Hírkategória - Libanon
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Külföld Az IDF azt állítja, hogy az éjszaka folyamán egy dél-libanoni légicsapás során likvidálta a Hezbollah Radwan elit alakulatának egyik magas rangú parancsnokát. The post Libanonban végzett a Hezbollah parancsnokával az izraeli hadsereg first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Német és svájci lapok kedd este arról számoltak be, hogy az Európai Ügyészség vizsgálatot indított Ursula von der Leyen Covid-vakcina beszerzése ügyében. A politikus több milliárd eurós megrendelést küldött a Pfizer cégnek SMS-üzenetben, közbeszerzési eljárás nélkül. Amikor az első vizsgálat elindult, az ügyben Von der Leyen azt mondta, hogy a szöveges üzeneteket már törölte. Ez […] A GEOrgPOLITIKA – Az Európai Ügyészség vizsgálja Von der Leyen SMS-bizniszét bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A Hezbollah csak Libanonnak ártott azzal, hogy a gázai fegyveres konfliktust kiterjesztette a libanoni-izraeli határövezetre – jelentette ki szerdán a Libanoni Erők (LF) nevű keresztény párt vezetője. Szamir Zsazsa az AP hírügynökségnek adott interjúban kifejtette, hogy a radikális síita mozgalomnak ki kellene vonnia csapatait a határövezetből, és helyét a libanoni hadseregnek kellene elfoglalnia. Ezt azzal […] A Libanoni pártelnök: a Hezbollah csak Libanonnak ártott a gázai fegyveres konfliktusba való belépésével bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://neokohn.hu/ Külföld A közösségi médiában közzétett felvételeken látszik, amint a robbanóanyaggal megrakott drón becsapódik. A Forrósodik a helyzet: izraeli katonákat ért dróntámadás, rengeteg a sebesült bejegyzés először Neokohn-én jelent meg.
Neokohn
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A Hezbollah szerdán bejelentette, hogy rakétákat és drónokat lőtt ki egy izraeli katonai létesítményre a libanoni határhoz közeli Arab al-Aramshe-ban, válaszul arra, hogy Izrael megölte a Hezbollah több libanoni tagját. A Haaretz jelentése szerint már 14-re emelkedett a rakétatámadásban megsebesültek száma, akiket a Hezbollah rakétatámadása sebesített meg az észak-izraeli településen. A lap azt írja, egy […] A A Hezbollah Libanon területéről lőtt ki rakétákat, sokan megsérültek bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://hirklikk.hu/ Külföld Az 1989-ben felszabadult közép-kelet-európai országok működő demokráciák – kivéve Magyarországot, amely (Szerbiához hasonlóan) egyfajta vegyes rendszer a demokrácia és az önkényuralom között. Olyan, „részben szabad” országok csoportjába tartozik, mint például Banglades, Bosznia-Hercegovina, Hong-Kong, Libanon, Niger, vagy Pakisztán. Ezt állapítja meg a Freedom House, az amerikai kormány és független intézmények által támogatott civil szervezet.
HírKlikk
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld A Külügyminisztérium nyomatékosan ajánlja az oroszoknak, hogy tartózkodjanak a közel-keleti régióba, különösen Izraelbe, Libanonba és a palesztin területekre való utazástól, kivéve ... ...
Napi.hu
Forrás: https://168.hu/ Külföld Az izraeli háború miatt adott ki figyelmeztetést az orosz külügyminisztérium, melyben arra kérik az ország állampolgárait, hogy ne utazzanak a Közel-Keletre, különösen ne Izraelbe vagy Libanonba.
168
Forrás: https://liner.hu/ Külföld Eddig nem volt túlzottan békés a közhangulat, most azonban fellángoltak a felekezeti és politikai ellentétek. The post Rég nem látott mértékű feszültség gyűrűzik Libanonban, miután meggyilkoltak egy politikust first appeared on Liner.hu.
Liner.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Az IDF szerint ő volt a felelős az észak-izraeli lakosok elleni októberi terrortámadásokért.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök azt közölte a kormány vasárnapi ülésének kezdetén, hogy egyetlen lépésre van a győzelem a Hamász elleni háborúban, és a terrorszervezet akadályozza a megállapodást. The post Izraeli miniszterelnök: Egyetlen lépésre vagyunk a győzelemtől first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld „Többé egyetlen izraeli nagykövetség sincs biztonságban” – idézi az MTI Irán legfőbb vallási és politikai vezetőjének, Ali Hamenei-nek az egyik katonai tanácsadóját. The post Irán válaszcsapással fenyegette meg a világot first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld Nagy-Britannia hadihajót vezényelt a Földközi-tenger keleti térségébe a Gázai övezet palesztin lakosságának szánt segélyszállítmányok eljuttatásának támogatására – idézi a londoni védelmi minisztérium vasárnapi közleményét az MTI. The post David Cameron ismét megszálló hatalomnak nevezte Izraelt first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Izrael vasárnap hajnalban légicsapásokat hajtott végre Kelet-Libanonban. Ezek a támadások a Hezbollah csoport infrastruktúráját célozták. A lépés válasz volt egy izraeli drón lelövésére, amit a Hezbollah hajtott végre Libanon felett.
Infostart
Forrás: https://www.portfolio.hu/ Külföld Izrael vasárnap hajnalban légicsapásokat hajtott végre Kelet-Libanonban. Ezek a támadások a Hezbollah csoport infrastruktúráját célozták. A lépés válasz volt egy izraeli drón lelövésére, amit a Hezbollah hajtott végre Libanon felett.
Portfolio
Forrás: https://24.hu/ Külföld Élő közvetítésünk a Hamász és Izrael háborújáról. The post Izrael légicsapást mért Libanonra first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Külföld Válaszul arra, hogy a Hezbollah lelőtte egy drónjukat.
444
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Spanyolországban több száz százalékos az illegális migráció növekedése, az olasz partoknál szinte tűrhetetlen a helyzet, Ciprusra pedig Libanonból és Líbiából rengetegen érkeznek.
Magyar Nemzet
Forrás: https://mandiner.hu/ Külföld A ciprusi elnök szerint az EU-nak addig nem kellene pénzügyi támogatást nyújtania Libanonnak, míg a migránsáradat folytatódik.
Mandiner
Forrás: https://magyarnemzet.hu/ Külföld Az ország elnöke azt szorgalmazza, amíg Libanon nem állítja meg a migránsáradatot, ne kapjon uniós pénzeket.
Magyar Nemzet
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Izrael légicsapást mért Szíria fővárosában Damaszkuszban az iráni nagykövetség épületére. Egy F 35-ös vadászbombázó több rakétát lőtt ki az épületcsoportra. A támadásban az Iráni Forradalmi Gárda a Sepah Paszdaran több magas rangú tisztje is életét vesztette, köztük Mohammad Reza Zahedi tábornok és helyettese Hossein Aminallah tábornok. Mindketten a szíriai és a libanoni Hezbollah harci feladatainak […] A GEOrgPOLITIKA – Az iráni nagykövetséget bombázta Izrael bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://magyarhang.org/ Külföld A 65 éves Mohamad Reza Zahedi tábornok Irán titkos katonai műveleteit felügyelte Szíriában és Libanonban.
Magyar Hang
Forrás: https://www.agrariumonline.hu/ Külföld Izrael célzott légicsapással végzett vasárnap a Hezbollah libanoni síita milícia egyik parancsnokával - közölte az izraeli hadsereg.
Hír TV
Forrás: https://infostart.hu/ Külföld Izrael célzott légicsapással végzett vasárnap a Hezbollah libanoni síita milícia egyik parancsnokával – közölte az izraeli hadsereg.
Infostart
Forrás: https://444.hu/ Külföld Iszmail az-Zin az Irán által támogatott libanoni síita szervezet elitegységének rakétaparancsnoka volt.
444