Hírkategória - Gasztro
Hírek a mai napon: 4 db
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Bárdos Sarolta, a tokaji borvidék borásza vehette át a Borászok Borásza díjat szombaton Budapesten.
HelloVidék
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Életmód Havi két recepttel készül az énekesnő. Lesz, hogy a bevált, gluténmentes ételeit főzi, máskor valami egészen újat próbál ki.
Szeretlek MO
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Az egyik magyar termelő tippeket is adott, hogyan lehet felismerni a zugárusokat. The post Magyarként kínálják az olcsó import epret – Így ismerd fel az átverést! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Emlékeztek, hogy pár éve nagyot tarolt Jennifer Aniston kedvenc salátája? Milliókat izgatott a recept. Nos, Jennifer Aniston tolmácsolásával mutatjuk a valódi kedvenc salátáját! The post Jennifer Anistonnak még a kedvenc salátája is dögös first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Egy hét alatt elkészül és életünk végéig a társunk lehet – mi az? A kovász nyomába eredtünk, utánajártunk az otthoni elkészítésének, az anyakovász eltartásán keresztül az élettani hatásáig. És még tovább, hiszen a saját kovászunk igazi családtaggá válhat.
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Kollár Endre receptje
egy.hu
Forrás: https://player.hu/ Életmód A dolgozók hetven százaléka zombiként lézeng délután három és hat óra között. Tegyél arról, hogy ne legyél köztük!
Player.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A műanyagszennyezés mára már olyan globális problémává nőtte ki magát, hogy a mikroműanyagok szinte mindenhol jelen vannak, többek között az ételekben is. Megdöbbentő, de olyan alapvető élelmiszerek is tartalmaznak káros anyagokat, amelyekről nem is sejtenénk. The post Ezek az alapvető élelmiszerek tartalmazzák a legtöbb mikroműanyagot first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A Rengeteg RomKafé nem egyszerű kávézó, hanem medvemenhely is, ahol 700 mackó él, és ahol 1600 féle forró csoki közül választhatnak a vendégek. Igazi slow kávézó, itt nincs rohanás és kapkodás, helyette van Tibor, a kávézó tulajdonosa, aki vérbeli vendéglátóként mindig szól két jó szót a vendégeihez és szívét-lelkét beleadja a forró csokikba. Aki ide betér, az rögtön otthon érzi magát, a környezet maga egy szelet nosztalgia és a nyugalom szigete. Bemutatjuk a Rengeteg RomKafét. The post 1600 forró csoki, 700 medve és Tibor: ismerd meg a Rengeteg RomKafét! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ez a palacsinta nem csak egy finom desszert: ideális reggeli vagy uzsonna, minden egyes alapanyaga egészséges, egyszóval egy főnyeremény. The post Sok kísérletezés után íme, a jól működő recept: zabpalacsinta first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://telex.hu/ Életmód Tudja, mi az a boszorkánypogácsa, katakönyöke és nyögvenyelő? Egy olyan szakácskönyvet készítettünk el, aminek ötletgazdája Jókai Mór volt, de a kivitelezés 162 évet csúszott.
telex
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Ruhájukban, táskáikban és csomagjaikban csempészték ki munkahelyükről a tejtermékeket az dolgozók. The post Az alkalmazottak lopták ki a sajtot egy veszprémi tejüzemből first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Van, akit a nagyi konyhájába repít vissza gondolatban a túróval töltött zsömle. Nekem az úttörővasutas éveimet jelenti. Gulyásleves, túróval töltött zsömle, ez volt az egyik legfinomabb ebédünk, amikor szolgálatban voltunk. Vonatot indítottunk, váltót állítottunk, jegyet kezeltünk, és ha délben édes, forró túróval töltött zsömlét rejtett a hatalmas ételszállító ibrik az állomáson, egészen elolvadtunk tőle. Máig rejtély, hogy odahaza miért nem került az asztalra! Pedig egyszerű, szinte elronthatatlan. Benne a könnyű túrókrém, a dagadtra hízott mazsolák, finom tejben és vajban sül pirosra, kívül ropogósra, legbelül szaftosra. És persze lehetnek sós változatai is, de a töltött zsömle könnyen bevethető vendégvárónak is tökéletes!
egy.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A keleti gyógyászatban és konyhaművészetben is évezredek óta használják a rózsavizet, de manapság a kozmetikumok fontos alapanyaga is, mivel segít bőrünk megfelelő pH szintjének fenntartásában. De mi teszi ezt az illatos vizet oly különlegessé? Hogyan álljunk neki, ha magunk szeretnénk saját rózsavizet készíteni?
HelloVidék
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód 5 alkoholmentes, cukorszegény koktélt hoztunk a nyári időszakra – nem kell, hogy bűntudatod legyen, ha különleges hűsítőt innál. The post Bűntelen élvezet meleg napokra – cukorszegény, alkoholmentes koktélok first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód A "szuperfood latte" egy olyan trend, amely felforgatta a forróitalok piacát, és gyorsan szárnyra kapott. Ellentétben a hagyományos tejeskávéval, amelyet általában egy kis eszpresszóból és habosított tejből készítenek, a szuperfood latte sokféle ízben kapható, mindemellett pedig értékes vitaminokat, tápanyagokat is tartalmaz. Melyek ezek és miket vásárolhatunk meg belőlük a magyar boltokban? Most kiderül!
HelloVidék
Forrás: https://telex.hu/ Életmód A szamóca érzékeny gyümölcs. Nem elég, hogy mindent meg kell kapnia, védeni is kell a környezet veszélyeitől. Egy fiatal magyar termelő ültetvényén jártunk, hogy megértsük, mitől lesz finom a szamóca, és hogy végre megtudjuk, a méret befolyásolja-e az ízt.
telex
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A vörösboros marharaguk francia királya következik! The post Burgundi marha Julia Child nyomán: egy üveg jó vörösbor nélkül neki se álljunk! first appeared on nlc.
nlc
Forrás: https://keresztlabda.hu/ Sport Te is olyan vagy mint Gombóc Artúr aki szereti a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid
Keresztlabda.hu
Forrás: https://egy.hu/ Életmód Borbás Marcsi receptje
egy.hu
Forrás: https://www.hellovidek.hu/ Életmód Háztartásonként 60 kilogramm élelmiszert pazarolunk el évente a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) legutóbbi hulladékfelmérése szerint, ez egy főre vetítve 40.000 forint kidobott pénzt jelent - ebből az összegből már kijönne például egy gyermekünk átlagos edzőcipője. A pazarlási toplistán a készételek után közvetlenül a zöldség-gyümölcsök állnak, pedig van egy módszer, amivel jelentősen növelhető a zöldségek felhasználási hatékonysága - olvasható a MyFarm sajtóanyagában.
HelloVidék
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód A brassói aprópecsenye amilyen egyszerű étel, olyan könnyű elrontani. 3 konyhai fogást mutatunk, amivel finomból felejthetetlen lesz. The post Vagy száz brassóit elkészítettem már, ez a 3 titka! first appeared on nlc.
nlc