Hírkategória - Utazás
Hírek a mai napon: 11 db
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Május elsején ismét elindulnak a Zselici csühögő erdei kisvasút Almamellék és Sasrét között ingázó szerelvényei Baranyában - közölte az Almamelléki Állami Erdei Vasút fenntartója, a Mecsekerdő Zrt..
HelloVidék
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Az igazi tavasz egyik legszebb hírnöke a tulipán. Ez a csodálatos virág már a 16. század óta lenyűgöz minket, európaiakat is, ugyanis akkor érkeztek belőle hozzánk az első szálak az akkor még az Oszmán Birodalom részét képező mai Törökországból. Szerencsére a tulipánok az évszázadok során idehaza is megtelepedtek, és több olyan lelőhely is van, ahol most te is kedvedre szüretelhetsz belőle.
Bien
Forrás: https://www.bien.hu/ Életmód Ha végre itt a nyár, és meleg az idő… Te mit csinálsz? A nyaralós szezonnak még nincs vége, és bár a legtöbbször az ember pénztárcája dönti el, meddig utazhat, az ideális nyaralásról ábrándozni mindenki szeret. Te milyennek képzeled el a tökéletes vakációt? Olyannak, amilyennek a horoszkópod leírja?
Bien
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód 2023 októberében startolt el a NASA Psyche küldetése, mely már csak azért is figyelemreméltó, mert a program keretében a szakemberek egy teljesen új kommunikációs rendszert is teszteltek.
Femcafe
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt..
HelloVidék
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Egy utazás mindig rengeteg izgalmas kalandot; felfedezésre váró helyeket és különleges kulináris élvezeteket ígér, van viszont egy egészen aprócska, ám annál érdekesebb sziget, ahol a megannyi élmény mellett bizony az örök szerelem is könnyedén rád lelhet. Ez a sziget pedig nem más, mint Ciprus.
Femcafe
Forrás: https://femina.hu/ Életmód Szívszorító látni, mennyire tönkrementek ezek a magyar kastélyok.
Femina
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A vendégek száma 30, a vendégéjszakáké 25%-kal haladta meg az egy évvel korábbit.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A Pénzcentrum 2024. április 30.-i hírösszefoglalója, deviza árfolyamai, heti akciók és várható időjárás egy helyen!
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Femcafe
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Az Almamelléki Állami Erdei Vasút május 1-től ismét várja az utazóközönséget. A Zselici Csühögő a munkaszüneti napon indul és egészen őszig meg sem áll. A hat kilométer hosszú pálya lenyűgöző tájakon vezet végig, ahol megelevenedik a történelem és kézzel fogható a természet - közölte a Mecsekerdő Zrt.
HelloVidék
Forrás: https://www.acmilan.hu/ Sport Irány a San Siro és Éld át a futball csodáját!
ACMilan.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Életmód Ő már 30 éve elkezdte ezt mondogatni a barátainak, de végül nem valósította meg. Nemrég viszont Olaszországban talált egy olyan helyet, aminek pont ez volt a tematikája.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Csütörtökön hazánk nyugati, délnyugati felén-kétharmadán több helyen előfordul zápor, zivatar, északkeleten kisebb a csapadék esélye.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Életmód Egyre több elektromos jármű okoz komoly tűzeseteket, ezért a szakemberek figyelmeztetéseket adnak ki ezzel kapcsolatban.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://444.hu/ Életmód Galeana a hónap elején tűnt el Utah állambeli otthonából.
444
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A versenyt csütörtöktől vasárnapig rendezik meg idén balatonfüredi versenyközponttal.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Ezrek keresik fel továbbra is a világhírű Haiku Lépcsőt Hawaii-on, pedig az hivatalosan több mint harminc éve zárva van.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A medvecsere" oka, hogy a jelenlegi kifutó ma már nem felel meg mindenben a jegesmedvék tartásához kapcsolódó elvárásoknak.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.femcafe.hu/ Életmód Volodimir Zelenszkij vasárnap este videóüzenetében beszélt az amerikaiakkal kötött biztonsági megállapodásról. Azt emlegette, hogy minden eddiginél erősebb kétoldali megállapodást szeretnének kötni. Ukrajna eddig többek között Németországgal, Franciaországgal és Nagy-Britanniával kötött kétoldali megállapodást.
Femcafe
Forrás: https://24.hu/ Technika Nem azért, hogy pénzt spóroljon. The post Elárulta a brit férfi, miért jár majdnem minden nap repülővel dolgozni first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Május 13-19-én jön az újabb országos rendőrségi razzia a magyar utakon.
HelloVidék
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Egyre gyakoribbak a drasztikus intézkedések, amit a városvezetők hoznak a turisták számának csökkentése érdekében.
Pénzcentrum - Utazás
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság Jelentősen megemelkedett a Velencei-tó vízszintje, ami így háromszorosa a két évvel korábbinak.
Pénzcentrum - Utazás