Hírkategória - Európai Parlament
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: https://24.hu/ Belföld Üzemanyag, Magyar Péter, unió. The post A nap legfontosabb hírei - 2024. 04. 24. first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az EP felidézi a VSquare oknyomozását, ami szerint 2020-ban Peter Pellegrini, Szlovákia akkori miniszterelnöke Orbán közbenjárását kérte ahhoz, hogy az abban az évben tartott szlovákiai parlamenti választások előtt megkapja a Kreml támogatását. Majd három nappal a választások előtt Oroszországba utazott.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az uniós értékek magyarországi helyzetéről szóló európai parlamenti állásfoglalás elfogásával a dollárbaloldal letagadhatatlan bizonyítékát adta annak, hogy “a nemzeti gondolat és a magyar dollárbaloldal nem talál egymásra – jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának vezetője Strasbourgban szerdán. Az Európai Parlament plenáris ülésén az uniós értékek magyarországi helyzetéről szóló állásfoglalás elfogadását követően […] A Deutsch Tamás: a nemzeti gondolat és a magyar dollárbaloldal nem talál egymásra bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://444.hu/ Belföld Nagy többséggel ítélték el a szuverenitási törvényt az európai képviselők, és azonnali intézkedést kérnek az Európai Bizottságtól.
444
Forrás: https://444.hu/ Belföld Kétszer is szemtől szembe kerültem a fideszes EP-képviselővel, aki másodszor már a majdnem üres ülésterembe menekült a kérdéseim elől.
444
Forrás: https://24.hu/ Belföld Donáth Anna nyújtotta be ezt a módosítót. Az elfogadott állásfoglalás politikai nyilatkozat, nem kötelez senkit semmire. The post Az Európai Parlament megszavazta a kérést, hogy ismét blokkolják a magyar pénzeket first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://24.hu/ Külföld A Fidesz EP-képviselői tartózkodtak a szavazáson. The post A nőkkel szembeni erőszak ellen fogadott el mérföldkőnek számító irányelvet az Európai Parlament first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Az EP-képviselő szerint viszont az elmúlt hetek magyarországi tüntetései azt bizonyítják, hogy van remény a rendszer leváltására.
444
Forrás: https://24.hu/ Külföld In the end, the deciding factor for releasing some of the blocked EU funds was that the teachers had indicated their need for a pay raise. "We will check whether the money indeed goes to the teachers", Nicolas Schmit claims. The post “The European People’s Party tolerated Fidesz for too long, we will not do the same,” says European socialists’ top candidate first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Sokatmondó, hogy az Európai Parlament balliberális többsége elvetette a konzervatívok EP-frakciójának azon kérését, hogy az uniós parlament strasbourgi plenáris ülésén vegye napirendre a múlt héten Brüsszelben tartott Nemzeti Konzervativizmus Konferencia (NatCon) megkísérelt ellehetetlenítésének ügyét – jelentette ki Gál Kinga, a Fidesz EP-képviselőcsoportjának elnöke kedden Strasbourgban. Az Európai Parlament plenáris ülésének szünetében magyar újságíróknak nyilatkozva Gál […] A Az EP elutasította a brüsszeli konzervatív konferencia ellehetetlenítéséről szóló vitát bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld A mostani ciklus legvadabban távozó EP-képviselőjének választotta Szájer Józsefet a lap. A fideszes politikus 2020-ban azért sértette meg a kijárási korlátozásokat, hogy elmehessen egy orgiára.
Szeretlek MO
Forrás: https://index.hu/ Külföld A fideszes politikus szerint az EP erőltet minden olyasmit, ami rossz Európának.
Index
Forrás: https://24.hu/ Belföld Itt van a Political Capital és a 24.hu mandátumkalkulátora. The post Tippelje meg velünk az EP-választás eredményét! first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld A szuverenitás védelméről szóló törvény és a széles hatáskörökkel bíró Szuverenitásvédelmi Hivatal felállítása sérti a szabad és tisztességes választások elvét – áll a Népszavához eljutott ötpárti határozattervezetben, amelyről a jövő héten szavaz az Európai Parlament (EP) plenáris ülése. A lap több, egymástól független forrásból származó információi szerint ehhez hasonló megállapítást tartalmaz az Európai Bizottság felszólító […] A Az EP öt frakcióját felháborítja, hogy Magyarország védeni meri a szuverenitását bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Az Európai Parlament képviselői aggódnak amiatt is, hogy júliustól Magyarország lesz az EU soros elnöke.
Szeretlek MO
Forrás: https://24.hu/ Külföld Jövő héten szavaznak is javaslatról. The post Ötpárti határozattervezet függesztené fel a Magyarországnak járó uniós támogatásokat first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://444.hu/ Belföld Porcukorból.
444
Forrás: https://444.hu/ Külföld A hazai „közvéleményt” a közegészségügy, a gazdasági támogatások és az energiaállátás biztonsága érdekli a legjobban - míg más országokban Ukrajna orosz inváziója volt a legégetőbb kérdés az Eurobarometer friss felmérésén.
444
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Az Európai Parlament által szerdán elfogadott úgynevezett migrációs paktum – amely valóban tartalmazza a külföldről irányított hazai baloldal által évek óta tagadott migránskvótát – súlyos beavatkozás Magyarország belső ügyeibe. Szuverenitás probléma. Persze, várható volt, hogy a migránsbarát politikát még a választások be fogják tolni Brüsszelben. Mindezek ellenénre elidegeníthetetlen jogunk, hogy külső politikai nyomás nélkül eldöntsük […] A Meghívó lesz a brüsszeli migrációs paktum bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Belföld „Mi nem kivénhedt, bukott politikusokat küldünk Brüsszelbe” - közölte a Tisza Párt új alelnöke, aki szerint tevékeny és proaktív, szorgalmas és a hazájukat szolgálni akaró embereket szeretnének küldeni az EP-ba.
Szeretlek MO
Forrás: https://444.hu/ Külföld A belga miniszterelnök nem árulta el, hány európai parlamenti képviselő ellen folyik vizsgálat.
444
Forrás: https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ Külföld Kajdi „Cyla” Csaba épp Donáth Annával turnézik Brüsszelben, ahonnan rendszeresen posztol is az Instagramra. Most épp parodisztikusan narrálta az EP-képviselő szereplését.
Szeretlek MO
Forrás: https://www.napi.hu/ Külföld Egyszerre tartják az európai parlamenti és az önkormányzati választást június 9-én, ami megbonyolítja a szabályokat. Eltérőek az átjelentkezés feltételei az önkormányzati választáson ... ...
Napi.hu
Forrás: https://www.blikk.hu/ Belföld Donáth Annával érkezett Brüsszelbe Kajdi Csaba, aki az Európai Parlament épületében besurrant a kulisszák mögé, pont oda, ahol éppen Deutsch Tamás adott interjút.
Blikk.hu
Forrás: https://pestisracok.hu/ Külföld Ylva Johansson, az Európai Bizottság belügyekért felelős svéd biztosa leszögezte: azok az EU-tagállamok, amik nem vezetnék be az Európai Parlamentben szerdán elfogadott új uniós migrációs paktumot, jogi eljárással számolhatnak – írta meg az Euronews, amit a Mandiner szemlézett.  Minden tagállamnak be kell vezetnie – figyelmeztetett a belügyi biztos. „Ha nem tesz így, a Bizottság természetesen elindítja […] A Máris fenyeget az EU, ez lesz, ha nem tartják be a migrációs paktumot a tagállamok bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.
PestiSrácok