Hírkategória - MNB
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Bizalmas banki adatot, pénzét szereznék meg, vagy kémprogramot töltetnének le. The post A Magyar Nemzeti Bank telefonszámait is klónozzák a kibercsalók first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság A trükkös módon a pénzünkre utazók banki ügyintézőnek adják ki magukat. The post Vigyázz: kamu MNB telefonszámról hívogatnak a kibercsalók first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Szerinte a magyar gazdaság legnagyobb problémája most a rendkívül magas költségvetési hiány. The post Csányi Sándor az OTP-vel, Marco Rossival elégedett, a gazdaságpolitikával kevésbé first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Gazdaság A cégnek 2018 óta 5,5 milliós árbevétele volt, most 28 milliós bírságot kapott.
444
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Emailekkel bombáznak magyar magánszemélyeket. The post Figyelmeztetést adott ki az MNB, csalók vadásznak a megtakarításokra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Kicsit mérsékeltebb volt a kamatvágás, mint legutóbb. The post Csökkentette megint az alapkamatot az MNB first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Gazdaság Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt. A bank többek között számos pénzmosásgyanús ügyletet egyáltalán nem, vagy nem haladéktalanul jelentett be, ügyfél-átvilágítási gyakorlata nem volt megfelelő, s szűrőrendszere sem teljesen felelt meg a jogszabályoknak. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) […] A Hatalmas bírságot szabott ki az MNB az UniCredit Bankra a hiányosságok miatt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Tavaly 21,2 százalékos nettó átlaghozamot értek el. The post Begyújtották a rakétát a nyugdíjpénztárak first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke szerint az 50 ezer forintos bankjegyek bevezetése szükségessé vált az elmúlt évek inflációja miatt. A 20 ezresek 2001-es forgalomba bocsátásakor a bankjegy annyit ért, mint ma körülbelül 55 ezer forint.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Gazdaság Matolcsy György, az MNB elnöke szerint nincs akkora infláció, hogy ötvenezer forintos bankjegyet kellene vezetni. The post Ötvenezer forintos bankjegy bevezetéséről szólalt meg a Nemzeti Bank elnöke first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság Az MNB elnöke szerint az infláció sem indokolja az új címlet bevezetését. The post Matolcsy György: 50 ezres bankjegy nem kell még first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Gazdaság 107 millió eurót, vagyis közel 42 milliárd forintot fizetett a jegybank elnök fiához közeli kör összesen 10 ingatlanért. Az ügynek nemzetközi szálai is vannak.
Szeretlek MO
Forrás: https://index.hu/ Gazdaság 42 milliárd forintért vásároltak ingatlanokat tőlük.
Index
Forrás: https://24.hu/ Gazdaság A lehető legtöbb hasznot igyekeztek realizálni. The post Válasz Online: Matolcsy Ádám és barátai óriásit kaszáltak néhány különös ingatlan-adásvételen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Tavaly év végéig sikeresen 75 millió forint felé emelték a hazai pénzügyi vállalkozások induló tőkéjét, a következő cél három év múlva már a 100 millió lesz. A hazai pénzügyi vállalkozások ... ...
Napi.hu
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság Mikor és milyen mértékű kamatcsökkentés lenne a megfelelő, itthon és külföldön? Erre kereste a választ Bod Péter Ákos legfrissebb írásában.
Mfor
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Gazdaság A hazai pénzügyi vállalkozások – a biztonságos működés fenntartása érdekében – sikeresen növelték induló tőkéjüket tavaly év végéig. A jogszabály alapján ugyanakkor 2026. december 31-ig még magasabb tőkeszintet kell elérniük. A tőkeemelés és a tulajdonosi befolyásoló részesedés változása továbbra is bejelentési vagy/és engedélyezési kötelezettségekkel jár az érintett piaci szereplőknek. Ehhez az MNB engedélyezési útmutatóval, a témával kapcsolatos gyakori kérdések és válaszok közzétételével nyújt segítséget - írja az MNB közleményében.
Portfolio
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A Magyar Nemzeti Bank és más pénzintézetek nevét és logóját felhasználva próbálják meggyőzni a banki ügyfeleket a bűnözők, hogy töltsenek le egy vírusirtónak nevezett szoftvert, amivel ... ...
Napi.hu
Forrás: https://bankmonitor.hu/ Gazdaság Idén februárban 85,13 milliárd forint lakáshitelre kötöttek szerződést a magyarok, ez jelentős emelkedés az egy évvel korábbi, 33,08 milliárd forintos összeghez képest. De miért növekedett ilyen jelentős mértékben a szerződések száma, összege? És mit várhatunk a jövőben? A Magyar Nemzeti Bank statisztikái alapján 2024. februárjában 85,13 milliárd forint lakáscélú jelzáloghitelre kötöttek szerződést a bankoknál. Ez […]
Bankmonitor
Forrás: https://divany.hu/ Gazdaság Egyszerű befektetésnek, könnyű pénzszerzésnek tűnhet a módszer, de nagy veszélyt rejt magában.
Dívány
Forrás: https://mfor.hu/ Gazdaság A csütörtöki Kormányinfón bizonyossá vált, amit eddig még nem ismert el a kabinet: idén sem fizetnek nyugdíjprémiumot. Varga Mihály arról beszélt, 2,5 százalékra csökkentették az idei növekedési előrejelzést, és mivel ez alatta marad a kifizetés 3,5 százalékos alsó határának, idős honfitársaink ez év novemberében sem számíthatnak erre a juttatásra.
Mfor
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság Igen érdekes véleményt fogalmazott meg egy komoly gazdasági szakértő: nem tartja kizártnak, hogy az MNB-nek abba kell hagynia a kamatcsökkentést. Ennyire azért talán nem vészes a helyzet, de ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.napi.hu/ Gazdaság A jegybank alternatív alapmutatói is megerősítik, hogy egyelőre tart a dezinfláció Magyarországon. A keresletérzékeny és a ritkán változó árú termékek éves drágulási üteme egyaránt ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.penzcentrum.hu/ Gazdaság A munkaerőpiac szűkössége miatt bőven kétszámjegyű lesz idén a bérek növekedése, így az inflációs nyomás belföldi komponense erős maradhat.
Pénzcentrum
Forrás: https://index.hu/ Belföld
Index