Hírkategória - Streaming
Hírek a mai napon: 0 db
Forrás: http://danger Szórakozás Lesz mit nézni a hőségben Nyáron nincs is jobb annál, mint hogy a légkondis szoba nyugalmában lazítsunk, nemde? A Netflix kínál ehhez negyedszáz filmet.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Bővebb, brutálisabb, de jobb is? A Rebel Moon 2. után nem vagyunk biztosak benne, hogy kell nekünk bővített változat a két filmből. Mindenesetre a Snyder-vágás megkapta a korhatár-besorolást… és lehet, hogy egy új címet is adtak neki.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás A legtöbben alighanem a Bridgerton harmadik évadát várják, de jön a Talpig férfi Netflix-adaptációja, Joel Edgerton megismerkedik a Sötét anyaggal, és újra sorozatszerepben láthatjuk Benedict Cumberbatchet és Sean Beant is. Májusi sorozatajánló. The post Májusban újra fellángolnak a szenvedélyek a Bridgerton családban first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: https://player.hu/ Sport Ayrton Senna emlékét idézi meg az a sorozat, amit idén mutatnak be a Netflixen, és ami a háromszoros világbajnok pályafutásának mérföldköveit eleveníti fel. Nem tudjuk ennél jobban várni, hiszen már az előzetese is hidegrázós.
Player.hu
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. 2022 egyik legjobb horrorja végre a Netflixre is ellátogat.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Egy intenzív sikersztori Sokak szerint Ayrton Senna a világ egyik legjobb autóversenyzője – volt. Neki állít emléket a Netflix közelgő minisorozata, a Senna, amelynek az első előzetese befarolt.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Egyelőre még azt sem tudni, hány részt rendeltek be belőle. The post Élőszereplős Scooby-Doo-sorozat készül a Netflixre first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás A Rejtély Rt. újra akcióban A Scooby-Doo csapatával nem először találkozhatunk élőszereplős formában, de streaminges sorozat most először készül a kalandjaikból.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Technika Horror, Star Wars, romantika és komédia Ismét összeszedtük, mely streampremierekre, sorozatokra és filmekre lesz érdemes odafigyelni a héten, már májusban.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Mindössze néhány nappal azelőtt hunyt el, hogy bemutatnák a regényéből Sean Bean főszereplésével készített sorozatot. The post Meghalt C. J. Sansom, a Shardlake-könyvek szerzője first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Van hová fejlődni A Rebel Moon nem lett túl combos sztori, legalábbis eddig nem az. De lehet jobb? Sofia Boutella mindenesetre egy sorozat ötletét is felvetette egy feltétellel.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Vajon lehet-e még egyszer akkora hatása a James Clavell bestselleréből készült sorozatnak, mint a nyolcvanas években, amikor a fél világ onnan tanulta meg, mi az a szaké és a szeppuku? A sógun 2024 eddigi legnagyobb dobása lett, mi pedig megpróbáljuk megfejteni az okait. The post A sógun az év egyik nagy dobása, de nem a kaszabolós sorozatok híveinek szól first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás A legijesztőbb, hogy a sztori tényleg megtörtént Richard Gadd skót humorista először egy színpadi előadásban mesélte el élete egyik legtraumatikusabb időszakát, majd sorozatot készített róla a Netflixre, ahol különösebben nagy marketingkampány nélkül is a nézettségi lista élére tört.
IGN Hungary
Forrás: https://24.hu/ Szórakozás Balenciaga, Dior, Lagerfeld – nem a párizsi Champs-Élysées-n sorakozó üzleteket soroljuk, hanem az első félév streamingkínálatát. Miért kell ennyi divattervezős tartalom, és hogyan pörgette ezt fel a streaming? The post Rákattant a streaming a divattervezőkre, és ez nem véletlen first appeared on 24.hu.
24.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Nem fél az északi istenektől A Rebel Moon mellett Zack Snyder több projekten is dolgozik a Netflixnél, ezek közé tartozik a Twilight of the Gods című animációs széria is, ami az északi mitológiák világában játszódó bosszútörténet lesz, és ősszel mutatják be.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás HBO-s sikersorozat után Netflix-sikersorozatra írt alá a színésznő Hamarosan elkezdik forgatni a Jenna Ortega és Tim Burton nevével fémjelzett ifjúsági dark fantasy folytatását, és Steve Buscemi után most egy másik újoncról is lehullt a lepel.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás A nagy játékos Véget ért A sógun, a Disney+ remek sorozata, amelynek fináléjában nagy leleplezések várták a nézőket, többek között az is nyilvánvalóvá vált végre, ki mozgatta a szálakat.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Dömping lesz! A Disney+ kínálata rengeteg sorozattal és filmmel bővül májusban. Íme, a lista!
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Technika Összeszedtünk tíz olyan alkotást, amely a héten kerül be valamelyik streamingszolgáltató kínálatába, és amellyel érdemes lesz tenni egy próbát. A Most vagy soha! után ezen a héten végre megnézheted, a lengyelek hogyan gyártanak történelmi kalandfilmet.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás Alábbhagyott a lázadás Megérkezett Zack Snyder Star Wars-parafrázisának, a Rebel Moon második része, ami ugyan a Netflix heti toplistájának az első helyét foglalja el, de érezhetően csökkent az érdeklődés a franchise iránt.
IGN Hungary
Forrás: https://player.hu/ Szórakozás Az Atlas című akció-sci-fi alkotói valószínűleg végigpörgethettek jónéhány mechás akciójátékot. Mi arra tippelünk, hogy a Titanfall 2 ott lehetett a kedvenceik között.
Player.hu
Forrás: http://danger Szórakozás "Oké, gyerünk te sz*rházi!" Jön, jön, jön Jennifer Lopez új sci-fi akciófilmje, az Atlas, ami a nagy előzetese alapján bővelkedni fog a zúzásban és a poénokban.
IGN Hungary
Forrás: http://danger Szórakozás Tényleg nem lett volna érdekes egy ilyen film? Heath Ledger sajnos igen fiatalon elhunyt, éppen élete alakítása után, így talán nem baj, hogy a Lovagregény folytatása nem valósult meg a Netflixre, de az a fránya algoritmus akkor is hajmeresztő.
IGN Hungary
Forrás: https://nlc.hu/ Életmód Azt hittem, hogy Patricia Highsmith híres krimijéből már megcsinálták a tökéletes adaptációt 1999-ben, csakhogy a Netflix új sorozata még A tehetséges Mr. Ripleynél is jobb lett. Időutazás az ötvenes évek csodálatos Olaszországába egy empátiára képtelen gyilkos oldalán. A Ripley egy váratlan csoda. The post Lop, csal, hazudik és gyilkol, mégis neki szurkolsz – A Ripley a legjobb dolog most a Netflixen first appeared on nlc.
nlc
Forrás: http://danger Technika Ezekre a sorozatokra és filmekre érdemes lesz odafigyelni A héten is érkezik pár izgalmas tartalom a hazai streamingszolgáltatók kínálatába. Ezeket szedtük össze cikkünkben.
IGN Hungary