. Íme pár történet okulásképpen. The post Nem zavar, ha alacsony vagy, ha gyerekeid vannak, csak ne hazudj! – Randevúk, amiknek csúnya csalódás lett a vége first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Az egykori Nagy Ő megszólalt az ügyben. The post Noszály Sándor feltűnt a Tinderen first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Noszály Sándor egy társkeresőn tűnt fel.
Blikk.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A zsidó párját kereső Noy Leyb antiszemitizmussal vádolja a társkereső alkalmazást. A Minden indoklás nélkül törölte a Tinder egy gázai IDF veterán profilját bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://femina.hu/ Technika Makány Márta a Palikék Világa by Manna vendégeként számolt be arról, hogy új párja van. Így ismerkedtek meg a neten.
Femina
Forrás: https://www.blikk.hu/ Technika Tinderen találta meg párját Makány Márta! A divattervező a Palikék Világa by Manna Három Igazság című adásában mesélt az online társkeresés nehézségeiről. Makány azt is bevallotta, hogy bár nem tartja magát tökéletesnek, azért van önbizalma.
Blikk.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Technika Az online randiappokon írásban könnyű előadni a hősszerelmest, de vajon mennyi igaz abból, amit írnak egymásnak a párkereső emberek? The post Igaz szerelem vagy átverés: legyél élő hazugságvizsgáló a Tinderen! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Technika Ezek voltak a hét legolvasottabb cikkei.
BorsOnline
Forrás: https://g7.hu/ Külföld Csaknem 5 milliárd dollárosra (1800 milliárd forint) nőtt az online társkereső alkalmazások piaca 2022-ben, amit toronymagasan vezet a Tinder. The post Tarolnak a társkereső alkalmazások, egyre többen hajlandóak fizetni is értük first appeared on G7 - Gazdasági sztorik érthetően.
G7.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Technika Már több egy évtizede annak, hogy hódító útra indultak az olyan társkereső alkalmazások, mint a Tinder, a Bumble vagy a Hinge. Mégis úgy tűnik, kezd kihűlni a szerelmünk az online ismerkedés ... ...
Napi.hu
Forrás: http://www.borsonline.hu/ Technika Véletlennek köszönhetően bukott le a magyar Tinder csaló.
BorsOnline