Hírkategória - Fehéroroszország
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az orosz elnök sejtelmes kijelentést tett a háborúval kapcsolatban Aljakszandr Lukasenka belarusz elnökkel folytatott tárgyalása során.
Magyar Nemzet
Forrás: https://444.hu/ Külföld A belarusz diktátor szerint erre azért van szükség, mert országa komoly belső és külső fenyegetésekkel néz szembe, a Nyugat „bele akarja sodorni egy háborúba".
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A Nyugat megpróbálja belerángatni Fehéroroszországot az ukrajnai háborúba – jelentette ki Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök szerdán, hozzátéve, hogy országa békeszerető, ezt azonban nem szabad összetéveszteni a pacifizmussal. Lukasenka erről az összfehérorosz népgyűlés ülésén beszélt, amelynek résztvevői megválasztották őt a népgyűlés elnökévé. Ihar Karpienka, a központi választási bizottság elnöke elmondta, hogy Lukasenka volt az egyetlen jelölt […] A Lukasenka szerint a Nyugat megpróbálja belerángatni Fehéroroszországot a háborúba bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Intenzív embercsempész-tevékenység zajlik a La Manche csatornán - állapította meg a Migrációkutató Intézet friss elemzése. Gönczi Róbert, az intézet elemzője beszélt a részletekről az InfoRádióban. Elmondta, számos migránsútvonal halad át Kurdisztán iraki részén, de a kurd csempészek már Fehéroroszországban is szervezkednek.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Egy fontos közúti híd omlott össze Fehéroroszország határának közelében. Legalább öten megsérültek, egyikük életét vesztette.
Infostart
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Egy fehérorosz, egy orosz és egy amerikai űrhajós volt rajta.
Infostart
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Sikeresen Földet ért Kazahsztánban egy fehérorosz, egy orosz és egy amerikai űrhajóssal a fedélzetén a Szojuz űrhajó szombaton.
Portfolio
Forrás: https://telex.hu/ Külföld Lukasenko arról beszélt, hogy Belarusz nem akar saját területeket, de szerintük a szomszédjai háborúra készülnek.
telex
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld "Nincs szükségünk arra, hogy másokat fenyegessünk. Nem akarunk idegen területeket" - fogalmazott a fehérorosz elnök.
Infostart
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Hazája békés mivoltát hangsúlyozta Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kedden Hrodna városában tett látogatása alkalmával a lengyel-litván-fehérorosz hármashatár közelében. “Nincs szükségünk arra, hogy másokat fenyegessünk. Nem akarunk idegen területeket” – jelentette ki a fehérorosz elnök, akit a hivatala idézett. “Ne higgyenek senkinek, hogy harcolni akarnánk!” – hangsúlyozta Lukasenka egy kórház alapkövének letételekor. Mindazonáltal kijelentette: Nyíltan megmondom, […] A Aljakszandr Lukasenka kijelentette, hogy Fehéroroszország felkészül egy háború lehetőségére bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Hazája békés mivoltát hangsúlyozta Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök kedden Hrodna városában tett látogatása alkalmával a lengyel-litván-fehérorosz hármashatár közelében. The post Lukasenka: Fehéroroszország békés, de felkészül a háború lehetőségére first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld Belorusszia kedden háromnapos hadgyakorlatot kezdett az Ukrajnával, Litvániával és Lengyelországgal közös határai mentén.
Mandiner
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Oroszország legközelebbi szövetségese háromnapos hadgyakorlatot kezdett, amelynek célja, hogy kiképezzék a tiszteket és a területvédelmi csapatokat. Fehéroroszország kedden háromnapos hadgyakorlatot ... ...
Napi.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Fehéroroszország háromnapos hadgyakorlatot kezdett az Ukrajnával, valamint az Európai Unió két tagállamával, Litvániával és Lengyelországgal közös határai mentén.
Infostart
Forrás: https://www.origo.hu/ Külföld Ukrajnával és az Európai Unió másik két tagállamával.
Origo
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő hírfolyamunk az orosz-ukrán háborúról. The post Fehéroroszország hadgyakorlatba kezdett az EU-val és Ukrajnával közös határainál first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Fehéroroszország kedden háromnapos hadgyakorlatot kezdett az Ukrajnával, valamint az Európai Unió két tagállamával, Litvániával és Lengyelországgal közös határai mentén. The post  Fehéroroszország háromnapos hadgyakorlatot kezdett first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Egy Vlagyimir Putyinhoz közel álló orosz képviselő szerint Moszkva tárgyalásokat folytat Minszkkel, hogy a moszkvai terrortámadás vádlottjait a szomszédos országban ítéljék el. Erre azért van szükség, mert Oroszországban jelenleg illegális a halálbüntetés – Fehéroroszországban viszont törvényesen kivégezhetik őket.
Infostart
Forrás: https://hvg.hu/ Külföld Anne Hidalgo párizsi polgármester közölte, nem szívesen látja az orosz és fehérorosz sportolókat a francia fővárosban idén sorra kerülő nyári olimpiai játékokon.
HVG
Forrás: https://liner.hu/ Külföld A fehérorosz elnök közlése szerint a moszkvai terrortámadás fegyveresei először Fehéroroszországba próbáltak menekülni. The post Lukasenko: először Fehéroroszországba próbáltak menekülni a terroristák first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://nepszava.hu/ Külföld A fehérorosz elnök azt állítja, segített Putyinnak megakadályozni, hogy a terrortámadás menekülő elkövetői belépjenek Fehéroroszországba.  (Külföld)
Népszava
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Állítása szerint a támadók elsődleges célja ez volt, ám látva, hogy megerősítették a biztonsági intézkedéseket, megváltoztatták terveiket és az orosz-ukrán határ felé indultak. The post Lukasenko: a moszkvai terrortámadás elkövetői Fehéroroszországba próbáltak menekülni first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Alekszander Lukasenka fehérorosz elnök felvetette a Suwalki-folyosó elleni támadás lehetőségét. The post Lukasenka egy fehér pomerániai spitzet simogatva érdeklődött a Suwlaki-folyosó elleni támadásról first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk az orosz-ukrán háborúról. The post Lukasenka lengyel és litván területek megszállásáról kérdezte parancsnokát first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://telex.hu/ Külföld A szovjet utódállamot 30 éve irányító elnök arról tájékozódott, jól védi-e az ország a határait a Baltikum és Lengyelország felől.
telex