Hírkategória - CIA
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Bizonyítékok hiányában robbant ki az iraki háború, melynek hatásait máig érezzük.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Alekszej Navalnij halála után természetesen azonnal felmerült, hogy az orosz ellenzéki politikust Vlagyimir Putyin parancsára tették el láb alól, azonban mivel több jel is arra utalt, hogy az orosz elnöknek ez nem állt volna érdekében egy idő után már csak Kijev és Navalnij özvegye tartotta magát makacsul az elmélethez. Most azonban valószínűleg ők is átgondolják […] A Már a CIA szerint sem Putyin áll Navalnij halála mögött bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt – közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában. Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren. Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek […] A Szabó Tímea feljelentést tesz, amiért bőrdzsekis emberek csöveseket fizettek le, akik aztán a Párbeszéd maroknyi aktivistájára támadtak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://prohardver.hu/index.html Külföld Az ALUCIA H4A a HTPC-t építő réteg számára jelenthet ideális alternatívát.
Prohardver!
Forrás: https://index.hu/ Külföld A CIA volt elemzője helyre teszi a dolgokat.
Index
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Az izraeli és palesztin delegációk Kairóban tárgyalnak egy esetleges megállapodásról, az egyeztetéseken a CIA igazgatója, William Burns is részt vesz.
HVG
Forrás: https://www.blikk.hu/ Külföld "Közel fél évszázados tevékenységével rászolgált, hogy a hírszerzés legnagyobb alakjainak Panteonjában legyen a helye.” Ezt az amerikai hírszerzés, a CIA írta egyik tanulmányában a magyar Radó Sándorról. Az 1981-ben, 82 évesen elhunyt, térképészként és földrajz tudósként is hírnevet szerző ügynökért kilónyi aranyat adott volna a Gestapo, hiszen a Vörös Hadsereg katonai hírszerző szolgálatának (GRU) legendás mesterkéme rengeteget borsot tört Hitler titkosrendőrségének orra alá.
Blikk.hu
Forrás: https://nb1.hu/ Külföld FRANCIAORSZÁG A Ligue 1 28. fordulójában az 5. Lens otthonába látogatott a 15. Le Havre. Loic Nego a kezdőcsapatban kapott […] A Negóék fontos pontot szereztek, Kovácsék hatpontos meccset nyertek bejegyzés először nb1.hu-én jelent meg.
NB1.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld A legérdekesebb sportpillanatok között az idei elátkozott baszk országúti kerékpáros körverseny tömegbukása.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld William Burns, az amerikai hírszerző ügynökség, a CIA igazgatója Kairóba utazik a hétvégén, hogy részt vegyen az izraeli túszok kiszabadítása miatt folyó tárgyalásokban. Burns izraeli, egyiptomi és katari kollégáival találkozik, és megpróbálják előremozdítani a megrekedt fogolycserét. A Hamász tűzszünetet akar továbbra is, ám ezt Izrael elutasítja, mondván, az időt adna a terrorszervezetnek, hogy újraszervezze sorait, harcosokat […] A GEOrgPOLITIKA – Mit akarnak az oroszok Líbiában és a CIA-főnök Kairóban? bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Fény derül az amerikai kémek sötét titkaira.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Horváth József szerint nem jellemző, hogy a CIA-ügynökök felfedik kilétüket.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Horváth József, az Alapjogokért Központ biztonságpolitikai tanácsadója beszélt lapunknak a hírszerző ügynökségek módszeréről.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Ukrajna maga is egy hatalmas terrorszervezet - tette hozzá a Nemzeti Korrupcióellenes Bizottság elnöke.
Hír TV
Forrás: https://raketa.hu Külföld Az úgynevezett rektális szerszámkészlet nehéz helyzetekből segítette ki az ügynököket, de egyúttal szorult helyzetbe is hozta őket.
Rakéta
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Az amerikai kormányzati trollok kommentek hadával próbálták a kínai vezetés ellen hangolni a közhangulatot a kínai közösségi médiában.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A CÖF–CÖKA keddi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy munkacsoportot hoznak létre a külföldről finanszírozott szervezetek átvizsgálására, kiemelve az Átlátszó cégcsoportjának kapcsolatait a Soros Györgyhöz és a CIA-hoz köthető szervezetekhez. A civil szervezet a vizsgálat eredményeivel a szuverenitásvédelmi hivatalhoz kíván fordulni. Enyhén szólva is gyanúsnak nevezhető, hogy különféle külföldi álcivil szervezetek olyan magyarországi “oknyomozó” portálokat támogatnak jelentős […] A Legyen átlátható az Átlátszó – A Szuverenitásvédelmi Hivatalhoz fordul a CÖF-CÖKA bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az amerikai hírszerzés vezetői Ukrajna katonai támogatásának folytatását sürgették az amerikai Kongresszus felsőházában tartott hétfői meghallgatáson, írja az MTI. The post A CIA vezetői Ukrajna katonai támogatásának folytatását sürgették first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld A CIA igazgatója szerint történelmi hiba lenne nem támogatni Ukrajnát.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az amerikai hírszerzés vezetői Ukrajna katonai támogatásának folytatását sürgették az amerikai Kongresszus felsőházában tartott hétfői meghallgatáson. A világ erőegyensúlyában beállt változásokról a Szenátus által szervezett meghallgatáson Avril Haines, az amerikai hírszerző szervezeteket tömörítő Nemzeti Hírszerzés igazgatója arra sürgette a törvényhozást, hogy fogadja el Ukrajna katonai támogatásáról szóló jogszabályt. Robert Burns, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) […] A Az amerikai hírszerzés vezetői Ukrajna katonai támogatásának folytatását sürgették bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld „Orosz kollégámnak világossá tettem, hogy egyértelmű következményekkel járna, ha nukleáris fegyvert vetnének be” – emlékezett vissza a CIA igazgatója.
Mandiner
Forrás: https://index.hu/ Külföld Több mint egy évtizedre nyúlik vissza Kijev együttműködése az amerikai hírszerzéssel.
Index
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Az Egyesült Államok több mint egy évtizede titkos hírszerzési partnere Ukrajnának.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Ezért olyan fontos az amerikaiaknak Ukrajna.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Titkos kémbázisokat hoztak létre Ukrajnában az orosz határ közelében az amerikai CIA segítségével – ez derült ki egy amerikai lapban megjelent tényfeltáró projektből. Az anyag szerint ezeket a létesítményeket jóval a háború kezdete előtt kezdték el építeni – szúrta ki az Infostart. A The New York Times szerint az ukrán erők az amerikai szolgálat, a […] A A The New York Times azt írja, hogy a CIA 12 titkos kémbázist épített ki Ukrajnában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok