Hírkategória - Joe Biden
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Keményedik a kampány a tengerentúlon. The post Biden Trumpról: Felnőtt ember vagyok, aki egy hatéves gyerek ellen indul first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Mert nem akarják befogadni a bevándorlókat.
444
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Kellemetlen helyzetben az amerikai elnök, hiszen az országban soha nem látott mértékű az Izrael-ellenesség és az antiszemitizmus. A Vajon mit mond majd Biden az amerikai Holokauszt Emlékmúzeumban? bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Bár elég furcsa dolgokat csinál regnálása óta az amerikai elnök, a mentális egészség hónapján mégis úgy érezte nem konktraporduktív, ha ő is erről posztol. A mentális egészség megőrzésének fontosságára hívta fel a figyelmet közösségi oldalán az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Joe Biden annyit írt X-en: Ez egyszerű. Emellett meg is osztott egy képet, melyre az […] A A mentális egészség fontosságára hívta fel a figyelmet Joe Biden bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden amerikai elnök szombat este a Fehér Házi Tudósítók Egyesületének éves vacsoráján kritizálta elődjét, leendő elnökválasztási vetélytársát, miközben az eseménynek helyet adó épületnél tüntetők őt bírálták, hogy támogatja Izrael háborúját a Hamász szélsőséges szervezet ellen. Biden az estélyen azt mondta: “igen, a kor egy (fontos) kérdés. Felnőtt ember vagyok, aki egy hatéves gyerek ellen […] A Joe Biden amerikai elnök a Fehér Házi Tudósítók Egyesületének éves vacsoráján kritizálta elődjét, Donald Trumpot bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Külföld A lap sürgette a Fehér Házat, hogy az elnök üljön le beszélgetni a nagy független híroldalak újságíróival.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Miután az amerikai szenátus megszavazta az újabb, 60 milliárd dolláros segélycsomagot Kijev számára, a Fehérház már be is ismerte, hogy a fegyverek egy része már a fronton van. A szállítmány többi egysége pedig német és lengyel támaszpontokon várja, hogy néhány napon belül elérje Ukrajnát. A segély első alkalommal tartalmaz nagyhatóságú „ATACMS” rakétákat (Army Tactical Missile Systems). […] A GEOrgPOLITIKA – Nagy hatóságú rakétákat kapott Ukrajna bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Brüsszel kardcsörtetése nem hallatszik át az Atlanti-óceánon. Az átlag amerikai választópolgár, főleg a republikánusok nem akarnak egy harmadik világháborút, és ha nem is tekintenek szimpátiával Oroszországra, nem is látnak ellenséget benne – mondta István Dániel, Floridában élő politikai aktivista/vlogger. A keményen dolgozó amerikaiaknak elegük van abból, hogy Joe Biden önös üzleti érdekek miatt milliárdokat küld […] A GEOrgPOLITIKA – Az amerikaiak nem akarnak háborút bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az amerikai szenátus április 23-án már megszavazta a törvényjavaslatot. A kínaiak még dönthetnek úgy, hogy eladják a platformot az amerikaiaknak.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nem sokat ült a törvényjavaslaton az amerikai elnök. The post Hivatalos: betiltják a TikTokot az Egyesült Államokban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden amerikai elnök szerdán aláírta és ezzel hatályba léptette a 95 milliárd dolláros nemzetközi támogatást is magában foglaló amerikai törvénycsomagot, amely a többi között Ukrajna és Izrael számára tartalmaz forrásokat. Az úgynevezett nemzetbiztonsági törvénycsomagot szombaton a képviselőház, kedden pedig a szenátus is megszavazta, és az elnök már előzetesen jelezte, hogy azonnal aláírja, amint elé […] A Folytatódik a világbéke amerikai módra: Biden aláírta a törvénycsomagot, hatvanmilliárd dollárnyi fegyver indul Ukrajnába bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld Már csak Joe Biden szignójára vár a törvény. The post Elfogadta a TikTok betiltását célzó törvényt az amerikai szenátus first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Miután repülőgépét 1944 májusában lelőtték a szigetország felett. The post Pápua Új-Guinea miniszterelnöke szerint Joe Biden megsértette az országát, amikor arról beszélt, hogy ott ehették meg a nagybátyját first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A volt elnök vitára hívta Joe Bident. The post Vihar miatt kellett lemondani Trump naggyűlését first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden legújabb gyöngyszeme az, hogy szerinte a második világháború idején a nagybátyját felfalták a kannibálok a mai Pápua Új-Guinea területén. Mindezt abból következtette ki, hogy nem találták meg a holtestét a repülőgépszerencsétlenség után.  Újfent érdekes kijelentéssel borzolja Joe Biden a különféle kedélyeket, most éppen ugyanis kijelentette, hogy kannibálok ették meg a nagybátyját. A kijelentés […] A Biden megint kitett magáért: szerinte kannibálok ették meg a nagybátyját bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Meg nem nevezett egyiptomi tisztségviselők szerdán azt nyilatkozták a katari Al-Araby Al-Jadeed hírügynökségnek, hogy az Egyesült Államok beleegyezett egy izraeli hadművelet támogatásába a Gázai övezet legdélebbi városában, Rafahban, cserébe azért, hogy Jeruzsálem lemondjon egy nagyobb Irán elleni csapásról. A Alkut kötött Bibi és Biden: Rafahért cserébe elmaradhat az Irán elleni csapás? bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Meglepő bejelentést tett Haifa polgármestere. A Ezt nem láttuk jönni: Trumpfalva után Biden-negyed is lesz Izraelben bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://444.hu/ Külföld A republikánus elit kompromisszumot kötne, a párt jobbszárnya árulást kiált. Ukrajna, a gázai palesztinok Izrael és Tajvan amerikai támogatása a tét.
444
Forrás: https://444.hu/ Külföld A szenátus már februárban egyben megszavazta a csomagot.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Továbbra sem döntötte el az izraeli felsővezetés, hogy milyen  választ adjon az Irán által a hétvégén végrehajtott drón- és rakétatámadásokra. A döntést az is hátráltathatja, hogy az Egyesült Államok és több nyugati szövetségese is önmérsékletre intette Jeruzsálemet, mivel szerintük az iráni támadás sikeres elhárítása már önmagában felér egy győzelemmel. Izrael esetleges válaszcsapása eszkalálhatja a konfliktust, […] A Kiss Rajmund a PS-nek: egy nagy Irán-Izrael konfliktus lángba boríthatja az egész Közel-Keletet (Videó) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Biden-adminisztráció alatt nem kell aggódnia, hogy kitoloncolják az országból, de Trump már nem biztos, hogy ilyen kegyes lenne vele. The post Hamarosan kiderülhet, figyelembe vették-e Harry herceg drogfogyasztását amerikai vízumkérelme elfogadásakor first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld Az Egyesült Államok vezetése kijelentette, hogy teljes mértékben támogatja Izraelt az Irán és megbízottjai által elkövetett támadásokkal szemben A Biden visszatért Washingtonba miután Izraelt megtámadta Irán bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A novemberi választások tisztességének védelmével indokolva jelentett be törvényjavaslatot az amerikai képviselőház republikánus elnöke pénteken, ami a Fehér Ház szerint szükségtelen, mert a megoldani szándékozott visszaélés jelenleg is tilos. Mike Johnson házelnök Floridában Donald Trump korábbi elnökkel, republikánus elnökjelölttel közösen tartott sajtótájékoztatóján kijelentette, hogy olyan jogszabályt szándékozik szavazásra terjeszteni a kongresszus alsóháza elé, ami az […] A A választási csalás kizárására javasol törvényt az amerikai képviselőház republikánus elnöke bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Joe Biden időben közeli támadást vár Irán részéről Izrael ellen – az amerikai elnök erről újságírók előtt beszélt a Fehér Házban pénteken. Biden szerint az offenzíva “előbb, mint később” fog bekövetkezni, de megjegyezte, hogy a titkos információkat nincs módjában megosztani. Hangsúlyozta azt is, hogy az Egyesült Államok elkötelezett Izrael védelme iránt. Kijelentette: “Irán nem ér […] A Biden arra számít, hogy Irán hamarosan megtámadja Izraelt bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld Joe Biden közölte, fontolóra veszi Ausztrália kérelmét, hogy az Egyesült Államok ejtse a titkos amerikai dokumentumok közzététele miatt emelt évtizedes vádat a WikiLeaks alapítója, Julian Assange ellen.
HírKlikk