Hírkategória - Szabó Tímea
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld „Alkoholistának kinéző embereket” fizettek le a Párbeszéd politikusa szerint. The post Szabó Tímea: az összes aktivistánkat megverték a Deák téren first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Feljelentést tett a Párbeszéd-Zöldek három budapesti aláírásgyűjtő sátruknál történt csütörtöki támadás miatt – közölte a Párbeszéd-Zöldek ügyvezető társelnöke a Fabebook-on közzétett videójában. Szabó Tímea elmondta: csütörtökön, majdnem egy időben három aláírásgyűjtő sátrukat támadták meg Budapesten, a Deák téren, a Blaha Lujza téren és Békásmegyeren. Hasonló eset történt mind a három helyszínen, fekete dzsekis férfiak mentek […] A Szabó Tímea feljelentést tesz, amiért bőrdzsekis emberek csöveseket fizettek le, akik aztán a Párbeszéd maroknyi aktivistájára támadtak bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld A magyar már csak ilyen: nem hajlik semmi szélnek. Magyar ember nem térdel, csak Isten előtt. Mégis annyian, annyiszor megpróbáltak már megtörni bennünket, eltaposni nemzetünket, pedig tudhatták volna, hogy mi mag(yar)ok vagyunk.  Belegondoltak már abba, milyen nagy a tét a június 9-i választások eredményének? Tudom, a legtöbben csak legyintenek. Pedig most tényleg a “lét a […] A Üzenjük a brüsszeli Góliátnak: a magyarok csak Isten előtt térdelnek le bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Sikerrel járt a Párbeszéd lobbija.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Lehullt az álarc.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A magyar különítmény Szabó Tímeástul, Dobrev Klárástul, Donáth Annástul, Cseh Katalinostul, Kunhalmi Ágnesestül, Bangónéstul pedig kifejezetten ellenreklámja mindenféle női kvótának.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Kiderülhet, hogyan működött a baloldali kerületeken átívelő korrupciós hálózat, amely elérhet egészen Szabó Tímeán és Karácsony Gergelyen át Szaniszló Sándorig vagy Kiss László Gyurcsány-párti polgármesterig.
Origo
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld Szabó Tímea ismét Böjte Csabát támadta a napirend előtt.
Origo
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Tovább dagad a baloldalt érintő óbudai korrupciós botrány, miközben Szabó Tímea nem is hallott a letartóztatásokról. Célpontban a baloldal egy fontos háttérembere, P. Gábor.
Hír TV
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához – írta a miniszterelnök ünnepi beszédéről közösségi oldalán Szabó Tímea.
Hír TV
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Szabó Tímea, Donáth Anna és Dobrev Klára is reagált a miniszterelnök által mondottakra.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld Azt mindenesetre nem hagyta ki a bejegyzéséből, hogy „a rendszer megbukott”.
Mandiner
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Az életvégi döntések szabadságának megteremtése érdekében nyújtottak be törvénymódosítást ellenzéki pártok az Országgyűlésnek. Elképzelésük szerint nem kellene büntetni azt, aki egy gyógyíthatatlan betegnek segít élete eldobásában.  Szabó Tímea, a Párbeszéd ügyvezető társelnöke, országgyűlési képviselő a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy pártja, valamint a Momentum és az MSZP kezdeményezte a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását […] A A baloldali pártok azt szeretnék, ha nem büntetné a törvény azokat, akik segítenek egy halálos betegnek az élete kiontásában bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld Az ügy szálai a fővárosi baloldal egyik háttéremberéhez, P. Gáborhoz vezethetnek, aki korábban az Óbudai önkormányzat mellett a Párbeszédnek is dolgozott, és közreműködött Karácsony Gergely előválasztási kampányában is.
Hír TV
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Hajnal Miklós, a Momentum országgyűlési képviselője a napokban televíziós nyilatkozatban beismerte: pártja uniós parlamenti képviselői, Donáth Anna és Cseh Katalin minden erejükkel azon dolgoztak, hogy megakadályozzák az uniós pénzek Magyarországra érkezését. Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője ezután levélben fordult Kocsis Mátéhoz, a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetőjéhez, melyben az Országgyűlés európai ügyekkel foglalkozó […] A Túlságosan elnézőek voltunk? Értelmezzék újra a hazaárulás büntetőjogi tényállását! bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.klubradio.hu/ Belföld A Párbeszéd-Zöldek frakcióvezetője szerint a nyilvánosság erejét kell használniuk az ellen a morális mocsár ellen, amit a Fidesz-kormányok okoztak.
Klubrádió
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld P. Gábor telefonját édesanyja vette fel, ügyvédje tanácsára nem nyilatkoznak.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Belföld P. Gábor telefonját édesanyja vette fel, ügyvédje tanácsára nem nyilatkoznak.
Hír TV
Forrás: https://mandiner.hu/ Belföld A politikus azt is hozzátette, hogy életében nem látta P. Gábort és azt sem tudja, hogy kicsoda.
Mandiner
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld A hírek szerint a nyomozás hozzá is kapcsolódik.
Origo
Forrás: https://pestisracok.hu/ Belföld Civil ruhás nyomozók lepték el az ellenzéki vezetésű III. kerületi önkormányzat polgármesteri hivatalának óbudai épületét – értesült a Magyar Hírlap. A lap szerint a nyomozók kiérkezése összefüggésben állhat a 2022-es országgyűlési választás előtt kirobbant üggyel. A közvélemény által akkor Anonymous-videóként megismert hanganyagban többek közt Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusának és országgyűlési képviselőjének kampányáról is beszélnek. […] A Külföldről érkező pénzek miatt lephették el rendőrök a DK-s vezetésű óbudai önkormányzat épületét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Az ügy összefüggésben lehet Szabó Tímea párbeszédes politikus egy korábbi botrányával.
Magyar Nemzet
Forrás: https://www.origo.hu/ Belföld A botrány Szabó Tímeához kapcsolódhat.
Origo
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Belföld Közösségi oldalán nyilvánult meg a maga emelkedett nyelvezetével Szabó Tímea asszony.
Magyar Nemzet
Forrás: https://24.hu/ Belföld A Párbeszéd társelnöke szerint nem oldja meg a problémát kormány gyermekvédelmi rendelete. , amely ismét összemossa a melegeket a pedofíliával. The post Szabó Tímea: Sikerült adni az ürüléknek egy pofont first appeared on 24.hu.
24.hu