Hírkategória - Mesterséges intelligencia
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Technika A hét legfontosabb hírei egy videóban A Weekly Fix e heti adásában szó lesz a Deadpool és Rozsomák új előzeteséről és annak titkairól, a legújabb Assassin's Creed-epizódról, no meg arról, mennyit kóstál majd itthon a Max.
IGN Hungary
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Hári Gábor AI-generált képei az úgynevezett magyar rögvalóságba helyezik a Harry Potter-sorozat karaktereit.
Qubit
Forrás: https://24.hu/ Technika Egyelőre csak teszteli a fejlesztést az Adobe. The post Itt a program, ami feljavíthatja a rossz minőségű videókat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A rapper a mesterséges intelligencia segítségével szólaltatta meg Tupacot. The post Drake új dalában Tupac hangján oltogatta kollégáját, az örökösök kiakadtak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://agroforum.hu/ Gazdaság A Debreceni Egyetem és a KITE Zrt. kapcsolata több évtizedes múltra tekint vissza, mely eddig az agrárképzés és a kutatás-fejlesztés területén volt meghatározó, mostantól pedig az IT szektorban is partnerségi viszony szövődött a két fél között. The post Együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Egyetem Informatikai Kara és a KITE Zrt. appeared first on Agrofórum Online.
Agrofórum
Forrás: https://player.hu/ Tudomány „Teréz anya harcol a szegénység ellen” – szólt a prompt, a megoldást a cikkben mutatjuk.
Player.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Külföld Közel 400, hajók között titokban lezajló rakománycserét azonosított egy brit kutató által kifejlesztett algoritmus a Kercsi-szorosban. Ilyen szoftverek segíthetnek a szankciókat megkerülő orosz árnyékflotta követésében.
Qubit
Forrás: https://player.hu/ Tudomány A mesterséges intelligencia egyre inkább a mindennapok részévé válik, és ahogyan egyre többféle célra használjuk ezt a folyamatosan fejlődő rendszert, úgy fedezzük fel magunkban is a kreativitást. Az egyik mostanában felkapott app egy zeneszerző alkalmazás, amit ezúttal a legemlékezetesebben megírt cikkeinkre eresztettük rá, és lehet, hogy elfogultak vagyunk, de szerintünk elég jók lettek a számok.
Player.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A vizsgálat mesterséges intelligenciát használ, hogy kimutassa a betegséget. The post Egy csepp vérből percek alatt kimutatja a rákot ez az új teszt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Technika Szerintetek normális az, ha férfiak egy online avatart készítenek a volt barátnőikről a szakítás után, és virtuálisan folytatják velük a kapcsolatot? Nem? Pedig ez mostanában nagyon gyakori, és van rá egy alkalmazás is, aminek az a neve, hogy “talk to your ex”, azaz beszélgess az exeddel. Vagyis lett egy újabb módja annak, hogy a mesterséges […] A Nem lesz többé nehéz a szakítás: az AI legyártja nekünk már az exünket is – Dezse Vű bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://qubit.hu/ Technika A tavaly beharangozott GraphCast után rövid időn belül a SEEDS a cég második meteorológiai megoldása.
Qubit
Forrás: https://www.vezess.hu/ Sport A Williams jelenlegi versenyzője, Logan Sargeant hamarosan mások mellett Alain Prost, Nigel Mansell és Damon Hill ellen lép pályára. The post Legendákat hívott ki a Forma-1 sereghajtója first appeared on Vezess.
Vezess.hu
Forrás: https://24.hu/ Technika A cég szerint szoftverükkel olcsóbban elkészíthető, hogy előrejelzés, mint a hagyományos módszerekkel, ráadásul akár a természeti katasztrófákat is képes lehet megjósolni. The post Időjós mesterséges intelligenciát készített a Google first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://qubit.hu/ Technika Mik most a kilátások az IT-piacon? Mitől maradnak versenyképesek a Codecool diákjai? A covid utáni leépítések nehéz helyzetet teremtettek a programozóiskoláknak is – megnéztük, hogyan vészeli át mindezt a több mint kilenc éve sikeresen működő Codecool.
Qubit
Forrás: https://24.hu/ Technika A férfi több mint ezer gyermekpornográfiát ábrázoló fotót készített képgeneráló szoftverekkel. The post Először tiltottak el egy férfit a mesterséges intelligencia használatától first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Tudomány Az A24 stúdió egy sor új plakáttal népszerűsíti a Polgárháború című filmjét, ám a marketing meglehetősen ellentmondásos. The post Félrevezető MI-plakátokkal hirdetik a Polgárháborút, amelyek nincsenek is a filmben first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Eddig még nem született ilyen ítélet. Az AI segítségével egyre többen generálnak valóságosnak tűnő, gyermekbántalmazást ábrázoló képeket.
Szeretlek MO
Forrás: https://pestisracok.hu/ Tudomány Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap. Egy héttel ezelőtt mesterséges intelligencia segítségével alkotott műsorvezető mutatkozott be a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában. A Bíró Ada névre keresztelt műsorvezető megjelenését, arcát és hangját egyaránt mesterséges intelligencia hozta létre. Szűts Zoltán […] A Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://nlc.hu/ Tudomány A szépségversenyek olyan vadhajtásai után, mint a gyerekszépségversenyek vagy a kutyaszépségversenyek, most egy újabb vonal indulhat el: már a mesterséges intelligencia által alkotott modellek is összemérhetik a szépségüket. The post Jön a világ első MI-szépségversenye, a versenyzőket arról is kérdezik majd, mivel tennék jobbá a világot first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Tudomány A zsűriben is lesznek mesterséges intelligencia alkotta influenszerek. The post A világbékéről is kérdezik a versenyzőket a világ első MI-szépségversenyén first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Tudomány Hogyan és miért készült, és főleg: miért ilyen furcsa Bíró Ada, a Delta új AI-műsorvezetője? Igaza van-e Kudlik Júliának, aki az emberiséget félti tőle? Utánajártunk. The post Ezért olyan furcsa Ada, Kudlik Júlia robotutódja first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Technika A mesterséges intelligencia nagyobb szerepet kap a jövőben a Magyarországon legnépszerűbbnek számító közösségi oldalakon.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Technika Új korszak veszi kezdetét a Metánál, és a meglepetés kedvéért itt is a mesterséges intelligencia a nagy újítás. The post Óriási újítást kap a Facebook és a Messenger first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A bírságokat nehéz lesz belekalkulálni az éves büdzsébe, ami a szabályok betartására ösztönözheti a cégeket. The post Súlyos bírságokkal fenyegeti a nagyvállalatokat az AI Act first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Tudomány Igen, jól olvastad: szépségverseny robotok által rajzolt nőknek. Ez tényleg megtörténik.
Player.hu